Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Helsinki San Sebastián alk. 365 €

Tämä on halvin meno-paluulennon lennon hinta, jonka momondo-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa Helsinki San Sebastián, jonka lähtöpäivä on 20.5.. Hinnat saattavat muuttua eivätkä ehkä ole saatavilla kaikille lennoille tai päiville. Napsauta hintaa toistaaksesi tämän tarjouksen haun. Napsauta hintaa päivittääksesi hakua tälle tarjoukselle.
1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Halvat reitin Helsinki - San Sebastián (HEL - EAS) lentotarjoukset ja vinkit

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-San Sebastián

Paras löydetty hinta

365 €

Nopein lentoaika

7t 40m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa San Sebastián

1 lentokenttä
Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - San Sebastián viimeisten 72 tunnin aikana on 365 €
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen San Sebastián on 7t 40m.
Helsinki - San Sebastián ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - San Sebastián lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä San Sebastián: San Sebastián (EAS)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - San Sebastián

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Milloin on halvin aika lentää San Sebastián?

Helsinki - San Sebastián lennot ovat tällä hetkellä saatavilla vain aamulla

Mikä on halvin Helsinki - San Sebastián reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - San Sebastián. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - San Sebastián ja saat parhaat Helsinki - San Sebastián lentohinnat

Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - San Sebastián

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kuuden kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - San Sebastián lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
20. toukokuuta
HEL06:15Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 40m
1 välilasku
EAS12:55San Sebastián
24. toukokuuta
EAS11:30San Sebastián
11t 25m
2 välilaskua
HEL23:55Helsinki-Vantaan lentoasema
British Airways
20. toukokuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 20m
2 välilaskua
EAS20:50San Sebastián
24. toukokuuta
EAS13:40San Sebastián
32t 20m
2 välilaskua
HEL23:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. toukokuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 50m
1 välilasku
EAS07:55San Sebastián
21. toukokuuta
EAS21:30San Sebastián
17t 05m
2 välilaskua
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. toukokuuta
HEL06:15Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 40m
1 välilasku
EAS12:55San Sebastián
24. toukokuuta
EAS21:30San Sebastián
16t 55m
1 välilasku
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. toukokuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 50m
3 välilaskua
EAS17:50San Sebastián
24. toukokuuta
EAS13:35San Sebastián
20t 00m
3 välilaskua
HEL10:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. toukokuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 20m
2 välilaskua
EAS17:20San Sebastián
24. toukokuuta
EAS13:35San Sebastián
20t 00m
3 välilaskua
HEL10:35Helsinki-Vantaan lentoasema

British Airways lennot kohteesta Helsinki kohteeseen San Sebastián

Parhaat British Airways tarjouksemme reitin Helsinki - San Sebastián lentolipuille
British Airways
20. toukokuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 20m
2 välilaskua
EAS20:50San Sebastián
24. toukokuuta
EAS13:40San Sebastián
32t 20m
2 välilaskua
HEL23:00Helsinki-Vantaan lentoasema
British Airways
17. toukokuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 20m
2 välilaskua
EAS20:50San Sebastián
21. toukokuuta
EAS13:40San Sebastián
21t 40m
2 välilaskua
HEL12:20Helsinki-Vantaan lentoasema

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-San Sebastián etäisyys lentäen?

  Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-San Sebastián lento kestää noin 2598,3 km. Lennot kattavat yleensä tämän etäisyyden 7t 40m ajassa lento-olosuhteiden ja lentoliikenteen vilkkaus kummallakin kentällä huomioiden.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen San Sebastián lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen San Sebastián lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen San Sebastián lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen San Sebastián lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen San Sebastián lentokenttä?

  San Sebastián lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen San Sebastián lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat Helsingin ja San Sebastiánin lentoasemien edut?

Lennot Helsingistä San Sebastiániin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka on palkittu oma kokoluokkansa parhaimpiin kuuluvana eurooppalaisena lentoasemana. Helsinki-Vantaan lentoaseman mittavat laajennustyöt ovat kasvattaneet lentoaseman kapasiteettia, mutta tunnelma lentoasemalla on silti viihtyisä ja rauhallinen. Lentoaseman puhtaus ja hygienia ovat myös erinomaisella tasolla, eivätkä ylimääräiset kuulutukset riko tunnelmaa. Helsinki-Vantaan lentoaseman peruspalveluihin kuuluu lukuisia baareja, ravintoloita ja myymälöitä. Lisäksi matkustajilla on käytettävissään ilmainen WiFi sekä kauneudenhoito- ja hierontapalvelut. Lentoasema on huomioinut myös karvaiset matkakumppanit ja rakennuttanut niille oman käymälän lentoaseman tiloihin. San Sebastiánissa on vain yksi lentoasema, joten lentoreitistä riippumatta kaikki lennot Helsingistä San Sebastiániin saapuvat samalle lentoasemalle. Matkustajilla on käytettävissään lentoaseman ilmainen WiFi ja kaikki muut peruspalvelut, kuten autonvuokrausmahdollisuus. San Sebastiánin lentoasema on myös yksi AENAn ylläpitämästä 46 espanjalaisesta lentoasemasta, joka on saanut terveysturvallisuus sertifikaatin.


