Hotellit Uudessa-Seelannissa

Etsi hotellitarjoukset 23031 Uudessa-Seelannissa

Uusi-Seelanti
20. toukokuu — 21. toukokuu2
Uusi-Seelanti
pe 20/5
la 21/5

Suositut Uusi-Seelanti hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Uusi-Seelanti
Hinta
€31.41
€152.26
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Uusi-Seelanti

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Uusi-Seelanti

Hinta

94 € - 172 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA UUSI-SEELANTIChristchurch21 % halvempiHotellit kohteessa Christchurch ovat halvimpia alueella Uusi-Seelanti hinnan ollessa keskimäärin vain 94 € per yö
ALUEEN UUSI-SEELANTI KALLEIN KAUPUNKIFranz Josef Glacier31 % kalliimpiUusi-Seelanti kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Franz Josef Glacier, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 172 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: UUSI-SEELANTIQueenstown77 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Queenstown kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Uusi-Seelanti

Hotellit suosituissa kaupungeissa Uusi-Seelanti alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Uusi-Seelanti alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Uusi-Seelanti

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Uusi-Seelanti
Matalasesonkielokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkihuhtikuukallein aika yöpyä
16 %odotettu hintojen lasku
19 %odotettu hinnannousu

Hinta

90 € - 133 €

Kallein viikonpäivälauantaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivätiistaion viikon halvin päivä varata
126 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
88 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Tietoja majoittumisesta kohteessa Uusi-Seelanti

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Uusi-Seelanti

Vaikka Uusi-Seelanti on tunnettu silmiä hivelevistä maisemistaan ja ulkoilumahdollisuuksistaan, on myös maan kaupunkielämä vilkasta ja tutustumisen arvoista. Suurin kaupunki Auckland tuo metropolitunnelmaa pilvenpiirtäjillään, gallerioillaan ja monikulttuurisuudellaan. Auckland on myös valittu yhdeksi maailman parhaimmista asuinkaupungeista. Kaupungissa pääset liikkumaan linja-autoilla, junilla ja tarvittaessa lautoilla. Christchurchistä löydät rinnakkain jännittävää uutta sekä kaunista vanhaa, koska kaupunkia on uudelleenrakennettu massiivisten maanjäristysten jäljiltä viimeiset 10 vuotta. Kaupungissa operoi laaja linja-autoverkosto, jota tukevat lautat, taksit sekä raitiovaunut. Kulttuuripääkaupunki Wellington tarjoaa uteliaille taidetta, teatteria ja museoita. Wellingtonissa pääset paikasta toiseen linja-autoilla, junilla, lautoilla sekä kaupungin erikoisuudella, funikulaarilla. Seikkailunhaluisille sopiva kohde on Queenstown, joka tarjoaa aktiviteetteja köysiradasta benjihyppyyn sekä vuorikiipeilystä hiihtoon. Itse kaupungissa pääset kaikkialle linja-autoverkoston avulla. Pikkukaupunki Nelson on tunnettu kauniista rantaviivastaan, idyllisestä kansallispuistostaan sekä kaupunkia ympäröivästä vuoristosta. Nelsonissa kuljet helpoiten vuokra-autolla kauempiin kohteisiin ja linja-autoilla tai kävellen keskustan sisällä. Halvat hotellit Uudesta-Seelannista kaikkiin kohteisiin löydät momondosta.

Uusi-Seelanti on täynnä upeita nähtävyyksiä ja matkakohteita, jotka houkuttelevat yleisöä ympäri vuoden ja kautta maailman. Uusi-Seelanti on tunnettu Taru Sormusten Herrasta -elokuvasarjan kotina, ja pääset tutustumaan ja uppoutumaan fantasiamaailmaan käymällä kierroksella elokuvien kuvauspaikalla Hobbitonissa, Matamatan kaupungissa. Kulttuurinjanoiset voivat myös tutustua alkuperäiskansa Māorien elämään ja perinteisiin vierailemalla Rotoruassa, alkuperäiskansan keskittymässä. Kaupunkilomaa etsiville näkemistä tarjoavat suurimmat kaupungit Auckland, Wellington sekä Christchurch, joista jokaisesta löytyy kaupunkikulttuuria ja paikallisten elämää laidasta laitaan - jokainen kaupunki tarjoaa omia erilaisuuksiaan. Uudessa-Seelannissa on myös vahva viinikulttuuri, johon pääset perusteellisesti tutustumaan Classic New Zealand Wine Trail -reitillä. Reitti kiertää kolme Uuden-Seelannin merkittävintä viininkasvatusaluetta ja kulkee Napierin, Hastingsin, Martinboroughin, Wellingtonin, Pictonin ja Blenheimin kaupunkien läpi. Samalla reissulla pääset myös tutustumaan Uuden-Seelannin klassiseen maisemaan melkein puolen kilometrin matkalta. Lisämakua maisemista saat myös suosituista patikointikohteista. Tongariron kansallispuistosta löydät vulkaanista aktiivisuutta kraatereiden ja lähteiden muodossa. West Coastilta voiy ihailla jäätikkömaisemaa, luolamuodostelmia, koskematonta luontoa sekä loputtomia vesireittejä. Suurimmalta osin suojellulla Fiordlandin alueella saaren lounaiskärjessä sijaitsee henkeäsalpaavia vuoria, syviä järviä, villiintynyttä metsää sekä kuvankauniita vuonoja. Hotelleja Uuteen-Seelantiin löytyy jokaisesta kohteesta jokaiseen tarpeeseen.

