Halvat lennot Blenheim

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 22/10
pe 29/10

Halvimmat lennot kaupungin Blenheim lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Blenheim lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Wellington

HALVIN REITTI Helsinki - Blenheim

Helsinki (HEL) - Wellington (WLG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Blenheim kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Wellington, jolloin hinta on keskimääräinen 992 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Blenheim?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Blenheim?

    Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Blenheim on 28 € per henkilö kaupungista Queenstown, mikä on 75 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Blenheim. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Blenheim omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin Blenheim lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Blenheim on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Blenheim harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Picton Koromiko lentokenttä (19 km kaupungin Blenheim keskustasta), Nelson lentokenttä (65 km kaupungin Blenheim keskustasta), Wellington lentokenttä (74 km kaupungin Blenheim keskustasta), Kaikoura lentokenttä (102 km kaupungin Blenheim keskustasta) tai Paraparaumu lentokenttä (110 km kaupungin Blenheim keskustasta).

  • Voiko kaupunkiin Blenheim lentää jotenkin halvemmalla?

    Voit löytää tarjouksia kentälle Nelson lentokenttä keskimääräiseen hintaan 108 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Aloita matkan suunnittelu - Blenheim


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Uusi-Seelanti

Eikö sittenkään Blenheim? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Uusi-Seelanti