Etsi halvat lennot Groningen

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Groningen lentotiedot ja trendit

Tutustu Groningen lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Groningen?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Groningen kestää yleensä 2t 30m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Amsterdam Schiphol kentälle (Groningen suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Amsterdam Schiphol, lentoaika on noin .

Halvimmat lennot kaupungin Groningen lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Groningen lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Amsterdam

HALVIN REITTI Helsinki - Groningen

Helsinki (HEL) - Amsterdam (AMS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Groningen kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Amsterdam Schiphol, jolloin hinta on keskimääräinen 204 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Groningen

Mikäli tavoitteenasi on päästä Groningen Airport Eelde -lentoasemalle Alankomaihin, löydät Groningenin lentotarjoukset momondon kautta. Matka Groningeniin kestää kokonaisuudessaan – sisältäen lennon tai lennot sekä bussin tai junan Alankomaissa – Helsinki-Vantaan lentoasemalta matkaan lähtevällä suurin piirtein kahdeksasta tunnista ylöspäin suuntaansa kohden. Turusta matkaan lähtien matka Alankomaiden Groningeniin kestää kokonaisuudessaan noin 10 tunnin verran. Mikäli haluat matkustaa Oulun lentoasemalta Groningeniin, on sinun hyvä varata matkalle lähes tuplasti aikaa edellisiin lähtökenttiin verrattuna. Tähän vaikuttaa se, että sinun tulee ensin lentää tai muutoin matkustaa Helsinkiin, jolloin myös saatat joutua odottamaan lennon vaihtoa jonkin aikaa.

Kun haluat etsiä lennot Groningen Airport Eelde -lentoasemalle, varaa sopivat Groningenin lentodiilit momondon kautta. Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Groningeniin ei ole tällä hetkellä saatavilla. Koska lennot Alankomaiden Groningeniin eivät onnistu Suomesta suoraan perille saakka lentäen, joudut käyttämään Alankomaissa junaa tai linja-autoa perillepääsyyn. Päästyäsi Helsingistä joko suoraan lentämällä tai välilaskun kautta Amsterdamiin, jatkat matkaa junalla tai linja-autolla noin kahden tai kolmen tunnin ajan Groningeniin. Helsingistä matka Groningeniin kulkee yhdestä kahteen välilaskun kautta. Turusta lennot kohti Groningeniä kulkevat esimerkiksi seuraavasti: Turun lentoasema–Tukholman Arlandan kansainvälinen lentoasema–Amsterdamin Schipholin kansainvälinen lentoasema–junalla Amsterdamin Sloterdijkin-rautatieasemalle, josta hurautat vielä bussilla Groningeniin. Mikäli haluat matkustaa Oulun, Rovaniemen tai Kittilän lentoasemalta Groningeniin, matkusta ensin Helsinkiin lentäen, junalla tai autolla päästäksesi jatkamaan matkaa. Helsingistä pääset jatkamaan matkaa seuraavasti: Helsinki-Vantaalta lentoon,Riikassa välilasku ja sitten lento Amsterdamiin, josta hyppäät linja-autoon kohti Groningenia. Mahdollisia Helsingistä lähtevän lennon vaihtokenttiä voi olla muitakin, esimerkiksi Kööpenhamina, Berliini tai Alicante.

Groningen kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Amsterdam Schiphol lentokenttä (158 km Groningen keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Groningen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Groningen

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Groningen?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Groningen kohteesta Suomi ovat Finnair, KLM, Transavia ja airBaltic. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Groningen ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Groningen lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Groningen lentokentältä?

