Hotellit Vantaa, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  27 Vantaa, Suomen

Vantaa, Suomi
25. toukokuu — 26. toukokuu2
Vantaa, Suomi
ke 25/5
to 26/5

momondon suosittelemat hotellit Suomessa

Suositut Vantaa hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Vantaa
Hinta
€31.94
€135.25
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Vantaa


Milloin varata hotelli kohteesta Vantaa

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Vantaa
Kallein viikonpäivätiistaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäiväperjantaion viikon halvin päivä varata
113 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
98 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Vantaa on: 1-2 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 3 tähteä, −1 päivää ennen. 4-5 tähteä, 53 päivää ennen.

1-2 tähteä

55 € - 68 €

3 tähteä

108 € - 124 €

4-5 tähteä

132 € - 147 €


Vantaa matkavinkit

Vantaalla on tarjolla laaja valikoima erilaisia hotelleja, joten jokaiseen makuun ja budjettiin sopiva hotelli löytyy kaupungista varmasti. Jos olet matkalla tai palaamassa lentokentältä, kannattaa hotelli tietenkin etsiä joko lentokentän läheisyydestä tai kentälle kulkevien kulkuyhteyksien varrelta. Hintataso kaupungissa on vaihteleva, ja netissä hintoja vertaamalla voit löytää hyvinkin halvan hotellin. Hyvä sijainti esimerkiksi lentokentän läheisyydessä tai muulla keskeisellä paikalla nostaa hintaa. Jos haluat yöpyä vaikkapa Tikkurilan keskustassa, nettikartan avulla hotellien sijaintia on helppo hahmottaa. Reissun sijoittuessa suosittuun sesonkiaikaan kannattaa sopivaa hotellia ryhtyä etsimään ajoissa. Näin varmistat huoneen saannin valitsemastasi paikasta.

Vantaalla on helppo viettää edullinen loma, sillä kaupungissa on runsaasti hotelleja ja hostelleja eri budjettiluokista. Edullisimman löydät vertailemalla tarkkaan hintoja eri alueilla, ja jos mahdollista, ajoittamalla matkasi suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Hotellivaraus kannattaa aina tehdä ajoissa, näin varmistat edullisimman hinnan. Myös erilaisten tarjouskampanjoiden aikaan huoneen voi saada hyvään hintaan. Kaikkia kulttuurin ystäviä ilahduttanee se, että Vantaan taidemuseo Artsiin on vapaa pääsy vuoden ympäri. Myös Vantaan kaupunginmuseon näyttelyihin pääsee tutustumaan ilmaiseksi. Lisäksi Vantaalta on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua, joten liikkuminenkaan ei tule kalliiksi. On myös hyvä idea varata hotelli Vantaalta Helsingin-lomalle, sillä majoitus Vantaalla saattaa tulla huomattavasti edullisemmaksi Helsingin hotellien hintoihin verrattuna.

Vantaan eri kaupunginosat sijoittuvat melko laajalle alueelle, joten kaupungin alueella on helpointa liikkua joko julkisilla liikennevälineillä tai henkilöautolla. Myös Helsingin suuntaan pääsee helpoiten joukkoliikennevälineillä. Kaupungin sisällä ja seutuliikenteessä reissaajia palvelevat edullisesti bussit ja paikallisjunat. Varsinkin seutuliikenteen junilla pääsee nopeasti myös Helsingin alueelle.

Valtaosassa hotelleja varauksen tekemiseksi pyydetään luottokortin tiedot, mutta kaupungin alueella on myös joitakin hotelleja ja huoneistohotelleja, joista huoneen voi varata ilman korttia.

Lapsiperheille Vantaa tarjoaa runsaasti puuhapaikkoja kaikkina vuodenaikoina. Tunnetuimpiin lapsiperheiden kohteisiin kuuluu muun muassa kauppakeskus Jumbo, jonka yhteydessä sijaitseva Flamingo-kylpylä-viihdekeskus tekee paikasta lapsiperheiden suosikin. Ravintoloita, kauppoja ja puuha- ja pelipaikkoja löytyy ostoskeskuskompleksista jokaiseen makuun – tarjolla on esimerkiksi hohtokeilausta. Opettavainen Tiedekeskus Heureka on ainutlaatuinen paikka koko Suomen mittakaavassa. Sen ideana on tehdä tieteestä ja tieteellisistä kokeista hauskoja myös lasten näkökulmasta. Kungsbackan kotieläinpiha kutsuu tutustumaan erilaisiin eläimiin, ja sisäseikkailupuistot Naurusaari ja HopLop viihdyttävät isompaakin lapsilaumaa.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Vantaa per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Vantaa hotellihuoneita halpaan hintaan

