Etsi halvat lennot Mobile

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 11/12
su 18/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Mobile lentotiedot ja trendit

Tutustu Mobile lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Mobile?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Mobile kaupungista Tukholma oli 365 €. Tämä on 67 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Mobile. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Mobile omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Mobile

Lennot Mobileen Yhdysvalloissa saa Suomesta nopeimmin, kun lähtee matkaan pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Matka perille onnistuu parhaimmillaan noin 15 ja puolessa tunnissa. Tarjolla on myös vaihtoehtoja, joissa matka-aika on hieman pidempi, esimerkiksi reilut 19 tuntia, mutta tätäkin pidempikestoisempia yhdistelmiä on tarjolla. Oulusta perille voi päästä nopeimmillaan noin 26 ja puolessa tunnissa. Valittavissa on myös esimerkiksi noin 28 tuntia kestäviä vaihtoehtoja. Rovaniemeltä matkan Mobileen voi taittaa reilussa 27 tunnissa, mutta vaihtoehtoisesti voi valita lennot, joilla on perillä noin 29 tunnissa. Hitaamman lentoyhdistelmän ottaminen voi joskus tuoda säästöä lentojen hintoihin, mutta hyviä lentotarjouksia Mobileen voit löytää etenkin, jos olet liikkeellä hyvissä ajoin ennen matkaa. Jos sinulla ei ole kiire perille, hieman pidemmän keston lennot laajentavat osaltasi käytettävissä olevien lentojen valikoimaa.

Valitettavasti Suomesta ei saa suoria lentoja Alabaman Mobile Regional -lentokentälle Yhdysvalloissa. Matka Helsinki-Vantaalta Mobileen pitää sisällään ainakin kaksi välilaskua, yhden tyypillisesti Amsterdamissa ja toisen Atlantassa. Tarjolla on myös esimerkiksi lentoja Lontoon ja Dallasin kautta ja vaihtoehtoisesti Pariisin ja Dallasin kautta. Jos lähdet liikkeelle Oulusta, ensimmäinen välilasku tapahtuu Helsinki-Vantaalla ja seuraavat esimerkiksi Chicagossa ja Dallasissa, tai Chicagossa ja Charlottessa. Mikäli otat lennot Mobileen Rovaniemeltä, tyypilliset välilaskupaikat ovat samat: Helsinki-Vantaa, Chicago ja Dallas tai Helsinki-Vantaa, Chicago ja Charlotte. Jos käytettävissäsi on runsaasti aikaa matkustamiseen, tarjoavat lennot hieman pidemmillä vaihtoajoilla sinulle lisävaihtoehtoja, joista valita. Tällaisella matkalla voit nauttia rauhassa lentokentistä ja niiden palveluista ja ylipäätään matkanteon tunnelmasta. Mikäli taas haluat olla nopeasti perillä, haluat ehkä valita sellaiset lennot, joissa vaihtoajat jäävät mahdollisimman lyhyiksi.

Mobile lentokenttä, Pensacola lentokenttä, Gulfport Biloxi Regional lentokenttä, Valparaiso Destin-Ft Walton Beach lentokenttä tai Laurel Hattiesburg-PineBelt lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Mobile.

Keskimääräinen hinta on 684 € henkilöä kohti ja Valparaiso Destin-Ft Walton Beach lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Mobile. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


Muut matkustamoluokat Mobile lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Mobile lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mobile?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Mobile

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mobile?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Mobile suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten American Airlines, KLM, Finnair ja Lufthansa. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Mobile ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Mobile lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Mobilen lentokentältä kaupungin keskustaan?

Mobilen lentokentältä kohti keskustaa kulkee julkisen liikenteen bussilinja 1. Bussi ei kuitenkaan valitettavasti aja aivan kaupungin keskustaan saakka, vaan noin puoliväliin, Mobilen Bel Air Mall -ostoskeskuksen lähelle. Busseja kulkee aamusta alkuiltaan noin kerran tunnissa, ja saat lipun muutaman dollarin hintaan. Mobile Bel Air Mall -ostoskeskuksen luota voit jatkaa matkaa kohti kaupungin keskustaa esimerkiksi busseilla 8 ja 9. Busseja käyttämällä kokonaismatka-aika venyy melko pitkäksi, joten vuokra-auto, taksi tai kyydinjakosovelluksen hyödyntäminen saattavat tuntua varteenotettavilta vaihtoehdoilta, etenkin jos haluat olla perillä nopeasti tai sinulla on runsaasi matkatavaroita. Jos käytät jotakin Yhdysvalloissa toimivaa kyydinjakosovellusta, kuten Uberia, Lyftia tai MRA:ta, huomaa, että niiden tarjoamia noutoja varten on erillinen alue Mobilen pääterminaalin edessä. Löydät paikalle seuraamalla erillisiä opasteita.


Kohteen Mobile viisumivaatimukset

Suomen kansalaisten ei tarvitse hankkia viisumia matkustaessaan Yhdysvaltoihin enintään 90 päivän ajaksi. Matkaa varten tulee kuitenkin hankkia sähköinen matkustuslupa, Electronic System for Travel Authorization eli ESTA, joka maksaa joitakin dollareita. Matkustuslupaa varten passin on oltava voimassa vielä vähintään kuusi kuukautta matkan jälkeen. Sen on myös oltava koneellisesti luettava ja sisällettävä skannattu valokuva ja biometrinen tunniste. Matkustuslupaa haetaan verkossa. Tarvitset hakemuksen tekemistä varten sähköpostiosoitteen ja luottokortin. Hakemus käsitellään yleensä jo 72 tunnissa, ja käsittelyn etenemistä voi seurata verkkosivuilla. Hakemus on kuitenkin hyvä tehdä varmuuden vuoksi hyvissä ajoin ennen matkaa.


Aloita matkan suunnittelu - Mobile


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Mobile

Mobile sijaitsee Yhdysvaltojen Alabaman osavaltiossa Meksikonlahden rannalla. Yksi alueen tärkeimmistä nähtävyyksistä liittyy maan sotahistoriaan erityisesti sen merialueilla. Mobile Bay -lahdella sijaitsee USS Alabama Battleship Memorial Park eli käytännössä museoalue, jossa on esillä USS Alabama -sota-alus ja esimerkiksi sukellusvene USS Drum. Paikka on avoinna joka päivä, paitsi joulupäivänä, ja sinne pääsee maksua vastaan. Mobilen kaupunki on tunnettu Mardi Gras -karnevaalistaan, sillä sen St. Dalphin -kaupunginosan kaduilla on juhlittu kyseistä tapahtumaa satojen vuosien ajan, huomattavasti kauemmin kuin esimerkiksi omasta sikäläisestä karnevaalistaan tunnetussa New Orleansissa. Mardi Gras -karnevaali käynnistyy keväällä hyvissä ajoin ennen pääsiäistä. Kaupunkiin on myös avattu Mobile Carnival Museum -karnevaalimuseo, jossa juhlan syntyyn ja nykypäivään voi tutustua vaikka ympäri vuoden. Mobilesta löytyy lisäksi esimerkiksi paikkakunnan historiaa esittelevä museo, History Museum of Mobile, jonka yhteydessä voi tutustua Fort Conden osittain jälleenrakennettuun linnoitukseen. Noin kolmasosa alkuperäisestä linnoituksesta on rakennettu uudelleen, mutta jonkin verran alkuperäistä pienemmässä koossa. Museo ja linnoitus ovat avoinna joka päivä ja niihin pääsee samalla pääsylipulla maksua vastaan.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Mobile. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Löydät lennot kohteeseen Mobile joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Mobile.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Mobile on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.