Lennot Eurooppa Turkki Gazipasa Helsinki lento kohteeseen Gazipasa

Halvat lennot Helsinki - Gazipasa

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Gazipasa (GZP)
ke 1.7.
ke 8.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Gazipasa

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Gazipasa

Paras löydetty hinta 165 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Gazipasa viimeisen 72 tunnin aikana on 165 €
Lyhyin lentoaika 3h 45m Lyhyin lentoaika Helsinki Gazipasa on 3h 45m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Gazipasa ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Gazipaşan lentoasema.
Lentokentät kohteessa Gazipasa 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Gazipasa: Gazipaşan lentoasema (GZP)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Gazipasa

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Gazipasa?
tammikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Gazipasa on tammikuu ja kallein lokakuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Gazipasa?
keskiviikko
Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein lauantai
Milloin on halvin aika lentää Gazipasa?
iltapäivällä
Helsinki - Gazipasa lennot ovat noin 10 % kalliimpia illalla kuin iltapäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Gazipasa?
SAS
SAS, Finnair ja Turkish Airlines ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Gazipasa reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Gazipaşan lentoasema
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Gazipaşan lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Gazipasa lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
GZP
Gazipaşan lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Gazipasa?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Gazipasa on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Gazipasa: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Gazipasa lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Pegasus Airlines
6. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
GZP
Gazipaşan lentoasema
17. marraskuuta
GZP
Gazipaşan lentoasema
7t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 25m
2 välilaskua
GZP
Gazipaşan lentoasema
8. marraskuuta
GZP
Gazipaşan lentoasema
7t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
12. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 10m
2 välilaskua
GZP
Gazipaşan lentoasema
19. syyskuuta
GZP
Gazipaşan lentoasema
13t 40m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Gazipasa?

Lennot Helsingistä Gazipasaan (Gazipaşa-Alanya Airport) ovat usean eri palveluntarjoajan valikoimissa. Gazipasa on nouseva matkakohde vain 40 km päässä kuuluisasta Alanyasta. Kun tähtäimessäsi on mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Gazipasaan, suosituimpia lentoyhtiöitä ovat Pobeda, Turkish Airlines ja kotimainen Finnair. Finnair vastaa myös reitillä liikennöivistä suorista lennoista, joita tehdään viisi kertaa viikossa. Muita Turkin Alanyaan Helsingistä lentäviä palveluntarjoajia ovat muun muassa SAS, Pegasus Airlines, Norwegian, Corendon, Eurowings ja easyJet. Koska Alanya on suomalaisten suosima Turkin lomakohde, on Finnair viime vuosina lisännyt tasaisesti kapasiteettiaan kyseiselle reitille.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Pääset Helsinki-Vantaan lentokentälle pääkaupunkiseudun eri alueilta kätevästi lentokenttäkuljetuksia sekä -takseja hyödyntäen. Voit varata lentokenttäkuljetuksen palveluntarjoajalta joko ryhmäkuljetuksena tai yksityiskyytinä. Ryhmäkuljetusta varatessasi sinulta kysytään lennon lähtöaika sekä osoite, josta sinut noudetaan. Saat monesti heti varauksesi yhteydessä tiedon arvioidusta noutoajastasi. Hinta on ryhmäkuljetuksissa yksityiskuljetuksia edullisempi, joten parhaimmillaan veloitus kentälle on alle 20 EUR.

Kun haet kuljetusvaihtoehdoista sitä edullisinta, ovat julkisen liikenteen palvelut sinulle sopivin valinta. Pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalle kätevimmin bussilla sekä lähijunalla, jotka molemmat lähtevät Helsingin keskustasta. Matka keskustasta lentoasemalle on noin 18 kilometriä, joten varaathan kulkuvälineestä riippuen matkaan vähintään 30–45 minuuttia. Mikäli haluat välttyä suuremmilta ruuhkilta, ota huomioon Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle liikennöivät lähijunat. Lentoasemalle pääset junilla, jotka ovat merkitty kirjaimin I sekä P. Matka-aika kentälle kestää noin puolisen tuntia. Julkisen liikenteen bussi numero 415 tuo sinut Elielinaukiolta lentoasemalle ja Rautatientorilta pääset bussin numero 615 kyytiin. Seutulipun hinta on bussista ostettuna 5,50 EUR. HSL:n kotisivuilta pääset lukemaan tarkat aikataulut ja reitit. Hyvänä kuljetusvaihtoehtona toimii myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi, jonka vuorot lähtevät Elielinaukion pysäkiltä. Aikuisten lippu yhteen suuntaan (verkosta ostettuna) maksaa 6,80 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Gazipasassa?

Kun lennot Helsingistä Gazipasaan tuovat sinut perille määränpäähäsi, olet vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Alanyan keskustasta. Linja-autolla matka-aika saattaa olla jopa tunnin, sillä bussi pysähtyy useilla eri pysäkeillä. Muun muassa Havas Shuttle-palvelu ajaa lentokentän ja keskustan väliä 3–4 kertaa päivässä, jokaisena viikonpäivänä. Havas Shuttlen pysäkit ovat: Gazipasan lentokenttä, Kargıcak Dinler -hotelli, Mahmutlar, Tosmur-risteys, Metro-risteys, Tespo, Alanya Chamber of Commerce ja linja-autoasema. Myös useat matkanjärjestäjät ja majoitustahot järjestävät kuljetuksia lentokentän ja Analyan väliä. Lentokentällä päivystää muiden kuljetusvaihtoehtojen lisäksi lentoaseman virallinen taksikumppani, Gazipaşa Airport Taxi Drivers Cooperative. Taksimatka lentokentältä Alanyaan maksaa noin 40 EUR.

