Varaa lentoja Cathay Pacific lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 7/2
ti 14/2

Tietoa kohteesta Cathay Pacific

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Cathay Pacific suosituista reiteistä

Halvin reitti

79 €

Suosituin reitti

BKK lento kohteeseen MNL

Lyhin lento

1t 00m

Pisin lento

10t 45m
Halvin Cathay Pacific lentämä reitti on Fuzhou - Hongkong Hong Kong Intl hintaan 79 €
Lento kohteesta Bangkok Suvarnabhumi kohteeseen Manila Ninoy Aquino Intl on tällä hetkellä suosituin Cathay Pacific reitti
Nopein Cathay Pacific lentoreitti on Hongkong (HKG) - Kanton (CAN) ja sen kesto on 1t 00m
Pisin Cathay Pacific lentämä reitti on Bangkok (BKK) - Manila (MNL) ja se kestää 10t 45m

Cathay Pacific arvostelut

7,9
HyväPerustuu 2467 vahvistettuun arvosteluihin
7,9Mukavuus
8,1Koneeseennousu
8,2Henkilökunta
8,0Viihde
8,0Kokonaisarvosana
7,6Ateriat


Suositut Cathay Pacific-lentoyhtiön reitit

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat, tutustu näihin Cathay Pacific-lentoyhtiön reitteihin.
Helsinki lento kohteeseen Milano
Nopein lentoaika3t 05m
Halvin hinta78 €
Frankfurt lento kohteeseen Helsinki
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta85 €
Milano lento kohteeseen Helsinki
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta90 €
Helsinki lento kohteeseen Manchester
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta90 €
Manchester lento kohteeseen Helsinki
Nopein lentoaika2t 40m
Halvin hinta92 €
Helsinki lento kohteeseen Frankfurt
Nopein lentoaika2t 35m
Halvin hinta106 €
Helsinki lento kohteeseen Zürich
Nopein lentoaika2t 50m
Halvin hinta143 €
Zürich lento kohteeseen Helsinki
Nopein lentoaika2t 40m
Halvin hinta150 €

Tietoja lentoyhtiöllä Cathay Pacific lentämisestä

Cathay Pacific Airwaysin oma kanta-asiakasohjelma on nimeltään Marco Polo Club. Liittymällä ohjelmaan saa samalla kaikki Oneworld-allianssin tarjoamat edut ja mahdollisuudet kerätä pisteitä myös muilta lennoilta. Marco Polo Club -jäsenyys on kertamaksullinen, jonka jälkeen pääsee keräämään pisteitä sekä hyödyntämään kanta-asiakasetuja. Jäsenyyteen sisältyy myös toinen etu – Asian Miles. Sitä kautta lentopisteitä voi kerätä myös muun muassa hotellivarauksista, vakuutusmaksuista, ravintoloista sekä monista muista palveluista. Marco Polo Clubissa on neljä eri jäsenyystasoa. Kaikki aloittavat perustasolla eli Green-tasolta. Tästä on mahdollista nousta Silver-, Gold- sekä Diamond -tasoille. Cathay Pacific Airwaysin lennot kerryttävät näistä pisteitä, joilla on mahdollista nousta ylimpään kanta-asiakkuusohjelmaan asti. Ylemmät tasot tarjoavat erilaisia etuja, kuten esimerkiksi ilmaisia lisämatkatavaroita, lisäpisteitä, mahdollisuuden vaihtaa lentoa maksutta sekä pääsyn loungeen. Varaa Cathay Pacific Airwaysin lennot vaivatta momondon verkkosivujen kautta ja pääset heti nauttimaan lentoyhtiön kanta-asiakasohjelman eduista.

Cathay Pacific Airwaysin lennot sisältävät aina maksutta vähintään yhden käsimatkatavaran sekä ruumaan menevän matkalaukun. Business- sekä ensimmäisen luokan matkustajat saavat ottaa tavallista painavammat ruumaan menevät laukut. Jos on tarvetta matkata useamman kuin yhden matkalaukun kanssa, voi lisämaksusta ottaa niitä mukaan reippaamminkin. Laukut kannattaa maksaa etukäteen, sillä lentokentällä lisälaukuista sekä ylipainosta joutuu yleensä maksamaan tavallista korkeampaa hintaa. Marco Polo Club -kanta-asiakasohjelman korkeimmilla tasoilla on mahdollista ottaa mukaan lisäksi vielä yksi ruumaan menevä matkalaukku maksutta. Asia Miles pisteillä voi myös kaikilla tasoilla maksaa lisälaukut käteismaksun sijaan. Cathay Pacific Airwaysin lentojen varaukset sekä lisämatkatavaroiden ja muiden lisäpalveluiden osto onnistuu vaivatta momondon verkkosivujen kautta.

Cathay Pacific Airwaysin lennot mahdollistavat myös oman lemmikin ottamisen mukaan matkalle. Ainoastaan laillistetut opaskoirat saavat matkustaa mukana matkustamossa – kaikki muut eläimet kirjataan matkatavarana ja kulkevat määränpäähän mukavasti ruumassa. Ruumatilat ovat onneksi aina lämmitettyjä ja eläimen on mukava matkustaa siellä pidemmänkin matkan ajan. Lentoyhtiöön pitää olla aina yhteydessä hyvissä ajoin ennen matkaa eläimen kuljetuksen osalta – silloin omalle lemmikille voidaan varmistaa paikka kyseiselle lennolle. Matkan hinta vaihtelee kohteen sekä lennon pituuden mukaan. Lemmikillä pitää myös matkaa varten olla rokotukset sekä muut lääkkeet otettuna ja sille pitää hankkia passi. Lentoyhtiö voi evätä eläimen pääsyn lennolle, jos asiakkaalla ei ole esittää näitä vaadittavia dokumentteja. Osaa kissa- ja koiraroduista ei ole valitettavasti mahdollista ottaa mukaan lennolle ollenkaan. Tarkemmat tiedot roduista saa lentoyhtiön asiakaspalvelun kautta.

Kyllä, Cathay Pacific lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 38 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Taipei Taiwan Taoyuan, Bangkok Suvarnabhumi ja Hongkong Hong Kong Intl ovat suosituimmat lentokentät, joissa Cathay Pacific operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Cathay Pacific strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Cathay Pacific lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Cathay Pacific lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Cathay Pacific lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Cathay Pacific lentoyhtiölle numeroon +800 2747 3333 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa cathaypacific.com.

Lento kentältä Fuzhou lento kohteeseen Hongkong Hong Kong Intl on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Cathay Pacific valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 137 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Cathay Pacific lento on:
- Fuzhou lento kohteeseen Hongkong Hong Kong Intl
- 79 € per lippu
- 0 välilaskulla


Suositut kohteet, joihin Cathay Pacific lentää

Etsi Cathay Pacific lentoja näistä suosituista kaupungeista

Suositut kansainväliset Cathay Pacific lennot

Haluatko lentää alueen Hong Kong rajojen ulkopuolelle? Varaa Cathay Pacific kansainvälinen lento näihin suosittuihin kohteisiin

Cathay Pacific lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Cathay Pacific lennon tila
pe 2/3