Etsi halvat lennot Carlsbad, New Mexico

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Carlsbad, New Mexico

Yhdysvaltojen New Mexicon Carlsbad sijaitsee Chihuahuan aavikolla, kauniin Pecos-joen rannalla. Löydät alueelta sekä luonnon muovaamia että taiteilijoiden tekemiä upeita luomuksia. New Mexico on tunnettu intiaani- ja meksikolaiskulttuuristaan ja arkkitehtuurissa on espanjalaisvaikutteita. Monikulttuurisuus ei siis jää huomaamatta, kun lennät Carlsbadiin. Ilmasto on puolikuiva mannerilmasto. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lentää Carlsbadiin (CNM) pikaisimmin noin 20 tunnissa. Lentoaika riippuu siitä, mitä kautta lennät. Lentojen välinen odotusaika ei ole kuitenkaan pitkä välilaskupaikoissa, yleensä vain muutaman tunnin. Suomesta lentäessä kannattaa lähtölento ottaa Helsinki-Vantaan lentokentältä, jonne on hyvät yhteydet eri kaupungeista joko junalla tai linja-autolla. Junalla pääset suoraan lentokentän terminaaleille juna-asemien lämpimien sisätilojen kautta. Esimerkiksi Tampereelta ja Turusta matka junalla Helsinki-Vantaalle on parin kolmen tunnin luokkaa, joten matkaan ei kulu huomattavasti aikaa.

Valitettavasi tällä hetkellä ei suoraa lentoyhteyttä Suomesta ole saatavilla, mutta Helsinki-Vantaan lentoasemalta startatessa matkan taittaa muutamalla eri tavalla. Lentojen välilaskupaikkoja on yleensä kaksi Amerikan puolella. Välilaskupaikkoja ovat muun muassa Chicaco O’ Hare, Dallas ja Albuquerque. Voit myös lentää Chicacon ja Dallasin kautta Roswelliin ja käydä katsastamassa samalla kuuluisan Alien-kohteen mielenkiintoiset nähtävyydet. Roswellista ajaa taksilla tai autolla alle puolitoista tuntia Carlsbadiin. Carlsbadin lähellä on myös muita lentokenttiä, joilta on bussiyhteys määränpäähäsi. Jos haluat, voit lentää El Pason kautta ja vilkaista samalla Texasin maisemia. El Pasosta pääset reilussa kolmessa tunnissa bussilla Carlsbadiin.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Carlsbad, New Mexico on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Carlsbad, New Mexico harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Hobbs Lea County lentokenttä (99 km Carlsbad, New Mexico keskustasta) tai Roswell Intl lentokenttä (102 km Carlsbad, New Mexico keskustasta).


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Carlsbad, New Mexico?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Carlsbad, New Mexico

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Carlsbad, New Mexico?

Lentäessäsi kohteeseen Carlsbad, New Mexico kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten tämän suosituin lentoyhtiön lennolla American Airlines. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja tältä suositulta lentoyhtiöltä.


Carlsbad, New Mexico ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Carlsbad, New Mexico lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Carlsbadin lentokentältä?

Cavern City Air Terminal sijaitsee todella lähellä keskustaa. Voit matkustaa keskustaan ennalta varatulla shuttle-kuljetuksella. Näitä tarjoavat esimerkiksi Charters Of America ja AIRTRANZ XPRESS AIRPORT TAXI-SHUTTLE. Voit myös varata astetta tyylikkäämmän kyydin Luxury Transportationin kautta ja karauttaa perille esimerkiksi erikois-BMW:llä, Cadillacilla, Suburanilla tai limusiinilla. Myös normaalin lentokenttätaksin voit varata etukäteen tai ottaa sen suoraan lentokentältä.


Kohteen Carlsbad, New Mexico viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia Yhdysvaltoihin, mutta matkustuslupa (ESTA) on haettava ennakolta ja se edellyttää sirullista e-passia. Matkustajien on lennolle päästäkseen itse anottava matkustuslupa.


Aloita matkan suunnittelu - Carlsbad, New Mexico


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Carlsbad, New Mexico

Carlsbad Cavernsin kansallispuisto Guadalupe-vuoriston juurella on varmasti alueen tunnetuin kohde ja sijaitsee suhteellisen lähellä Carlsbadin keskustaa. Nähtävyys koostuu komeasta, pitkästä luolastosta, ja tarjoaa mielikuvitusta kiehtovaa nähtävää mitä syvemmälle luolaan menet. Luola koostuu erilaisista osioista ja siellä elelee 17 eri lepakkolajia ja niitä tosiaan riittää. Lepakoita on 200–500 tuhatta kappaletta ja ne lentävät pitkän matkan luolan uumenista ulkoilmaan. Tämä voi olla jännittävä kokemus kenelle tahansa. Ahtaanpaikankammoisen ei tarvitse luolastossa pelätä, koska luola on hyvin leveä ja pimeät alueet ovat jonkin verran valaistuja. Polut ovat myös helppokulkuisia. Kannattaa kuitenkin ottaa taskulamppu mukaan. Luolastossa voit valita pidemmän patikoinnin tai lyhyemmän reitin. Jos pidät patikoinnista, mutta luolasto tuntuu liian jännittävältä, on Carlsbadin ympäristössä henkeäsalpaavia luontoreittejä tutkittavana sekä lisäksi vuoristoa, kanjoneita ja aavikkoa. LIVING DESERT ZOO AND GARDENS -kansallispuisto kutsuu sinua, jos haluat oppia Chichuahuan aavikon alueen kasvistosta ja eläimistä hieman erikoisemmalla tavalla kuin eläintarhoissa yleensä. Elävä aavikko luo luontoa arvostavan kokemuksen. Historiallisista museoista pitävien kannattaa käväistä Artesia Historical Museumissa, joka on keskittynyt alueen värikkääseen historiaan. Carlsbad Museum And Art Centerissä on suuri kokoelma historiallisia käsitöitä, kuten esimerkiksi alkuperäiskansojen keramiikkaa ja perulaista antiikkia. Ostoksia voi tehdä amerikkalaiseen tyyliin isoissa ostoskeskuksissa, esimerkiksi Carlsbad Mall Shopping Centerissä ja Walmart Supercenterissä. Erikoisempi shoppailupaikka on puolestaan The Cat’s Meaow, jossa hinnat ovat erittäin edullisia. Voit myös vierailla antiikkiliikkeissä. One Of A Kind Gifts & Treasures -liikkeessä on nimensä mukaan kaupan toinen toistaan erikoisempia taide-esineitä. Näitä aarteita ei varmasti tule muualla vastaan. Valikoima on laaja aina kivistä ja koruista uniikkeihin veistoksiin asti. Jos matkustat lasten kanssa, he eivät varmasti pety Carlsbad Water Park -vesipuistossa. Vesileikkejä, liukumäkiä ja hauskanpitoa riittää tuntitolkulla. Jos haluat perheellesi mukavan päivän edullisesti, löytyy Pecos River -joen rannalta useita puistoja, leikkipuistoja ja picnic-alueita, joilla voi viettää leppoisaa päivää.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Carlsbad on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Carlsbad.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Carlsbad momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun kaikki mahdolliset Carlsbad lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Carlsbad lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.