Thrifty autonvuokraukset kaupungista Toronto

Etsi ja vertaa hyviä Thrifty vuokra-autotarjouksia kaupungissa Toronto

Toronto, ON, Kanada
23. toukokuu — 30. toukokuu
Sama palautus
Toronto, ON, Kanada
ma 23/5
Keskipäivä
ma 30/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Toronto Thrifty toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Thrifty vuokra-autojen sijainneista Toronto, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

5,9

Value

6,2

Tietoja Thrifty autonvuokrauksesta kaupungissa Toronto

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Thrifty vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Toronto asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Thrifty on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Thrifty löytyy kentältä Toronto Pearson Intl lentokenttä sijaitsevat 6301 Silver Dart Drive.

Thrifty tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Toronto. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Thrifty peruutuskäytännöistä.

Vuokraamon Thrifty suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Toronto kuukauden kesäkuu aikana ovat: Standardi. Voit olettaa maksavasi noin 74 € per päivä Standardi vuokra-autoista kesäkuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 74 € per päivä.

Vuokraamolla Thrifty on 8 toimipistettä kaupungissa Toronto. Käyttäjiemme mukaan suosituin Thrifty toimipiste kaupungissa Toronto sijaitsee osoitteessa 6301 Silver Dart Drive. 93 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Thrifty auton kaupungissa Toronto teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Toronto

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Thrifty? Vertaile muiden suosittujen Toronto autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia