Etsi halvat lennot Limon

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 5/10
ke 12/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Limon lentotiedot ja trendit

Tutustu Limon lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Limon?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Limon lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - San Jose Juan Santamaria Intl lento kestää keskimäärin 20t 30m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle San Jose Juan Santamaria Intl kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Halvimmat lennot kaupungin Limon lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Limon lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
San Jose, San Josén maakunta

HALVIN REITTI Helsinki - Limon

Helsinki (HEL) - San Jose, San Josén maakunta (SJO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Limon kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle San Jose Juan Santamaria Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 1189 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Limon

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Limon on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Limon harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Tortuquero lentokenttä (83 km Limon keskustasta), Buenos Aires lentokenttä (97 km Limon keskustasta), San Isidro del General lentokenttä (103 km Limon keskustasta), San Jose Tobias Bolanos Intl lentokenttä (120 km Limon keskustasta) tai San Jose Juan Santamaria Intl lentokenttä (128 km Limon keskustasta).Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Limon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Limon

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Limon?

Air France on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Limon. KLM, American Airlines ja Air Canada ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Limon kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Limon, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Costa Rica

Eikö sittenkään Limon? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Costa Rica

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Limon. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Löydät lennot kohteeseen Limon joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Limon, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Limon. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.