Mitkä ovat parhaat liikenneyhteydet lentoasemille Helsingissä ja San Sebastiánissa?

Lennot Helsingistä San Sebastiániin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka on Suomen suurin ja tärkein lentoasema. Helsinki-Vantaan lentoasemalle on erinomaiset kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulta ja muualta Etelä-Suomesta. Eri puolilta Helsinkiä pääsee Helsinki-Vantaan lentoasemalle taksilla ja lähiliikenteen busseilla. Niistä numero 615 lähtee Helsingin Rautatientorilta ja liikennöi lentoasemalle säännöllisen aikataulun mukaan. Helsingin ja Tikkurilan rautatieasemilta voi matkustaa Helsinki-Vantaan lentoasemalle lähiliikenteen I- ja P-junilla. Muualta Suomesta saapuvat matkustajat voivat vaihtaa junaa Tikkurilassa, josta on muutaman minuutin matka Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Perille pääsee myös monilla kaukoliikenteen linja-autolinjoilla sekä maan sisäisillä liittymälennoilla. Omalla autolla saapuvat voivat pysäköidä lentoaseman pysäköintihalliin tai jättää autonsa matkan ajaksi kaukoparkkiin, jonka edullisemmat hinnat sopivat etenkin pitkäaikaiseen pysäköintiin. Monille lentokenttähotelleilla on kuljetuspalvelu, jolla pääset lentoasemalle vietettyäsi matkaa edeltävän yön lentoaseman läheisyydessä. Helsinki–San Sebastián-lento saapuu San Sebastiánin lentoasemalle, joka sijaitsee Hondarribian kunnassa San Sebastiánin kaupungin itäpuolella. Lentoasemalta pääsee kaupunkiin taksilla, vuokra-autolla ja bussilla. Kyydin voi varata myös käyttämällä taksisovellusta, kuten Uberia. Liikenteestä riippuen matka kestää noin puoli tuntia. Bussi on edullisin tapa matkustaa lentoasemalta kaupunkiin, ja lentoasemalta pääsee kaupungin keskustassa sijaitsevalle Plaza Gipuzkoa -aukiolle bussilinjalla E21.

Mihin kaupunkeihin pääset San Sebastiánin lentoasemalta?

San Sebastiánin lentoasema sijaitsee kaupungin itäpuolella, ja sieltä on hyvät yhteydet myös Baskimaan muihin kaupunkeihin. Ranskan rajan tuntumassa sijaitsevat Irun ja Hondarribia ovat vain minuuttien ajomatkan päässä. Molemmissa kaupungeissa pääset ihailemaan historiallista arkkitehtuuria ja kiertelemään ikivanhoilla kaduilla. San Sebastiánin lentoasema on Ranskan rajan läheisyydessä, ja sieltä on hyvät kulkuyhteydet myös Ranskan lounaisrannikolle sekä siellä sijaitsevaan Hendayen kaupunkiin ja Saint-Jean-de-Luzin kuntaan. Voit myös vierailla Pasaian viehättävässä kalastajakylässä, joka sijaitsee Gipuzkoan itärannikolla kivenheiton päässä San Sebastiánista. Luonnonystävien kannattaa tutustua Baskimaan rannikkoon, jonka jylhät maisemat kuuluvat Unescon geologisiin suojelukohteisiin. San Sebastiánista pääsee länteen kulkevaa A8-tietä pitkin Zumaian, Deban ja Mutrikun kaupunkeihin, joista käsin voi tutustua geopuiston maisemiin. Varaamalla yksisuuntaisen lennon Helsingistä San Sebastiániin voit suunnitella oman näköisesi kiertomatkan, tutustua Espanjan upeaan pohjoisrannikkoon sekä sen suojaisiin poukamiin, maistella tuoreita meren antimia ja muita Baskimaan herkkuja ja matkustaa Biskajanlahden rannikkoa pitkin Koillis-Ranskaan tai aina Atlantin rannikolle saakka.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-San Sebastián -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Bilbao reitin lennot
Nopein lentoaika5t 45m
Halvin hinta127 €

Vastaavia ​​Helsinki - San Sebastián lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - San Sebastián vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - San Sebastián lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Helsinki - San Sebastián lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - San Sebastián joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Helsinki - San Sebastián tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - San Sebastián?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille Helsinki - San Sebastián.

En ole valmis varaamaan Helsinki - San Sebastián lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen San Sebastián, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Helsinki - San Sebastián lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen San Sebastián

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Espanjassa

Lentokentät, jotka palvelevat Baskimaa


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.