Hotellit Australiassa

Etsi hotellitarjoukset 80948 Australiassa

Australia
20. toukokuu — 21. toukokuu2
Australia
pe 20/5
la 21/5

Suositut Australia hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Australia
Hinta
€73.28
€338.76
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Australia

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Australia

Hinta

105 € - 270 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA AUSTRALIAAdelaide33 % halvempiHotellit kohteessa Adelaide ovat halvimpia alueella Australia hinnan ollessa keskimäärin vain 105 € per yö
ALUEEN AUSTRALIA KALLEIN KAUPUNKIHamilton Island42 % kalliimpiAustralia kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Hamilton Island, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 270 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: AUSTRALIASydney66 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Sydney kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Australia

Tekemistä naapurustossa Australia


Hotellit suosituissa kaupungeissa Australia alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Australia alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Australia

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Australia
Matalasesonkitoukokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkitammikuukallein aika yöpyä
57 %odotettu hintojen lasku
27 %odotettu hinnannousu

Hinta

54 € - 168 €

Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
138 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
46 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Tietoja majoittumisesta kohteessa Australia

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Australia

Pinta-alaltaan suuressa Australiassa pääsee nopeiten paikasta toiseen lentäen, mutta maan tärkeimpien kaupunkien voi liikkua kätevästi myös esimerkiksi junalla. Samalla saa ehkä paremman kuvan maan monimuotoisista maisemista. Pohjoisesta etelään kulkee The Gran -junayhteys. Kerran viikossa liikennöivä juna kuljettaa matkustajia Darwinista Alice Springsin kautta Adelaideen. Indian Pacific -junareitti taas vie Intian valtamereltä Tyynellemerelle, Perthistä Adelaiden kautta Sydneyyn. Juna kulkee useana päivänä viikossa. Queenslandissa voi puolestaan kulkea The Spirit of Queensland -junayhteydellä, joka liikkuu yhtä lailla useana päivänä viikossa. Jos haluaa kiertää ja nähdä vieläkin enemmän Australiaa, voi valita bussin. Busseilla matkan teko on hitaampaa, mutta bussit ovat paitsi edullisia, niin usein ilmastoituja ja muutenkin mukavasti varusteltuja. Tarjolla on myös hop-on-hop-off-lippuja, joiden avulla monet reppureissaajat kiertävät maata huokeaan hintaan. Monet suosivat Australiassa myös omalla autolla liikkumista. Etsi halvat hotellit Australiassa vaikka Adelaidesta ja lähde junamatkalle maan halki kohti Pohjoista Darwinia. Löydät useita erinomaisia vaihtoehtoja kuten edullisen Ibis Adelaiden ja huokean Holiday Inn Express Adelaide City Centren.

Australian luonto on monella tapaa ainutlaatuinen, ja maasta löytyy kasvi- ja eläinlajeja, joita ei tavata missään muualla maailmassa. Maan omaleimaiseen eläinlajistoon kuuluvat esimerkiksi erilaiset pussieläimet, kuten kengurut, koalat ja vompatit. Monet matkailijat tutustuvat maan luontoon ja eläimiin eri puolilla maata sijaitsevissa luonnonpuistoissa. Pohjois-Australiasta löytyvä Kakadun kansallispuisto, joka kuuluu myös Unescon maailmanperintökohteiden listalle, on yksi suosituista kohteista. Kakadun kansallispuistoa lähinnä sijaitsee Darwinin kaupunki, jonne sinnekin on vielä reilusti matkaa. Jos saavut esimerkiksi junalla Adelaidesta Darwiniin, varaa hotellit Australiasta juuri tästä osasta maata ja tutustu luonnon ihmeisin Kakadussa. Muihin näkemisen arvoisiin kohteisiin Australiassa kuuluvat esimerkiksi maan keskiosissa sijaitseva Ulurun mystinen kivimuodostelma, joka on tärkeä maan alkuperäisväestölle, aboriginaaleille. Ulurun lähin kaupunki on Alice Springs, josta on vielä melko pitkä matka perille. Monet tulevat Australiaan myös sukeltaakseen esimerkiksi Isolla valliriutalla. Unescon maailmanperintökohteiden listalle kuuluva Iso valliriutta on maailman suurin koralliriutta. Sukellusretken sijaan sitä voi myös ihailla vaikka laivan kannelta.

