Halvat lennot Limon

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 22/10
pe 29/10

Halvimmat lennot kaupungin Limon lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Limon lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
San Jose, San Josén maakunta

HALVIN REITTI Helsinki - Limon

Helsinki (HEL) - San Jose, San Josén maakunta (SJO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Limon kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle San Jose Juan Santamaria Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 923 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Limon?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Limon?

    Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Limon hintaan 59 €/henkilö, mikä on 96 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Limon. Löydät halvimmat hinnat alueelle Limon valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

  • Löytyykö kaupungin Limon lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Limon on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Limon harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Tortuquero lentokenttä (83 km kaupungin Limon keskustasta), Buenos Aires lentokenttä (97 km kaupungin Limon keskustasta), San Jose Tobias Bolanos Intl lentokenttä (120 km kaupungin Limon keskustasta), Palmar Sur lentokenttä (125 km kaupungin Limon keskustasta) tai San Jose Juan Santamaria Intl lentokenttä (128 km kaupungin Limon keskustasta).

  • Voiko kaupunkiin Limon lentää jotenkin halvemmalla?

    Lentojen hinnat kentälle San Jose Tobias Bolanos Intl lentokenttä ovat keskimäärin 1029 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Limon. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Costa Rica

Eikö sittenkään Limon? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Costa Rica