Halvat lennot Cusco

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Cusco?

Noin puolen miljoonan asukkaan Cusco sijaitsee Kaakkois-Perussa Andeilla, ja se tunnetaan inkojen pääkaupunkina. Kannattaa huomata, että lennot Perun Cuscoon sisältävät ainakin tällä hetkellä vähintään kaksi välilaskua, joten lento tähän eksoottiseen kohteeseen vie aikaa. On hyvä varautua siihen, että nopeimmillaan lennot Cuscoon kestävät noin vuorokauden. Hitaammilla lentoreiteillä matkassa voi kestää huomattavasti kauemminkin. Kannattaa tutustua momondon sivustolla, mitkä lennot Cuscon lentokentälle sopivat parhaiten omaan aikatauluusi. Muista myös hyödyntää parhaat lentotarjoukset Cuscoon, jotta pääset lentämään kohteeseen mahdollisimman edullisesti. Lennot kohteeseen lähtevät Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Riippuen siitä missä päin Suomea asut, voit matkustaa Helsinki-Vantaalle kätevimmin joko lentäen, omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Tällä hetkellä ei valitettavasti ole suoria lentoja Suomesta Cuscoon. Itse asiassa lennot sisältävät vähintään kaksi välilaskua. Kannattaa myös huomata, että osalla lentoreiteistä on koneen vaihdossa käytössä oma siirtyminen, eli sinun pitää tehdä lähtöselvitys, mennä läpi turva -ja passitarkastuksesta sekä hakea matkatavarasi ja kirjata ne uudelleen ruumaan meneviksi. Jos haluat, voit poistaa hakutuloksista lennot omilla siirtymisillä. Tavallisia koneenvaihtopaikkoja ovat esimerkiksi New Yorkin John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema, Liman J. Chavezin kansainvälinen lentokenttä, Amsterdamin Schipholin kansainvälinen lentoasema, Madrid-Barajasin lentoasema sekä Málagan lentoasema. Yleisesti ottaen on hyvä varmistaa, että siirtymiseen jatkolennolle jää tarpeeksi aikaa, sillä lentokoneet voivat olla myös myöhässä. Odotusajat kentällä voivat vaihdella lentoreitistä riippuen suuresti. Odotusaikana voit hyödyntää esimerkiksi lentokenttien palveluita. Jos odotusaika venyy pitkäksi, voit tutustua myös sen kaupungin nähtävyyksiin, jossa välilaskusi tapahtuu tai varata lentokenttähotellista huoneen, jossa levätä tai nukkua.

Andahuaylas lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Cusco.Cusco ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Cusco lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääsen kaupungin keskustaan Cuscon lentokentältä?

Cuscon lentokentältä ei valitettavasti pääse linja-autolla keskustaan, mutta väliä liikennöivät yksityisten yritysten minibussit, jotka tunnetaan nimellä Combis. Niillä ei ole ennalta ilmoitettuja aikatauluja, vaan ne kulkevat epäsäännöllisesti, minkä lisäksi ne ovat tavallisesti hyvin täysiä. Istumapaikkoja on vain rajoitetusti, erillistä tilaa matkalaukuille ei ole, ja ahtaissa minibusseissa voi valitettavasti olla myös taskuvarkaita. Tämän vuoksi kannattaa käyttää keskustaan kulkemiseen taksia. Vapaita takseja odottaa lentokentän ulkopuolella, minkä lisäksi itse lentokentällä on palvelutiski, jossa voi sopia taksikuljetuksen. Takseissa ei yleisesti käytetä taksamittareita, joten taksin hinta tulee sopia edeltä käsin. Paikalliseen tapaan hinnasta kannattaa ehdottomasti tinkiä, sillä matkailijoille voidaan yrittää sopia kohtuuttoman kalliita taksoja. Lisäksi on hyvä huomata, että voit vuokrata myös auton Cuscon lentokentältä.


Kohteen Cusco viisumivaatimukset

Matkustaminen Cuscoon on mukavan kätevää, sillä se ei edellytä mitään ylimääräisiä paperitöitä. Et nimittäin tarvitse viisumia matkustaessasi Cuscoon, riittää että sinulla on mukanasi passi. Huomaa kuitenkin, että passisi tulee olla voimassa vielä kuusi kuukautta matkasi päättymisen jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Cusco


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Cusco

Cusco on liitetty Unescon maailmanperintöluetteloon, ja se on valittu vuonna 2007 Etelä-Amerikan kulttuuripääkaupungiksi. Cusco on Perun suosituin matkailukaupunki, eikä syyttä. Matkaaja pääsee tutustumaan tässä historiallisessa kaupungissa siirtomaa-arkkitehtuuriin, inkaraunioihin, värikkäisiin toreihin ja huippuravintoloihin. Kaupungin pääaukiota Plaza de Armasia ympäröivät arkkitehtuurisesti upeat rakennukset. Aukiota hallitsevasta katedraalista löytyy Marcos Zapatan maalaama alttaritaulu Jeesuksen viimeisestä ehtoollisesta. Erilaiset inkarauniot kuuluvat ehdottomasti Cuscon suosituimpiin käyntikohteisiin. Esimerkiksi Pyhästä laaksosta löytyy upeissa luonnonmaisemissa kuuluisia inkaraunioita kuten Pisac ja Ollantaytambo, ja Saqsaywamanissa pääsee näkemään inkojen rakentamia taidokkaita kivimuureja. Sekä Qorikanchassa että Q'enco Archaeological Complexissa on inkatemppelien raunioita. Morayssa on puolestaan inkojen ainutlaatuista pengerrystaidetta ja Tambomachayssa inkojen kanavia ja akvedukteja. Cuscossa ei ole kuitenkaan kyse ainoastaan historiasta, niin kiinnostavaa kuin se onkaan. Kaupunki on esimerkiksi loistava paikka tehdä kiehtovia ostoksia joko värikkäiltä toreilta ja markkinoilta tai moderneista ostoskeskuksista. Suosittuja kotiin viemisiä ovat esimerkiksi paikalliset tekstiilit, taide ja koriste-esineet. Matkalla kannattaa ehdottomasti tutustua myös paikalliseen ruokaan, sillä perulainen keittiö tunnetaan lukuisista herkuistaan. Jos rohkeutesi vain riittää, voit maistaa vaikka yhtä maan kansallisruuista: marsua. Kaupungista löytyy toki hyvin myös vähemmän eksoottisia ja länsimaalaisempia ateriavaihtoehtoja. Kokeile vaikka perinteistä parihuela-keittoa, joka on tehty merenevlävistä ja maustettu chilillä ja konjakilla. Cuscosta järjestetään monenlaisia lyhyempiä ja pidempiä retkiä. Yksi suosituimmista on päiväretki Machu Picchun muinaiseen inkakaupunkiin. Myös Machu Picchu kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Peru

Eikö sittenkään Cusco? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Peru

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Cusco on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Cusco.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Cusco ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Cusco.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Cusco. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.