Pienestä koostaan huolimatta Queenstown Uuden-Seelannin Eteläsaarella on maan yöelämän keskittymä. Queenstown on tunnettu seikkailun pääkaupunkina, joten vilkas yöelämä päivän aktiviteettien päätteeksi tuo hyvää tasapainoa. Queenstownista löydät baarikierroksia joka ilta, jäästä tehtyjä näyttäviä baareja, teemabaareja, loputtomasti klubeja sekä livemusiikkitarjontaa illasta toiseen. Sopivia paikkoja löytyy esimerkiksi after ski -teemalla, pöydällä tanssimista varten sekä rauhallisemmalle illanistuskelulle näköalabaarissa. Yöelämän vastapainona Queenstownissa on myös vahva ravintolakulttuuri. Uuden-Seelannin ruokakulttuuri on tunnettu muun muassa merenelävistään, Uuden-Seelannin lampaasta, maan alla kypsytetystä Māorien perinteisistä Hāngīsta, fish and chipsistä sekä tietenkin viinistä. Toinen erinomainen kohde vilkasta yö- ja ravintolaelämää metsästävälle on maan suurin kaupunki Auckland. Auckland on Uuden-Seelannin matkailun keskittymä, josta löydät taatusti muita reissaajia seuraksesi joka ilta. Kaupungissa järjestetään esimerkiksi baarikierroksia nimenomaan reppureissaajille, joten nappaa kapsäkki matkaan ja lähde kiertämään Aucklandin yötä yhdessä muiden turistien kanssa. Ruokakulttuurin osalta löydät Aucklandista viinitiloja, kauppatoreja, katuruokaa sekä perinteisiä uusiseelantilaisia aterioita.

Kulttuuria halajaville matkailijoille ehdoton matkakohde on pääkaupunki Wellington. Wellingtonissa sijaitsee maan kansallismuseo Te Papa Tongarewa, joka on listattu maailman Top 25 museota -listalle. Museo itsessään on arkkitehtuurinsa puolesta nähtävyys, ja sisältä löydät kattavan koosteen Uuden-Seelannin kulttuurista alkuperäiskansojen ajoista nykypäivään. Museo on avoinna päivittäin ja sinne on ilmainen sisäänpääsy, mutta maksullisen opastetun kierroksen varaaminen on lämpimästi suositeltavaa. Näin saat mahdollisimman paljon irti museon antimista. Wellingtonista löydät myös Uuden-Seelannin ainoan funikulaarin eli vinohissin. Vuodesta 1902 operoinut funikulaari vie sinut ja seurueesi matkalle kaupungin ylle upeiden näkymien äärelle, ja määränpäässäsi voit piipahtaa funikulaarille pyhitettyyn Cable Car Museum -museoon. Hissi ja museot ovat maksullisia. Ulkoilman tarpeen iskiessä Mount Victoria -vuorelle kiipeämällä näet koko kaupungin loiston kokonaisuudessaan parin sadan metrin korkeudelta. Mount Victoria sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, joten pidempää reissua ei tarvitse erikseen suunnitella. Vuorelle pääset ilmaiseksi patikoimalla esimerkiksi Southern Walkway -patikointireittiä tai maksua vastaan kuljetuksella. Uuden-Seelannin hotellitarjonta kattaa tietysti myös Wellingtonin.

Jos haluat maksaa hotelliyöpymisestä kohteessa Uusi-Seelanti vähemmän, matkusta toukokuu, koska silloin huoneet maksavat vain 85 € per yö. Vältä hotellihuoneen varaamista helmikuu, jos etsit hyvää tarjousta, koska se on kallein kuukausi.

