Autonvuokraukset Ontario

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Ontario? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Toronto, ON, Kanada
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Toronto, ON, Kanada
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Ontario

Löydä kohteesta Ontario juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

24 € - 124 €

Kaikki autotyypit

28 € - 94 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ontario on 51 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Ontario on helmikuuta. Hinta on 54 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ontario. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ontario voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ontario on 48 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Ontario on syyskuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ontario. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ontario voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ontario on 35 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Ontario on helmikuuta. Hinta on 59 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 34 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ontario. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ontario voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ontario on 57 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Ontario on syyskuuta. Hinta on 69 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 7 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ontario. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ontario voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Ontario autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ontario

Alamo

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,7

Value

8,3

Enterprise

101 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,4

Value

8,1

National

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,1

Value

7,5

Avis

44 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,6

Value

7,3

Hertz

26 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,5

Value

7,4

Thrifty

24 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,6

Value

7,6

Budget

38 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,4

Value

7,2

Dollar

18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,2

Value

7,5

Vuokraa auto läheltä kohteen Ontario suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ontario

Autonvuokraus Ontario

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ontario, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jos suunnittelet vierailua kohteeseen Ontario, harkitse auton vuokraamista Enterprise vuokraamosta, mikä on alueen paras vuokra-autoyritys 101 sijainnillaan. 522 momondon arvioijat ovat antaneet tälle vuokraamolle asiakasarviopisteiksi 8,4/10 ennen kaikkea kohtuullisten hintojen ja asiakaspalvelun vuoksi. Löydät vuokraamon Enterprise toimipisteitä muun muassa Hamilton ja monista muista kaupungeista alueella Ontario.

Useimmat matkailijat vuokraavat auton kohteessa Ontario 7 päiväksi, mikä maksaa keskimäärin 35 € per päivä. Jos aiot vuokrata auton viikoksi, maksaa se yleensä noin 244 € yhteensä. Viikonloppuvuokrauksen kokonaiskustannukset ovat yleensä keskimäärin 87 €. 1517 € on kuukauden kestävän Ontario roadtripin hinta keskimäärin.


Autonvuokraukset kaupungin Ontario suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Ontario lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Ontario


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Ontario momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Ontario, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Ontario, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Ontario momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Ontario vuokra-autoille.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Ontario, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.