Halvat lennot Helsinki San Sebastián alk. 139 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 7/6
ke 14/6

Helsinki-San Sebastián lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-San Sebastián

Lyhyin lentoaika

19t 55m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen San Sebastián on 19t 55m.
Helsinki - San Sebastián ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - San Sebastián lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - San Sebastián

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen San Sebastián?

Elokuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - San Sebastián on elokuu ja kallein tammikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - San Sebastián?

Lauantai. Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää San Sebastián?

Keskipäivällä. Helsinki - San Sebastián lennot ovat noin 18 % kalliimpia aamulla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin Helsinki - San Sebastián reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - San Sebastián. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - San Sebastián ja saat parhaat Helsinki - San Sebastián lentohinnat

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - San Sebastián

Useita lentoyhtiöitä
16. elokuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 45m
2 välilaskua
EAS05:00San Sebastián
Useita lentoyhtiöitä
3. elokuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 20m
2 välilaskua
EAS07:30San Sebastián
Useita lentoyhtiöitä
16. elokuuta
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 20m
3 välilaskua
EAS05:00San Sebastián

  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-San Sebastián etäisyys lentäen?

    Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-San Sebastián lento kestää noin 2598,3 km.


Lennot Helsingistä San Sebastiániin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka on palkittu oma kokoluokkansa parhaimpiin kuuluvana eurooppalaisena lentoasemana. Helsinki-Vantaan lentoaseman mittavat laajennustyöt ovat kasvattaneet lentoaseman kapasiteettia, mutta tunnelma lentoasemalla on silti viihtyisä ja rauhallinen. Lentoaseman puhtaus ja hygienia ovat myös erinomaisella tasolla, eivätkä ylimääräiset kuulutukset riko tunnelmaa. Helsinki-Vantaan lentoaseman peruspalveluihin kuuluu lukuisia baareja, ravintoloita ja myymälöitä. Lisäksi matkustajilla on käytettävissään ilmainen WiFi sekä kauneudenhoito- ja hierontapalvelut. Lentoasema on huomioinut myös karvaiset matkakumppanit ja rakennuttanut niille oman käymälän lentoaseman tiloihin. San Sebastiánissa on vain yksi lentoasema, joten lentoreitistä riippumatta kaikki lennot Helsingistä San Sebastiániin saapuvat samalle lentoasemalle. Matkustajilla on käytettävissään lentoaseman ilmainen WiFi ja kaikki muut peruspalvelut, kuten autonvuokrausmahdollisuus. San Sebastiánin lentoasema on myös yksi AENAn ylläpitämästä 46 espanjalaisesta lentoasemasta, joka on saanut terveysturvallisuus sertifikaatin.


Lennot Helsingistä San Sebastiániin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka on Suomen suurin ja tärkein lentoasema. Helsinki-Vantaan lentoasemalle on erinomaiset kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulta ja muualta Etelä-Suomesta. Eri puolilta Helsinkiä pääsee Helsinki-Vantaan lentoasemalle taksilla ja lähiliikenteen busseilla. Niistä numero 615 lähtee Helsingin Rautatientorilta ja liikennöi lentoasemalle säännöllisen aikataulun mukaan. Helsingin ja Tikkurilan rautatieasemilta voi matkustaa Helsinki-Vantaan lentoasemalle lähiliikenteen I- ja P-junilla. Muualta Suomesta saapuvat matkustajat voivat vaihtaa junaa Tikkurilassa, josta on muutaman minuutin matka Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Perille pääsee myös monilla kaukoliikenteen linja-autolinjoilla sekä maan sisäisillä liittymälennoilla. Omalla autolla saapuvat voivat pysäköidä lentoaseman pysäköintihalliin tai jättää autonsa matkan ajaksi kaukoparkkiin, jonka edullisemmat hinnat sopivat etenkin pitkäaikaiseen pysäköintiin. Monille lentokenttähotelleilla on kuljetuspalvelu, jolla pääset lentoasemalle vietettyäsi matkaa edeltävän yön lentoaseman läheisyydessä. Helsinki–San Sebastián-lento saapuu San Sebastiánin lentoasemalle, joka sijaitsee Hondarribian kunnassa San Sebastiánin kaupungin itäpuolella. Lentoasemalta pääsee kaupunkiin taksilla, vuokra-autolla ja bussilla. Kyydin voi varata myös käyttämällä taksisovellusta, kuten Uberia. Liikenteestä riippuen matka kestää noin puoli tuntia. Bussi on edullisin tapa matkustaa lentoasemalta kaupunkiin, ja lentoasemalta pääsee kaupungin keskustassa sijaitsevalle Plaza Gipuzkoa -aukiolle bussilinjalla E21.

San Sebastiánin lentoasema sijaitsee kaupungin itäpuolella, ja sieltä on hyvät yhteydet myös Baskimaan muihin kaupunkeihin. Ranskan rajan tuntumassa sijaitsevat Irun ja Hondarribia ovat vain minuuttien ajomatkan päässä. Molemmissa kaupungeissa pääset ihailemaan historiallista arkkitehtuuria ja kiertelemään ikivanhoilla kaduilla. San Sebastiánin lentoasema on Ranskan rajan läheisyydessä, ja sieltä on hyvät kulkuyhteydet myös Ranskan lounaisrannikolle sekä siellä sijaitsevaan Hendayen kaupunkiin ja Saint-Jean-de-Luzin kuntaan. Voit myös vierailla Pasaian viehättävässä kalastajakylässä, joka sijaitsee Gipuzkoan itärannikolla kivenheiton päässä San Sebastiánista. Luonnonystävien kannattaa tutustua Baskimaan rannikkoon, jonka jylhät maisemat kuuluvat Unescon geologisiin suojelukohteisiin. San Sebastiánista pääsee länteen kulkevaa A8-tietä pitkin Zumaian, Deban ja Mutrikun kaupunkeihin, joista käsin voi tutustua geopuiston maisemiin. Varaamalla yksisuuntaisen lennon Helsingistä San Sebastiániin voit suunnitella oman näköisesi kiertomatkan, tutustua Espanjan upeaan pohjoisrannikkoon sekä sen suojaisiin poukamiin, maistella tuoreita meren antimia ja muita Baskimaan herkkuja ja matkustaa Biskajanlahden rannikkoa pitkin Koillis-Ranskaan tai aina Atlantin rannikolle saakka.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-San Sebastián -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Bilbao reitin lennot
Nopein lentoaika9t 50m
Halvin hinta313 €

Vastaavia ​​Helsinki - San Sebastián lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - San Sebastián vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Helsinki - San Sebastián lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Helsinki - San Sebastián tällä käytännöllä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.