2-tähden hotellit

Halvin 50 €

Keskinkertainen 64 €

Kallein 107 €

Etsi 2-tähden hotelleja

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Vantaa

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Vantaa

Hotellit kaupungissa Vantaa, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Vantaa hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Vantaa

Vantaa on erinomainen kaupunki majoittua matkalla maailmalle tai reissuilta takaisin kotiin, sillä kaupungin alueella sijaitsee kaikille suomalaisreissaajille tuttu Helsinki-Vantaan lentoasema. Monet hotellit Vantaalla sijaitsevatkin lentoaseman tuntumassa. Lentokentän lähellä on laaja skaala erilaisia hotelleja. Ennen tai jälkeen lentomatkan voit levähtää esimerkiksi keskihintaisissa kolmen tähden hotelleissa tai laadukkaissa viiden tähden hotelleissa. Lentokenttähotellit ovat kohtuuhintaisia, mutta vielä edullisemmin hotellin saa usein lentokenttäalueen ulkopuolelta. Palvelut hotelleissa vaihtelevat merkittävästi, joten jos haluat esimerkiksi nauttia ruhtinaallisen hotelliaamiaisen ennen lennolle lähtöä, selvitä hotelliöiden hintaan sisältyvät palvelut.

Mikäli haluat yöpyä mieluiten lähellä rautatieasemaa, hyvä majoittumisalue on esimerkiksi kaupungin itäosassa sijaitseva Tikkurilan kaupunginosa. Tikkurilan hotelleista pääset helposti rautatieasemalle, josta voi napata junan niin Helsingin keskustan kuin lentoasemankin suuntaan. Esimerkiksi Helsingin keskustasta Tikkurila on noin 15 minuutin junamatkan päässä. Vantaa luetaan mukaan Helsingin metropolialueeseen, joten selkeää omaa keskustaa kaupungissa ei ole. Hallinnollinen keskus on kuitenkin Tikkurila, ja tältä alueelta matkailijakin löytää kaikki tarvittavat palvelut.

Miltä alueelta lapsiperheille sopivimmat hotellit löytyvät? Suositus lapsiperheille on majoittua esimerkiksi Vantaanportin tuntumaan, alueelta löytyy nimittäin lapset ja nuoret kiireisinä pitävä Flamingo Spa -kylpylä-hotelli sekä Jumbo-kauppakeskus, joka kuuluu Suomen suurimpiin ostoskeitaisiin. Jos pelkkä kylpyammeessa polskuttelu ei riitä kruunaamaan hotellilomaa, Flamingo Spassa uima-altaita ja kylpyläpalveluja on joka makuun. Jos haluat lähelle rantaa, on Vantaanportista noin kymmenen minuutin automatka esimerkiksi Vetokannaksen uimarannoille. Myös Tikkurilan alue on lapsiperheille hyvä valinta, sillä kaupunginosan tuntumassa sijaitsee yksi Vantaan aarteista, Tiedekeskus Heureka, jossa lapsireissaajien päivä vierähtää tieteen parissa kuin huomaamatta.


Lue lisää nähtävyyksistä: Vantaa

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki, ja vaikka paikkakunta lasketaan mukaan Helsingin metropolialueeseen, on se silti myös oma itsenäinen kaupunkinsa. Kaupunki muodostuu 61 eri kaupunginosasta, joten tutkittavaa riittää matkailijallekin. Lisäksi Helsinki on vain kivenheiton päässä.

Vantaan kaupunki tunnetaan parhaiten Helsinki-Vantaan lentoasemasta, jonka kautta kaikki pitkille lentomatkoille lähtevät suomalaismatkailijat kulkevat. Samalla Vantaa tarjoaa levähdyspaikan ennen ja jälkeen reissun. Tästä huolimatta kaupunkia ei kannata sivuuttaa pelkkänä läpikulkupaikkana. Etenkin aktiivisille lapsiperheille kaupunki tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja alkaen ostoskeskuksista, viihdekeskus-kylpylä Flamingosta ja Tiedekeskus Heurekasta. Kaupungin suurista ostoskeskuksista, kuten yli sadan liikkeen Jumbosta, shoppailija voi löytää todellisen paratiisin. Tammiston kauppakadun lukuisat outlet-myymälät antavat mahdollisuuden tehdä löytöjä edulliseen hintaan. Vantaa ei ole unohtanut myöskään kulttuurin ystäviä: kaupungista voi löytää useita museoita, joista osa on vierailijoille täysin ilmaisia.

