Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)
Lennon tila

Varaa lentoja Cathay Pacific lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti. 27/2
ti. 5/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoa kohteesta Cathay Pacific

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Cathay Pacific suosituista reiteistä

Halvin reitti

79 €

Suosituin reitti

WUH - BKK

Lyhin lento

1t 00m

Pisin lento

2t 45m
Halvin Cathay Pacific lentämä reitti on Xiamen Gaoqi Intl - Hongkong Hong Kong Intl hintaan 79 €
Lento kohteesta Wuhan kohteeseen Bangkok Suvarnabhumi on tällä hetkellä suosituin Cathay Pacific reitti
Nopein Cathay Pacific lentoreitti on Hongkong (HKG) - Kanton (CAN) ja sen kesto on 1t 00m
Pisin Cathay Pacific lentämä reitti on Shanghai (SHA) - Hongkong (HKG) ja sen kesto on 2t 45m

Cathay Pacific arvostelut

7,8
HyväPerustuu 1347 vahvistettuun arvosteluihin
8,0Koneeseennousu
7,8Mukavuus
8,1Henkilökunta
7,4Ateriat
7,9Viihde


Tietoja lentoyhtiöllä Cathay Pacific lentämisestä

Mikä on Cathay Pacific Airwaysin kanta-asiakasohjelma?

Cathay Pacific Airwaysin oma kanta-asiakasohjelma on nimeltään Marco Polo Club. Liittymällä ohjelmaan saa samalla kaikki Oneworld-allianssin tarjoamat edut ja mahdollisuudet kerätä pisteitä myös muilta lennoilta. Marco Polo Club -jäsenyys on kertamaksullinen, jonka jälkeen pääsee keräämään pisteitä sekä hyödyntämään kanta-asiakasetuja. Jäsenyyteen sisältyy myös toinen etu – Asian Miles. Sitä kautta lentopisteitä voi kerätä myös muun muassa hotellivarauksista, vakuutusmaksuista, ravintoloista sekä monista muista palveluista. Marco Polo Clubissa on neljä eri jäsenyystasoa. Kaikki aloittavat perustasolla eli Green-tasolta. Tästä on mahdollista nousta Silver-, Gold- sekä Diamond -tasoille. Cathay Pacific Airwaysin lennot kerryttävät näistä pisteitä, joilla on mahdollista nousta ylimpään kanta-asiakkuusohjelmaan asti. Ylemmät tasot tarjoavat erilaisia etuja, kuten esimerkiksi ilmaisia lisämatkatavaroita, lisäpisteitä, mahdollisuuden vaihtaa lentoa maksutta sekä pääsyn loungeen. Varaa Cathay Pacific Airwaysin lennot vaivatta momondon verkkosivujen kautta ja pääset heti nauttimaan lentoyhtiön kanta-asiakasohjelman eduista.

Paljonko matkatavaraa saa ottaa mukaan Cathay Pacific Airwaysin lennoille?

Cathay Pacific Airwaysin lennot sisältävät aina maksutta vähintään yhden käsimatkatavaran sekä ruumaan menevän matkalaukun. Business- sekä ensimmäisen luokan matkustajat saavat ottaa tavallista painavammat ruumaan menevät laukut. Jos on tarvetta matkata useamman kuin yhden matkalaukun kanssa, voi lisämaksusta ottaa niitä mukaan reippaamminkin. Laukut kannattaa maksaa etukäteen, sillä lentokentällä lisälaukuista sekä ylipainosta joutuu yleensä maksamaan tavallista korkeampaa hintaa. Marco Polo Club -kanta-asiakasohjelman korkeimmilla tasoilla on mahdollista ottaa mukaan lisäksi vielä yksi ruumaan menevä matkalaukku maksutta. Asia Miles pisteillä voi myös kaikilla tasoilla maksaa lisälaukut käteismaksun sijaan. Cathay Pacific Airwaysin lentojen varaukset sekä lisämatkatavaroiden ja muiden lisäpalveluiden osto onnistuu vaivatta momondon verkkosivujen kautta.

Voinko ottaa lemmikkini mukaan Cathay Pacific Airwaysin lennoille?

Cathay Pacific Airwaysin lennot mahdollistavat myös oman lemmikin ottamisen mukaan matkalle. Ainoastaan laillistetut opaskoirat saavat matkustaa mukana matkustamossa – kaikki muut eläimet kirjataan matkatavarana ja kulkevat määränpäähän mukavasti ruumassa. Ruumatilat ovat onneksi aina lämmitettyjä ja eläimen on mukava matkustaa siellä pidemmänkin matkan ajan. Lentoyhtiöön pitää olla aina yhteydessä hyvissä ajoin ennen matkaa eläimen kuljetuksen osalta – silloin omalle lemmikille voidaan varmistaa paikka kyseiselle lennolle. Matkan hinta vaihtelee kohteen sekä lennon pituuden mukaan. Lemmikillä pitää myös matkaa varten olla rokotukset sekä muut lääkkeet otettuna ja sille pitää hankkia passi. Lentoyhtiö voi evätä eläimen pääsyn lennolle, jos asiakkaalla ei ole esittää näitä vaadittavia dokumentteja. Osaa kissa- ja koiraroduista ei ole valitettavasti mahdollista ottaa mukaan lennolle ollenkaan. Tarkemmat tiedot roduista saa lentoyhtiön asiakaspalvelun kautta.

Onko lentoyhtiöllä Cathay Pacific lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, Cathay Pacific lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 71 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Cathay Pacific operoi?

Singapore Changi, Hongkong Hong Kong Intl ja Bangkok Suvarnabhumi ovat suosituimmat lentokentät, joissa Cathay Pacific operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Cathay Pacific strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Cathay Pacific lennon tilan?

Tarkista Cathay Pacific lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Cathay Pacific lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Cathay Pacific lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Cathay Pacific lentoyhtiölle numeroon +800 2747 3333 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa cathaypacific.com.

Mikä on halvin kansainvälinen Cathay Pacific lento?

Lento kentältä kentältä Xiamen Gaoqi Intl kentälle Hongkong Hong Kong Intl on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Cathay Pacific valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 156 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Cathay Pacific lento on:
- kentältä Xiamen Gaoqi Intl kentälle Hongkong Hong Kong Intl
- 79 € per lippu
- 0 välilaskulla


Cathay Pacific lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Cathay Pacific lennon tila
fr. 2/23

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi

Suositut Cathay Pacific lennot
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lentoyhtiön Cathay Pacific lennot
1 aikuinen
ti. 27/2
ti. 5/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.