Autonvuokraukset Costa Ricassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Costa Ricassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

San Jose, Costa Rica
15. helmikuu — 22. helmikuu
Sama palautus
San Jose, Costa Rica
ke 15/2
Keskipäivä
ke 22/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Costa Rica autonvuokraustiedot

Suurimmissa osissa Costa Rican isoja teitä yleinen nopeusrajoitus on sama kuin Suomen moottoriteillä talvinopeuksilla ajettaessa. Ensimmäistä kertaa Costa Ricassa ajaville suositellaan ajamista vain päivänvalossa ja välttämään pitkiä ajomatkoja yöllä. Syrjäisemmillä seudulla ajaessa pitää varoa eläimiä, jotka voivat vaeltaa autotielle yllättäen. Jos vastaantuleva auto väläyttää ajovalojaan, hidasta ajonopeuttasi. Edessä päin voi olla liikenneonnettomuus tai rikki mennyt ajoneuvo. Onnettomuuden sattuessa älä siirrä autoasi, vaan odota poliisin saapumista paikalle. Poliiseilla on tarkistuspisteitä, joissa he mittaavat ajonopeuden ja varmistavat turvavyön käytön. Poliiseilla on oikeus sakottaa nopeusrajoituksen rikkomisesta tai muista rikkeistä. Costa Ricassa on myös erikoinen liikennesääntö. Määrätyllä alueella saa ajaa autolla vain tiettynä arkipäivänä perustuen rekisterinumeron viimeiseen numeroon. Tätä kutsutaan "Pico y Placa" -liikennesäännöksi ja säännön rikkomisesta sakotetaan. Liikennesääntö on voimassa vain arkipäivisin suunnilleen toimistoaikoina, eli se ei ole voimassa viikonloppuisin eikä pyhäpäivien aikana. "Pico y Placa" -liikennesääntö ei koske julkista liikennettä. Alue, jossa liikennesääntö on voimassa, on melko laaja, joten siihen kannattaa tutustua tarkemmin ennen autonvuokrausta.

Costa Ricassa ajaessa on suositeltavaa olla kansainvälinen ajokortti. Se ei kuitenkaan ole pakollinen, joten oman maan ajokortilla voi ajaa myös Costa Ricassa. Onnettomuustilanteissa kansainvälinen ajokortti on kuitenkin kätevä, eikä aiheuta ongelmatilanteita esimerkiksi oman ajokortin kielen takia. Ajaessa kannattaa olla mahdollisen kansainvälisen ajokortin lisäksi oman maan ajokortti, passi viisumeineen ja autonvuokrauspaperit. Costa Ricassa autonvuokraus onnistuu, jos on yli 21-vuotias ja ajokortti on ollut ainakin kaksi vuotta voimassa. Lisäksi alle 25-vuotiaalta kuljettajalta voidaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksua. Ikäraja vaihtelee autovuokraamoittain ja osassa on myös vaihteleva yläikäraja. Luottokorttia tarvitaan myös, jos haluaa vuokrata auton Costa Ricassa. Luottokorttia käytetään takuumaksun varaamiseen. Takuumaksu varataan kortilta katteena ja se vapautetaan takaisin luottokortille, jos vuokra-auto palautetaan ilman lisävahinkoa ajallaan autovuokraamoon. Yleisimmät luottokorttiyhtiöiden luottokortit hyväksytään kaikissa autovuokraamoissa. Huomioi autoa vuokratessa, minne autolla on tarkoitus ajaa. Jos aikoo tutustua vähän syrjäisemmille seuduille sadekautena, kannattaa vuokra-autoksi ottaa järeämpi kulkuneuvo, eikä tyytyä pieneen autoon. Pienempi auto ei välttämättä pärjää vaikeammissa ajo-olosuhteissa, mutta kaupunkiajoon se on mainio valinta.

