Halvat lennot Turku Alicante alk. 69 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Turku-Alicante lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Turku-Alicante

Paras löydetty hinta

69 €

Lyhyin lentoaika

12t 25m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Alicante

1 lentokenttä
Paras Alicante - Turku yhdensuuntainen lento, joka on löydetty viimeisten 72 tunnin aikana on 69 €. Paras momondon sivuilta viimeisten 72 tunnin aikana löydetty menoo-paluulennon tarjous kohteesta Turku kohteeseen Alicante on 530 €.
Lyhyin lentoaika kohteesta Turku kohteeseen Alicante on 12t 25m.
Turku - Alicante ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Turku lentokenttä - Alicante-Elche lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Alicante: Alicante-Elche (ALC)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Turku - Alicante

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Turku - Alicante?

tiistai. Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Alicante?

aamulla. Turku - Alicante lennot ovat noin 0 % kalliimpia aamulla kuin aamulla

Mikä on halvin Turku - Alicante reitti?

Turku - Alicante-Elche. Lennä Turku - Alicante-Elche ja saat parhaat Turku - Alicante lentohinnat

Vertaa helposti meno-paluulentoja Turku - Alicante

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Turku - Alicante lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
7. tammikuuta
TKU00:25Turku
12t 25m
2 välilaskua
ALC12:50Alicante-Elche
7. tammikuuta
ALC16:15Alicante-Elche
26t 20m
2 välilaskua
TKU18:35Turku
Useita lentoyhtiöitä
26. joulukuuta
TKU00:25Turku
19t 05m
2 välilaskua
ALC19:30Alicante-Elche
6. tammikuuta
ALC05:25Alicante-Elche
13t 10m
2 välilaskua
TKU18:35Turku
Scandinavian Airlines
26. joulukuuta
TKU11:15Turku
43t 45m
2 välilaskua
ALC07:00Alicante-Elche
7. tammikuuta
ALC11:25Alicante-Elche
24t 00m
1 välilasku
TKU11:25Turku
Useita lentoyhtiöitä
26. joulukuuta
TKU00:25Turku
19t 05m
2 välilaskua
ALC19:30Alicante-Elche
7. tammikuuta
ALC16:15Alicante-Elche
26t 20m
2 välilaskua
TKU18:35Turku
Useita lentoyhtiöitä
26. joulukuuta
TKU08:55Turku
28t 05m
3 välilaskua
ALC13:00Alicante-Elche
7. tammikuuta
ALC16:15Alicante-Elche
26t 20m
2 välilaskua
TKU18:35Turku
Useita lentoyhtiöitä
26. joulukuuta
TKU00:25Turku
19t 05m
2 välilaskua
ALC19:30Alicante-Elche
6. tammikuuta
ALC13:50Alicante-Elche
20t 00m
3 välilaskua
TKU09:50Turku

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Turku - Alicante

Useita lentoyhtiöitä
29. marraskuuta
TKU16:25Turku
37t 55m
2 välilaskua
ALC06:20Alicante-Elche
Useita lentoyhtiöitä
29. marraskuuta
TKU16:25Turku
22t 40m
3 välilaskua
ALC15:05Alicante-Elche
Useita lentoyhtiöitä
28. marraskuuta
TKU23:00Turku
29t 35m
2 välilaskua
ALC04:35Alicante-Elche

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Turku - Alicante-Elche reitillä joustavia muutoskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Turku - Alicante-Elche, kuten Scandinavian Airlines ovat lisänneet joustavuutta muutoskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.

  • Reitin Turku-Alicante-Elche etäisyys lentäen?

    Reitin Turku-Alicante-Elche välinen etäisyys on noin 2923,7 km. Kohtuullinen lento hyvissä olosuhteissa kestää 8t 25m.


Lennot Turusta Alicanteen lähtevät Turun lentoasemalta, joka on eurooppalaisessa mittakaavassa pieni paikallinen lentoasema. Maltillisen matkustajamäärän takia lähtöselvitys ja turvatarkastus hoituvat yleensä ilman suurempaa odotusta, eikä lentokenttämuodollisuuksiin tarvitse varata ylimääräistä aikaa. Pienestä koostaan huolimatta lentoasemalla on kaikki peruspalvelut sekä ilmainen WFi, ja matkatunnelmaan voi virittäytyä porttialueen keinutuoleissa, jotka tarjoavat oivalliset puitteet rentoutumiseen ja omasta rauhasta nauttimiseen. Alicanten lentoasema on Valencian maakunnan vilkkain lentoasema, jonne lennetään lomakaudella useita lentoja eri puolilta Eurooppaa. Muodonmuutoksen kokenut lentoasema on tyyliltään moderni, ja sen kaksi vanhaa terminaalia on yhdistetty yhdeksi suureksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi, joka palvelee sekä maan sisäistä että kansainvälistä lentoliikennettä. Alicanten lentoasema on myös yksi halpalentoyhtiöiden tärkeimpiä kohteita manner-Espanjan alueella.


