Autonvuokraukset kohteessa Tokio, Tokion prefektuuri

Haussa halpa vuokra-auto Tokio, Tokion prefektuuri? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tokio, Japani
15. helmikuu — 22. helmikuu
Sama palautus
Tokio, Japani
ke 15/2
Keskipäivä
ke 22/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Tokio, Tokion prefektuuri

Löydä kohteesta Tokio juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

39 € - 75 €

Kaikki autotyypit

39 € - 154 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tokio, Japanin on 33 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Tokio, Japanin on elokuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tokio. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tokio voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Tokio autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tokio, Tokion prefektuuri

Nissan Rent-A-Car

55 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Nippon Rent-A-Car

72 sijaintia

Toyota Rent a Car

47 sijaintia

Times

28 sijaintia

Hertz

17 sijaintia

Sunnycars

17 sijaintia

Alamo

16 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Tokio

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Tokio

Suositut autotyypit

Economy, Passenger Van, Mini

Halvin vuokra-auto

49 €

Suosituin malli

Class Economy Car
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Tokio viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Passenger Van, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Tokio on 49 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 49 €/pvä.
Kohteen Tokio suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Economy Car. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Honda Stepwgn.

Vuokraa auto läheltä kohteen Tokio suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Tokio

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Tokio - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Tokio, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Tokio löytyvät yleensä Major Agency kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaMajor Agency, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 41,86/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Tokio on 41,86/pvä.

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Tokio kuukauden maaliskuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 120 mm ja lämpötilat 15 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Tokio maksaa keskimäärin 49 €/päivä.

Vuokraamolla Nippon Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Tokio 73 toimipaikalla.

Kun ajat Tokio kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Tokio kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Tokio kuukauden helmikuu aikana voivat odottaa 7 °C lämpötiloja ja 70 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Jos etsit Tokio vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden helmikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Tokion prefektuuri lämpötila on yleensä 7 °C ja sademäärä vastaavasti 70 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Tokio

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Tokio

Aloita matkan suunnittelu - Tokio


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Tokio voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Tokio helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Tokio autoillle.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Tokio momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Tokio vuokra-autoille.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Tokio autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.