Laskeuduttuasi Amsterdam Schipholin -lentokentälle siirryt sieltä sujuvasti lentokenttäsprintteriksi kutsutulla junalla reilussa kymmenessä minuutissa Amsterdam Sloterdijk-nimiselle rautatieasemalle, josta hurautat vielä bussilla perille määränpäähäsi Groningeniin. Nautittuasi muutaman tunnin bussimatkasi näkymistä, huomaat olevasi perillä Groningenissa. Määränpäässäsi Groningenissa bussi pysähtyy kaupungin keskustassa Groninger-museon kohdalla, jossa poistut bussista ja pääset ihailemaan kaupunkia. Loppumatka hotellille tai muulle yösijalle kannattaa suunnitella sen mukaan, miten kaukana varaamasi majapaikka on tästä linja-auton saapumispaikasta. Jo matkan suunnitteluvaiheessa voi olla hyvä etsiä momondon kautta sellainen hotelli, joka ei sijaitse liian kaukana tästä saapumispaikastasi. Näin varmistat paremmin sen, ettei matkasi ensimmäinen päivä käy sinulle ja seurueellesi liian pitkäksi. Voit tietysti myös vuokrata Groningenista auton, mikä onnistuu sekin kätevästi momondon kautta, mutta jos haluat mieluummin matkustaa julkisen liikenteen kyydissä, voit etsiä reittejä ja hintoja etukäteen julkisen liikenteen nettisivujen ja sovellusten kautta.


Kohteen Groningen viisumivaatimukset

Koska Alankomaiden Groningen kuuluu Euroopan Unioniin ja Schengen-alueeseen, et onneksi tarvitse Suomen kansalaisena viisumia matkallesi. Ethän kuitenkaan unohda, että joko voimassaoleva passi tai henkilökortti tulisi kuitenkin olla mukanasi henkilöllisyystodistuksena, koska sitä saatetaan rajalla kysyä. Kannattaakin siis uusia passi aina hyvissä ajoin tai hankkia henkilökortti todisteeksi henkilöllisyydestäsi.


Aloita matkan suunnittelu - Groningen


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Groningen

Alankomaiden Groningen tarjoaa mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa jokaiselle vierailijalleen. Lukuisista museoista ja gallerioista löydät takuuvarmasti nähtävää. Taidetta rakastavan kannattaa vierailla ainakin Groninger-museossa. Tässä modernin arkkitehtuurin ja nykytaiteen keskittymässä pääset näkemään laajasti muun muassa Groningenin taidetta, designia ja historiaa. Siellä järjestetään ainakin kesäisin "kävele sisään" -studio, jossa pääset itse tekemään taidetta. Erilainen museo on Museumspoorljin STAR eli rautatiemuseo, jossa voit päästä höyryjunan kyytiin Alankomaiden pisimmällä museojunaradalla. Suunnittele vierailupäiväsi hyvissä ajoin etukäteen museon internetsivujen kautta. Näet sieltä tulevat ajopäivät. Noordelijk Scheepsvaartmuseum eli Pohjoinen merenkulkumuseo on jo pelkästään keskiaikaisilta rakennuksiltaan upea käyntikohde. Openluchtmuseum Het Hoogeland eli Ulkoilmamuseo näyttää sinulle vuosisadan takaista elämäntyyliä. Mikäli olet legoista innostunut tai jälkikasvun kanssa liikkeellä, ilahduttaa Legio-museo sinua tai matkaseuruettasi varmasti. Alankomaiden Groningenin maisemia voi lähteä katselemaan maamerkkinä seisovan goottikirkon eli Martinin kirkon tornista. Paikallisella kielellä kirkko on Martinitoren. Noordenplantsoen -puistosta löydät halutessasi festivaaleja. Groningenin festivaaleja ja tapahtumia etsiessäsi Noordenzon esittävän taiteen festivaali voi olla yksi hyvä valinta. Haren Hortus Botanicus on puolestaan upea kasvitieteellinen puutarha. Groningenin yliopiston yhteydessä on myös museo, josta halutessasi löydät tiedettä, erilaisia esityksiä muun muassa tähtitieteeseen liittyen sekä opastuksen englanninkielellä. Muistathan ihailla myös Groningenin vanhaa kaupunkia.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Hollanti

Eikö sittenkään Groningen? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Hollanti

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Groningen. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Groningen ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Groningen tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Groningen niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Groningen lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.