Etsi halvat lennot Limon

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Limon lentotiedot ja trendit

Tutustu Limon lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Limon?

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Limon?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Limon lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - San Jose Juan Santamaria Intl lento kestää keskimäärin 19t 20m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle San Jose Juan Santamaria Intl kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Halvimmat lennot kaupungin Limon lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Limon lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
San Jose, San Josén maakunta

HALVIN REITTI Helsinki - Limon

Helsinki (HEL) - San Jose, San Josén maakunta (SJO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Limon kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle San Jose Juan Santamaria Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 1117 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Limon

Löytyykö kaupungin Limon lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Limon on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Limon harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Tortuquero lentokenttä (83 km Limon keskustasta), Buenos Aires lentokenttä (97 km Limon keskustasta), San Isidro del General lentokenttä (103 km Limon keskustasta), San Jose Tobias Bolanos Intl lentokenttä (120 km Limon keskustasta) tai San Jose Juan Santamaria Intl lentokenttä (128 km Limon keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Limon lentokenttä hinnat?

lentoa Limon lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Limon lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Limon lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Limon lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Limon lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Limon lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Limon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Limon

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Limon?


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Costa Rica

Eikö sittenkään Limon? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Costa Rica

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Limon?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Limon. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Limon joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Limon joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Limon?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Limon, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Limon juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Limon. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Limon

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.