Australian suurimpien kaupunkien joukkoon kuuluvat Sydney ja Melbourne. Sydneyssä voi nauttia esimerkiksi merestä ja kuuluisista rannoista, kuten Bondi Beach ja Manly Beach. Rohkeimmat voivat kokeilla surffausta. Rantapäivän lomassa tai sen jälkeen voi suunnata johonkin kaupungin monista rantabaareista, ravintoloista ja yökerhoista. Monet pitävät puolestaan Melbournea erittäin hyvänä paikkana viettää yöelämää. Kaupungissa on lukuisia kahviloita, baareja, yökerhoja ja ravintoloita. Kaupungista löytyy jopa baareja, jotka ovat auki vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Hotellit Australiassa tarjoavat monia hyviä vaihtoehtoja niille, jotka haluavat jäädä tutkimaan Melbournen yöelämän hengästyttävää tarjontaa. Varaa majoitus esimerkiksi edullisesta The Victoria Hotel Melbournesta tai Travelodge Hotel Melbourne Docklandsista. Sydneyn ja Melbournen ohella yöelämä on vilkasta muissakin Australian suurissa kaupungeissa, kuten Brisbanessa, Perthissä ja Adelaidessa, jotka vetävät puoleensa suuriä määriä matkailijoita joka vuosi. Tuliko tässä vaiheessa nojatuolimatkaa nälkä? Australialaiseen ruokakulttuuriin kuuluvat erityisesti lihat ja grillaus. Rennon rantapäivän tai intensiivisen baarissa kiertelyn jälkeen kannattaakin istahtaa alas johonkin lukuisista ravintoloista ja pyytää henkilökunnalta suositusta päivän annoksesta.

Moni tietää Australiasta ainakin Unescon maailmanperintökohteisiin lukeutuvan Sydneyn oopperataloineen ja uuden vuoden ilotulituksineen. Oopperatalossa järjestetään vuosittain lukemattomia esityksiä, ja siellä voi seurata esimerkiksi oopperaa ja balettia. Oopperataloon pääsee tutustumaan myös ohjatuilla kierroksilla. Tarjolla on kulttuurin ohella virvokkeita ja ruokaa ravintoloissa ja baareissa. Australian hotellit pitävät sisällään monia erinomaisia vaihtoehtoja myös eri puolilla Sydenytä, joten tutustu tarjontaan. Maassa on myös useita tutustumisen arvoisia museoita, joiden avulla voi oppia uutta esimerkiksi aboriginaalikulttuurin ja maan historiasta. Canberrassa sijaitseva Australian National Museum eli Australian kansallismuseo nostaa esille aboriginaalikulttuuria mutta myös muuta historiaa. Museon vetonaulojen joukkoon kuuluvat kuuluisan kapteeni Cookin navigointivälineet. Melbournen museo on puolestaan suurin museo eteläisellä puolella maapalloa. Mielenkiintoiset museot ovat erittäin hyvä syy yhdistää matkaan Australiassa myös Canberrassa ja Melbournessa. Inspiroidu kulttuurista ja löydä halvat hotellit Australian parhaista museokaupungeista. Tutustu esimerkiksi edullisiin Abode Narrabundah ja Abode Woden -hotelleihin Canberrassa.

Suunnittele matkaasi kohteeseen Australia joulukuu ympörille, koska hinnat ovat huomattavasti alhaisemmat kuin esimerkiksi marraskuu - ne ovat vain 93 € per yö.

Käyttäjillämme on tapana käydä Sydney useammin kuin missään muussa kaupungissa heidän matkustaessa kohteeseen Australia.

Kaupungissa Byron Bay keskimääräinen hinta hotellihuoneelle on 104 € per yö. Tämä on noin 33 % kalliimpaa kuin missään muussa kaupungissa kohteessa Australia.

