Autonvuokraukset Jordan

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Jordan? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Amman, Jordan
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Amman, Jordan
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Jordan

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Jordan

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Jordan?

Avis omistaa enemmän toimipaikkoja maan Jordan sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 16 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Jordan sisällä, harkitse Amman valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Avis vuokraamolla on 9 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Jordan?

50 % momondon käyttäjistä mieluummin vuokrasi Keskikokoinen vieraillessaan Jordan tehden siitä kaikkein suosituimman vuokra-autotyypin koko maassa. Vaikka vuokra-autojen hinnat Jordan vaihtelevat kaupunkien ja vuokraamojen välillä, voit olettaa maksavasi keskimäärin 65 € päivässä Keskikokoinen autosta.

Autonvuokraustarjoukset Jordan

Löydä kohteesta Jordan juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

22 € - 38 €

Kaikki autotyypit

3 € - 105 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jordan on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Jordan on tammikuuta. Hinta on 9 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 34 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Jordan, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jordan voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Jordan on 35 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Jordan on joulukuuta. Hinta on 92 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 3 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Jordan, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Jordan voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Jordan autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Jordan

Avis

16 sijaintia

Dollar

10 sijaintia

Auto Nation

9 sijaintia

Ta2jir

9 sijaintia

Thrifty

9 sijaintia

Arena Rent a Car

8 sijaintia

EASY RENTAL

8 sijaintia

keddy by Europcar

8 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Jordan suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Jordan

Autonvuokraus Jordan

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Jordan, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Jordan?

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Jordan. Jos matkustat kohteeseen Jordan maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Jordan?

Vuoden 2019 tietojen mukaan Jordan on rankattu 74 tienlaadun suhteen maailmanlaajuisesti. Maan tieverkoston laatupisteet ovat 3,9/7, missä seitsemän on korkein mahdollinen pistemäärä. Otathan huomioon, että sää ja tietyöt voivat vaikuttaa tieolosuhteisiin vierailusi aikana.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Jordan?

0,50‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Jordan. Maassa Jordan asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Maassa Jordan on tiukat lait sellaisia yksilöitä vastaan, jotka juovat ja ajavat ollessaan nuorempia kuin laillisen juoma-iän sallima 18 vuotta.

Kuinka paljon maassa Jordan maksaa polttoaine?

Viime viikosta alkaen kohteessa Jordan bensiinin keskimääräinen hinta oli 1,62 € per litra. Jos et halua vuokrata autoa maasta Jordan, harkitse sen vuokraamista Kuwait. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,33 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 2,94 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Jordan hinnat?

autoa Jordan hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Jordan?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Jordan osiossa on 244 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Jordan?

Eri maissa, myös kohteessa Jordan, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Jordan?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Jordan. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Jordan

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Jordan

Tutustu alueen Lähi-itä muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Lähi-itä

Aloita matkan suunnittelu - Jordan


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Jordan?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Jordan käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Jordan?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Jordan, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Jordan, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Jordan autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Jordan momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Jordan.

Löytyykö kohteesta Jordan autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Jordan.

Voinko etsiä Jordan vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Jordan, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jordan

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.