Eniten liikennettä on San Josessa, joka on Costa Rican pääkaupunki. San Josessa asuu valtavasti väkeä, joten se on usein ruuhkainen. Myös Costa Rican toiseksi suurin Limón kaupunki on vilkas liikenteeltään. Limón kaupungin kautta kulkee useita valtateitä, joten se on yksi maan liikenteen solmukohtia. San Josessa on kaupungin ylläpitämiä parkkihalleja, ja mitä lähempänä keskustaa parkkipaikka sijaitsee, sitä kalliimpi se on. Katuparkissa saa pitää autoa korkeintaan kolmen päivän ajan ilman, että se siirretään välillä muualle. San Jose on erityisen ruuhkainen sunnuntaisin, koska se on suosittu loman päättämispäivä monille turisteille. Tiet San Joseen ovat siis sunnuntaisin yleensä tukossa. Jos voit välttää sunnuntaisin San Joseen ajamista, se kannattaa tehdä. Kaupunkiin kannattaa siis ajaa jo hyvissä ajoin lauantaina tai vasta maanantaina, kun pahimmat turistiruuhkat ovat jo ohi. Rantojen lähettyvillä on myös runsaasti paikallisia turistien lisäksi varsinkin viikonloppuisin, joten niillä kannattaa käydä viikolla, jos se vain on mahdollista. Pääsiäinen on Costa Ricassa tärkeä pyhäpäivä, jota juhlitaan suuresti. Pääsiäisenä Costa Ricassa on siis tavallista enemmän liikennettä, jolloin kannattaa suosia julkisia kulkuvälineitä autoilun sijaan.

Valtatietä 2 ajamalla ja kääntymällä tielle 245 pääsee San Josesta Corcovadonin upeaan kansallispuistoon. Ajomatka kestää muutaman tunnin, mutta reitti kulkee läpi Costa Rican eksoottisen luonnon ja päätyy erittäin kauniiseen Corcovadonin kansallispuistoon. Kansallispuisto sijaitsee maan syrjäisessä kolkassa, joten siellä on ainutlaatuinen eläimistö. Tiheä kasvusto avautuu yllättävistä paikoista kauniille rannoille, ja polut tarjoavat yllätyksiä toisensa jälkeen. Corcovadonin kansallispuistossa järjestetään opastettuja kierroksia, joilla pääsee paremmin näkemään alueen piilossa olevia villieläimiä. Matkan aikana San Josesta Corcovadonin kansallispuistoon on muutamia huoltoasemia ja ruokapaikkoja, mutta matkalle kannattaa lähtee tankatun auton kanssa, joko hyvin syöneenä tai eväiden kanssa. Costa Rican syrjäisille teille ei kannata pysähdellä, varsinkaan jos kyseessä on ensimmäinen vierailusi Costa Ricassa. Matkustaaksesi omaan tahtisi mukaisesti ilman sitoutumista bussien ajoreitteihin ja aikatauluihin, autonvuokraus on fiksu valinta. Vuokra-autolla pääset menemään ja tulemaan oman mieltymyksesi mukaan vaikka hiukan enemmän matkatavaroita mukanasi. Halvat vuokra-autot löytyvät momondon kautta kätevän listan muodossa – näin näet helposti autojen perusominaisuudet. Vuokra-autojen hinnat ovat myös selkeästi esillä, joten vuokra-autojen vertailu on vaivatonta.


0

Vuokraa auto läheltä kohteen Costa Rica suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Costa Rica

Autonvuokraus Costa Rica

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Costa Rica, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Maan Costa Rica sisällä Alamo vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 41 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, San Jose on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista San Jose löytyy myös 3 Alamo autonvuokrauksen keskusta.

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Costa Rica. Jos matkustat kohteeseen Costa Rica maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Yhteensä 137 maasta Costa Rica on sijoittunut sijalle 116 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Costa Rica sai pisteeksi 2,9 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

0,50‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Costa Rica. Maassa Costa Rica asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Huomioithan, että maassa 18 vuotta on virallinen alkoholin nauttimisikä Costa Rica ja tiukat lait kieltävät tätä nuorempia kuljettajia juomasta ja ajamasta ajoneuvoa.

Maahan Costa Rica matkustavat valitsevat yleensä SUV vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 41 % käyttäjistämme on vuokrannut SUV Costa Rica matkan ajaksi keskimääräiseen 19 € per päivä hintaan.

Viime viikosta alkaen kohteessa Costa Rica bensiinin keskimääräinen hinta oli 1,27 € per litra. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Kuwait, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,32 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,76 € per litra paikkeilla, eivät pelota.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Costa Rica

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Costa Rica

Tutustu alueen Keski-Amerikka muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Keski-Amerikka

Aloita matkan suunnittelu - Costa Rica


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Costa Rica on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Costa Rica antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Costa Rica, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Costa Rica.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Costa Rica.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Costa Rica.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.