Monet eivät tiedä, että Vantaalta voi löytää myös vehreitä luontokohteita, esimerkiksi puistoja ja metsiä, jotka kutsuvat seikkailijoita. Vantaan alueella virtaa useita puroja ja kaksi jokea, Vantaanjoki ja Keravanjoki. Jokien vesistöissä voi esimerkiksi meloa, ja Kuusijärven ulkoilualueella viihtyy kauniina päivinä koko perhe uiden ja aurinkoa ottaen. Talvikaudella monet suuntaavat Kuusijärvelle hiihtämään, avantouimaan ja saunomaan. Hakunilan urheilupuisto kutsuu puolestaan reippailemaan ja Sipoonkorven kansallispuisto patikoimaan ja retkeilemään.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Vantaa

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Vantaa

1 yö yöpyminen on kaikkein suosituin matkailijoiden keskuudessa, jotka vierailevat kohteessa Vantaa.

Hotellihuone kohteessa Vantaa kustantaa yleensä 125 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

Hotellihuone kohteessa Vantaa on edullisimmillaan marraskuu, jolloin on kaikkein kustannustehokkainta tehdä varaus. Hinnat huoneille ovat voineet laskea jopa 41 % sesongista.

Vantaa hotellihuoneet ovat yleensä edullisimpia torstai ja kalleimpia maanantai.

Hostelli (ja enintään 2-tähden hotellit) kohteessa Vantaa maksavat noin 94 € yöltä. Hostellin varaaminen voi säästää 30 € verrattuna hotellin keskimääräiseen hintaan kohteessa Vantaa.

Kaupungissa Vantaa on tarjolla sekä loma-asuntoja että hotelleja, jos etsit erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Tällä hetkellä kaupungista löytyy 6 loma-asuntoa.Suosittelemme varaamaan lomaasi varten Forenom Aparthotel Vantaa Tikkurila, joka on suosituin loma-asunto kohteessa Vantaa. Etsi loma-asuntotarjouksia kohteessa Vantaa.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Vantaa

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Vantaa
Spot Apartments Airport

Spot Apartments Airport

Vantaa, Uusimaa, Suomi

8,4
103 €

Modern apartment nearby Airport

Vantaa, Uusimaa, Suomi

9,1
61 €

Lovely Mint Garden Studio

Vantaa, Uusimaa, Suomi

9,5
117 €

Kaunis valoisa 4. krs pikkukaksio Vantaa Koivukylä

Vantaa, Uusimaa, Suomi

8,9
71 €
Spot Apartments Hiekkaharju

Spot Apartments Hiekkaharju

Vantaa, Uusimaa, Suomi

8,3
120 €
New Aparment Near Of Helsinki Airport And Train

New Aparment Near Of Helsinki Airport And Train

Vantaa, Uusimaa, Suomi

86 €

Rosbacka

Vantaa, Uusimaa, Suomi

9,4
63 €

Cozy Apartment near Airport

Vantaa, Uusimaa, Suomi

76 €

Modern Apartment with Sauna Nearby Airport

Vantaa, Uusimaa, Suomi

9,0
94 €

Kaatrahovi Apartments Vantaa

Vantaa, Uusimaa, Suomi

103 €
A Comfortable Apartment In A Big House

A Comfortable Apartment In A Big House

Vantaa, Uusimaa, Suomi

210 €

Apartment High 5

Vantaa, Uusimaa, Suomi

9,4
102 €

Avia Apartments Helsinki Airport

Vantaa, Uusimaa, Suomi

8,7
59 €
Spot Apartments Martinlaakso

Spot Apartments Martinlaakso

Vantaa, Uusimaa, Suomi

7,7
128 €

Airport Mint House Studio

Vantaa, Uusimaa, Suomi

9,6
117 €

Beautiful, New and Cozy Apartment

Vantaa, Uusimaa, Suomi

76 €

Aloita matkan suunnittelu - Vantaa


Miksi käyttää momondo?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Vantaa tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

Kun kaikki Vantaa majoitusvaihtoehdot on löydetty hakumoottoreiden avulla, momondo auttaa sinua löytämään hyvän majoituspaikan antamalla sinun suodattaa tuloksia. Jos etsit paikkoja, jotka tarjoavat ilmaisen aamiaisen siihen löytyy oma suodatin. Tarvitsetko ilmaisen internetin tai maksuttoman peruutuksen? Kaikki tämä ja paljon muuta löytyy momondon sivuilta monipuolisten hakuehtojen avulla.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.