Sydney tarjoaa tällä hetkellä halvimpia hintoja yöltä kuin mikään muu kaupunki kohteessa Australia. Keskimääräinen hinta 12 € on 76 % halvempi kuin keskimääräinen yöhinta kohteessa Australia.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Australia

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Australia
Beachcomber Surfers Paradise

Beachcomber Surfers Paradise

18 Hanlan Street, Surfers Paradise, QLD, Australia

6,8
76 €
The Fullerton Hotel Sydney

The Fullerton Hotel Sydney

1 Martin Place, Sydney, NSW, Australia

9,0
206 €
Meriton Suites Adelaide Street, Brisbane

Meriton Suites Adelaide Street, Brisbane

485 Adelaide Street, Brisbane, QLD, Australia

8,4
87 €
Pan Pacific Perth

Pan Pacific Perth

207 Adelaide Terrace, Perth, WA, Australia

8,4
97 €
Coral Sea Marina Resort

Coral Sea Marina Resort

25 Oceanview Avenue, Airlie Beach, QLD, Australia

8,6
217 €
Pavilion on Northbourne

Pavilion on Northbourne

242 Northbourne Avenue, Dickson, ACT, Australia

8,0
90 €
Ramada Resort by Wyndham Phillip Island

Ramada Resort by Wyndham Phillip Island

2128 Phillip Island Road, Phillip Island, VIC, Australia

8,2
110 €
Sofitel Noosa Pacific Resort

Sofitel Noosa Pacific Resort

14-16 Hastings Street, Noosa Heads, QLD, Australia

8,4
285 €
Cairns Colonial Club Resort

Cairns Colonial Club Resort

18-26 Cannon Street, Cairns, QLD, Australia

8,0
71 €
Crowne Plaza Canberra

Crowne Plaza Canberra

1 Binara Street, Canberra, ACT, Australia

7,9
134 €
Meriton Suites Surfers Paradise

Meriton Suites Surfers Paradise

86 The Esplanade, Surfers Paradise, QLD, Australia

8,7
98 €
Ramada Resort by Wyndham Port Douglas

Ramada Resort by Wyndham Port Douglas

316 Port Douglas Road, Port Douglas, QLD, Australia

8,2
124 €
DoubleTree by Hilton Perth Northbridge

DoubleTree by Hilton Perth Northbridge

100 James Street, Perth, WA, Australia

8,5
113 €
The Sebel Mandurah

The Sebel Mandurah

1 Marco Polo Drive, Mandurah, WA, Australia

8,4
100 €
Hotel Grand Chancellor Hobart

Hotel Grand Chancellor Hobart

1 Davey Street, Hobart, TAS, Australia

8,9
125 €
Abbey Beach Resort

Abbey Beach Resort

595 Bussell Highway, Busselton, WA, Australia

7,5
134 €
Rendezvous Hotel Melbourne

Rendezvous Hotel Melbourne

328 Flinders Street, Melbourne, VIC, Australia

8,3
129 €
Fitzroy Island Resort

Fitzroy Island Resort

Fitzroy Island via Cairns, Fitzroy Island, QLD, Australia

7,4
98 €

Hotellit muissa maissa mantereella Eteläinen Tyynimeri

Tarkista hotellien hinnat näissä muissa maissa, jotka ovat myös mantereella Eteläinen Tyynimeri

Aloita matkan suunnittelu - Australia


Miksi käyttää momondo?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Australia tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

Voit löytää loistavan yöpymispaikan kohteessa Australia käyttämällä suodattimiamme, kun olet käyttänyt yllä olevaa hakulomaketta. momondon suodattimet sisältävät yksinkertaisia vaihtoehtoja, kuten tähtiluokituksen, sijainnin ja hinnan; mutta myös paljon yksityiskohtaisempia kriteerejä ja voit valita majoituksen tyylin, mukavuuksien, kuten ilmaisen aamiaisen ja internetin sekä parannettujen terveys- ja turvallisuusvaihtoehtojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.