Autonvuokraus Tokio, Japani

Haussa halpa vuokra-auto Tokio, Japani? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tokio, Japani
31. lokakuu — 7. marraskuu
Sama palautus
Tokio, Japani
su 31/10
Keskipäivä
su 7/11
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Tokio: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tokio, Japani
42 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

10,0
17 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Hinta-laatusuhde

2,0
17 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Mukavuus

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Hinta-laatusuhde

2,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Mukavuus

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Hinta-laatusuhde

2,0
22 sijaintia
17 sijaintia
16 sijaintia
16 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Tokio, Japani kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Tokio Naritan kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Tokio

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 6 656 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Tokio.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Tokio noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Europcar, Hertz ja Budget ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Tokio. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Tokio autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Tokio, Japani autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Tokio. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Tokio valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Tokio, Japani?

Kun ajat Tokio kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Tokio kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Tokio?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai Accent kaupungista Tokio, ja datamme mukaan Ford Focus on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai Accent, hinnat ovat 50 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai Accent autonvuokraustarjousta kaupungista Tokio niinkin alhaiseen hintaan kuin 5 € per päivä. Ford Focus autonvuokraukset kaupungista Tokio ovat yleensä keskimäärin 55 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 3 € per päivä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz V-Class vuokra-autoja kaupungissa Tokio?

Vuokraamolla Europcar on Mercedes-Benz V-Class (ja muita vastaavia Luksus ajoneuvoja) tarjolla vuokralle kaupungissa Tokio. Voit odottaa vuokraavasi Mercedes-Benz V-Class kaupungissa Tokio vuokraamosta Europcar 146 €/pvä keskimäärin.

Millainen sää on kohteessa Tokio, Japani kuukauden lokakuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Tokio kuukauden lokakuu aikana voivat odottaa 19 °C lämpötiloja ja 190 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen lokakuu sään perusteella?

Lämpötilat Tokio aikana kohteessa lokakuu ovat tyypillisesti muita kuukausia korkeammat, mutta sateen mahdollisuus on silti suuri. Suosittelemme vuokraamaan ilmastoidun auton.

Onko sää kaupungissa Tokio samanlainen kuin muualla Tokion prefektuuri alueella?

Jos etsit Tokio vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden lokakuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Tokion prefektuuri lämpötila on yleensä 19 °C ja sademäärä vastaavasti 190 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Tokio