Matka kohti Espanjan aurinkoa alkaa Turun lentoasemalta, jonne pääsee helposti taksilla, joukkoliikennevälineillä tai omalla autolla. Turun sataman, Kauppatorin ja lentoaseman välillä liikennöi kaupunkiliikenteen bussilinja numero yksi, ja matka kestää lähtöpaikasta ja liikenteestä riippuen noin 20–30 minuuttia. Taksimatka kaupungin keskustasta lentoasemalle kestää keskimäärin 15 minuutissa, ja omalla autolla saapuvat pääsevät perille valtatie yhdeksää pitkin. Loman ajaksi auton voi pysäköidä terminaalin edessä sijaitsevalle pysäköintialueelle, ja maksu suoritetaan Parkman-, Easypark- tai Moovy-mobiilisovelluksen kautta. Lennot Turusta Alicanteen saapuvat Alicanten kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee rantalomailijoiden suosimalla Costa Blancan alueella. Lentoasema on Alicanten eteläpuolella noin 15 minuutin ajomatkan päässä kaupungista. Taksin lisäksi lentoasemalta pääsee keskustaan myös joukkoliikennevälineillä. SuBusin C6-linjan bussit liikennöivät ympäri vuorokauden lentoaseman ja kaupungin välillä, ja matka kestää määränpäästä riippuen 20–30 minuuttia. Linja-autoaseman lisäksi bussit pysähtyvät muun muassa Plaza Puerta del Mar- ja Plaza de los Lucero -aukioilla sekä Alicanten rautatieasemalla.

Alicanten lentoasema palvelee sekä Valencian että Murcian itsehallintoalueita, ja sieltä on hyvät kulkuyhteydet Costa Blancan rannoille. Espanjan suosituimpiin lomakohteisiin kuuluva Benidorm on noin 40 minuutin ajomatkan päässä, ja Alsan bussit liikennöivät säännöllisesti lentoasemalta suoraan Benidormin päälinja-autoasemalle. Tätä Alicanten pohjoispuolella sijaitsevaa kaupunkia kutsutaan usein Välimeren Manhattaniksi, ja sinne pääsee reilussa tunnissa myös keskustasta lähtevällä TRAM Metropolitano de Alicante -raitiolinjalla numero 1. Rantojensa lisäksi Benidorm tunnetaan vilkkaasta yöelämästään, mutta alueella on myös huvipuistoja ja vesileikkipaikkoja, jotka tarjoavat paljon tekemistä perheen pienimmille. Benidormista voit jatkaa matkaa raitiolinjalla 9 kohti sen pohjoispuolella sijaitsevia pienempiä ja rauhallisempia rantalomakohteita, kuten Alteaa ja Déniaa. Niissä pääset kokemaan espanjalaisten pikkukaupunkien tunnelman. Vaihtoehtoisesti voit suunnata lentoasemalta bussilla kohti etelässä sijaitsevaa Torreviejan kaupunkia, joka tunnetaan valkoisista rannoistaan ja erikoisista suolajärvistään. Lentoasemalta on suora bussiyhteys myös maurien perustamaan kaakkoisespanjalaiseen Murcian kaupunkiin, jossa on historiallisten nähtävyyksien lisäksi erinomaiset mahdollisuudet harrastaa golfia. Toinen kiehtova sisämaakaupunki on Alicanten lounaispuolella sijaitseva Elche, jonne pääsee autolla A70-tietä pitkin. 1A-linjan bussit liikennöivät arkisin lentoasemalta suoraan Elcheen, ja rannikolla sijaitsevaan Arenales del Solin rantalomakohteeseen pääsee 1B-linjan busseilla. Jos haluat jatkaa matkaasi Valencian ja Murcian itsehallintoalueiden ulkopuolelle, tarjoaa yksisuuntainen lento Turusta Alicanteen monia mahdollisuuksia suunnitella mielenkiintoinen kokonaisuus ja jatkaa matkaa vaikkapa kiehtovaan Andalusiaan.


Vaihtoehtoiset lennot Turku-Alicante -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Alicante reitin lennot
Nopein lentoaika4t 20m
Halvin hinta73 €
Helsinki - Valencia reitin lennot
Nopein lentoaika9t 15m
Halvin hinta128 €
Oulu - Valencia reitin lennot
Nopein lentoaika18t 05m
Halvin hinta496 €

Vastaavia ​​Turku - Alicante lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Turku - Alicante vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Turku - Alicante lennon.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr Turku - Alicante ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun olet hakenut lentoja reitille Turku - Alicante, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Alicante, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Turku - Alicante lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.