Kuten arvata voi enemmistö matkailijoista yöpyvät kaupungissa Auckland eivätkö muissa kaupungeissa heidän vieraillessa kohteessa Uusi-Seelanti.

Datamme mukaan hotellihuoneiden hinnat kohteessa Queenstown ovat noin 29 % kalliimmat kuin mitä keskiverto hotellihuoneet muualla kohteessa Uusi-Seelanti yöhintojen ollessa keskimäärin 110 €.

Auckland tarjoaa tällä hetkellä halvimpia hintoja yöltä kuin mikään muu kaupunki kohteessa Uusi-Seelanti. Keskimääräinen hinta 12 € on 70 % halvempi kuin keskimääräinen yöhinta kohteessa Uusi-Seelanti.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Uusi-Seelanti

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Uusi-Seelanti
Millennium Hotel Rotorua

Millennium Hotel Rotorua

1270 Hinemaru Street, Rotorua, New Zealand

7,7
86 €
Hilton Auckland

Hilton Auckland

Princes Wharf 147 Quay Street, Auckland, New Zealand

8,5
166 €
Copthorne Hotel and Resort Queenstown Lakefront

Copthorne Hotel and Resort Queenstown Lakefront

27 Frankton Road, Queenstown, New Zealand

8,1
74 €
Vr Hamilton

Vr Hamilton

237 Victoria Street, Hamilton, New Zealand

6,6
62 €
Travelodge Hotel Wellington

Travelodge Hotel Wellington

2-6 Gilmer Terrace, Wellington, New Zealand

7,9
82 €
Sofitel Wellington

Sofitel Wellington

11 Bolton Street, Wellington, New Zealand

8,8
119 €
Pinewood Lodge

Pinewood Lodge

Queenstown, Uusi-Seelanti

7,6
16 €
Apple Motor Inn

Apple Motor Inn

409 Railway Road, Hastings, New Zealand

6,8
56 €
Southwark Hotel & Apartments

Southwark Hotel & Apartments

Christchurch, Uusi-Seelanti

8,3
54 €
President Hotel Auckland

President Hotel Auckland

27-35 Victoria Street West, Auckland, New Zealand

7,7
86 €
VR Rotorua Lake Resort

VR Rotorua Lake Resort

366 State Highway 33, Rotorua, New Zealand

8,0
61 €
Ramada Suites by Wyndham Queenstown Remarkables Park

Ramada Suites by Wyndham Queenstown Remarkables Park

24 Hawthorne Drive, Queenstown, New Zealand

8,4
75 €
Pullman Rotorua

Pullman Rotorua

1135 Arawa Street, Rotorua, New Zealand

8,1
110 €
The Quadrant Hotel & Suites

The Quadrant Hotel & Suites

10 Waterloo Quadrant, Auckland, New Zealand

7,7
60 €
Trinity Hotel

Trinity Hotel

166 Willis Street, Wellington, New Zealand

7,5
63 €
Lake Tekapo Motels & Holiday Park

Lake Tekapo Motels & Holiday Park

2 Lakeside Drive, Lake Tekapo, New Zealand

8,7
71 €
Lakefront Lodge Taupo

Lakefront Lodge Taupo

100 Lake Terrace, Taupo, New Zealand

7,2
68 €
Melbourne Lodge Bed & Breakfast

Melbourne Lodge Bed & Breakfast

Queenstown, Uusi-Seelanti

8,2
37 €
Trinity Wharf Tauranga

Trinity Wharf Tauranga

51 Dive Crescent, Tauranga, New Zealand

8,1
154 €
Beach Front Motel Napier

Beach Front Motel Napier

373 Marine Parade, Napier, New Zealand

7,9
81 €

Hotellit muissa maissa mantereella Eteläinen Tyynimeri

Tarkista hotellien hinnat näissä muissa maissa, jotka ovat myös mantereella Eteläinen Tyynimeri

Aloita matkan suunnittelu - Uusi-Seelanti


Miksi käyttää momondo?

momondon käyttö on ilmaista ilman piilokuluja tai muita ylimääräisiä kuluja. momondo hakee lukuisista matkailusivustoista kerralla hotellit sekä eri majoitusvaihtoehtoja kohteessa Uusi-Seelanti, joita voit sitten suodattaa nopeasti ja helposti.

momondo tarjoaa lukuisia suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään hyvän yöpymispaikan kohteessa Uusi-Seelanti. Voit suodattaa hakutuloksia tähtiluokituksen, ilmaisen aamiaisen tai internetin, arvostelupisteiden, sijainnin sekä hinnan perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.