Kuinka kauan Helsinki–Gazipasa lento kestää?

Helsinki–Gazipasa-lennot kestävät parhaimmillaan ilman välilaskuja 3 t 45 min. Välilaskuja hyödyntävät reitit voivat olla hieman edullisempia, mutta lentoaika saattaa kasvaa huomattavasti jopa 8–20 tuntiin.

Milloin on paras aika matkustaa Gazipasaan?

Turkin etelärannikolla sijaitseva Alanya on talvikaudellakin yksi Turkin lämpimimmistä kaupungeista. Aluetta on aina markkinoitu ympärivuotisena matkakohteena, eikä suotta, kunhan huomioit, että myös Alanyassa on talvikausi, joka kestää joulukuusta maaliskuun alkuun. Päivälämpötilat ovat tuolloin 15–18 °C ja öisin alle 10 °C. Hankkiessasi lentoliput Helsingistä Gazipasaan, muistathan, että tammikuu ja helmikuu ovat alueen sateisinta aikaa ja ajoittain sateet saattavat olla jopa myrskyisiä. Kesäisemmät ilmat tervehtivät matkailijoita sen sijaan jo huhtikuun alkupuolella. Hyvien ilmat jatkuvat aina lokakuun loppuun saakka, joten rantaelämää kaipaaville lennot Helsingistä Gazipasaan kannattaa hankkia juuri tähän ajankohtaan. Miellyttävät kelit kestävät verrattain pitkään, sillä monina vuosina myös maaliskuun jälkimmäinen puolisko ja marraskuun ensimmäinen puolisko ovat nekin olleet lämpötiloiltaan houkuttelevia.

Tarvitaanko Gazipasaan passia/viisumia?

Turkkiin saapuessasi, passin on oltava voimassa vielä 6 kuukautta saapumisen jälkeen. Viisumia ei alle kolmen kuukauden oleskeluun vaadita. Huomioithan, että Turkissa vierailevien oleskelun kokonaisaika ei saisi ylittää 90 päivää 180 päivän jaksolla. Mikäli oleskelusi ylittää yllä mainitun rajan, tulisi sinun hakea oleskelulupaa. Maan passilaki ohjeistaa, että maahan saapuvalla henkilöllä tulisi olla vähintäänkin yksi tyhjä sivu passissaan Turkin viranomaisten merkitsemiä maahantulo- ja maastapoistumisleimoja varten. Mikäli passissa ei tyhjää sivua ole viranomaisten merkintöjä varten, viranomaisilla on oikeus estää henkilön maahanpääsy.


Vinkkejä Gazipasaan

 • Äänimaailmaan, joka sinulle tulee maahan saapuessasi tutuksi, kuuluu moskeijoiden minareeteista viidesti päivässä kaikuvat rukouskutsut. Ensimmäinen rukoushetki koetaan aamun sarastaessa jo ennen auringonnousua, seuraava keskipäivän aikaan ja kolmas ennen auringon laskua. Iltarukoukseen kutsutaan iltaruskon aikaan ja viides rukous sijoittuu pimeyden laskeutumisen jälkeen. Maassa on uskonnonvapaus ja myös muita uskontoja harjoitetaan.
 • Alanyan linnake on yksi alueen suosituimmista nähtävyyksistä ja se tunnetaan turkiksi nimillä Kale tai Kalesi. Linnake on rakennettu 1200-luvulla. Se sijaitsee upealla paikalla kukkulan laella, jonne voit nykyään nousta nopeasti ja vaivattomasti Damlataş-rannan edustalla olevalta köysirata-asemalta. Mikäli köysirata tuntuu liian ruuhkaiselta, voi linnakkeelle myös kävellä, ajella taksilla tai nappaamalla linja-auto numero 4.
 • Alanyan tunnetuin ranta on nimeltään Kleopatra (englantilaisittain Cleopatra’s Beach), mutta nykyään siihen linkittyy myös linnakukkulan vieressä oleva Damlataş-ranta. Osa rantojen alueista on maksuttomia, osa maksullisia tai hotellien käytössä. Aurinkotuolien vuokrat ovat alueella kohtuullisissa hinnoissa ja näkymät linnakkeelle sekä muualle Alanyan ympäristöön ovat upeat.

(Hinnat tarkistettu 22/04/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Gazipasa

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Istanbul reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 25m
Halvin hinta
155 €
Helsinki - İzmir reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 00m
Halvin hinta
237 €
Helsinki - Gaziantep reitin lennot
Lyhyin lentoaika
25t 45m
Halvin hinta
327 €
Helsinki - Diyarbakır reitin lennot
Lyhyin lentoaika
19t 05m
Halvin hinta
368 €
Helsinki - Dalaman reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 30m
Halvin hinta
471 €
Oulu - Gazipasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika
17t 10m
Halvin hinta
491 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Gazipasa:

Lennot Eurooppa Turkki Gazipasa Helsinki lento kohteeseen Gazipasa
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka