Autonvuokraukset Jordan

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Jordan? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Amman, Jordan
17. elokuu — 24. elokuu
Sama palautus
Amman, Jordan
ke 17/8
Keskipäivä
ke 24/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Jordan autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Jordan
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

41 €/pvä

15 elo - 26 elo
Toyota Yaris
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

52 €/pvä

15 elo - 26 elo
Toyota Yaris
Ford Mondeo Estate
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

52 €/pvä

15 elo - 26 elo
Ford Mondeo Estate
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

98 €/pvä

15 elo - 26 elo
Volkswagen Tiguan
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

44 €/pvä

15 elo - 26 elo
Volvo V40

Autonvuokraustarjoukset Jordan

Löydä kohteesta Jordan juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

23 € - 43 €

Kaikki autotyypit

25 € - 187 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jordan on 16 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Jordan on syyskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 52 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Jordan. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jordan voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Jordan Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

41 €/pvä

15 elo - 26 elo
Toyota Yaris

Vuokraa auto läheltä kohteen Jordan suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Jordan

Autonvuokraus Jordan

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Jordan, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Avis omistaa enemmän toimipaikkoja maan Jordan sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 15 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Jordan sisällä, harkitse Amman valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Avis vuokraamolla on 9 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Jordan. Jos matkustat kohteeseen Jordan maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Vuoden 2019 tietojen mukaan Jordan on rankattu 74 tienlaadun suhteen maailmanlaajuisesti. Maan tieverkoston laatupisteet ovat 3,9/7, missä seitsemän on korkein mahdollinen pistemäärä. Otathan huomioon, että sää ja tietyöt voivat vaikuttaa tieolosuhteisiin vierailusi aikana.

0,50‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Jordan. Maassa Jordan asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Maassa Jordan on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 18 vuotta.

23 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Compact vieraillessaan Jordan tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Jordan vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 26 € päivässä Compact autosta.

Viime viikosta alkaen kohteessa Jordan bensiinin keskimääräinen hinta oli 1,80 € per litra. Jos et halua vuokrata autoa maasta Jordan, harkitse sen vuokraamista Algeria. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,32 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 2,92 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Jordan

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Jordan

Tutustu alueen Lähi-itä muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Lähi-itä

Aloita matkan suunnittelu - Jordan


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Jordan käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Jordan, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Jordan autoillle.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Jordan.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Jordan.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Jordan, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.