Hertz autonvuokraukset kaupungista Toronto

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Toronto

Toronto, ON, Kanada
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Toronto, ON, Kanada
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Toronto, Ontario

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Suuri autot

45 € - 68 €

Kaikki autotyypit

45 € - 82 €

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Hertz Toronto, Ontario on elokuu hintojen ollessa 45 € per päivä keskimäärin. 45 € per päivä on 14 % alhaisempi kuin 53 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Toronto. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Hertz Toronto on elokuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Toronto Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Toronto, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,4

Value

7,2

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Toronto

Kuinka paljon maksaa Hertz vuokra-auto kaupungissa Toronto lokakuu aikana?

Autonvuokraus kaupungissa Toronto kuukauden lokakuu aikana vuokraamolta Hertz maksaa keskimäärin 51 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 44 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Hertz viikoksi kaupungissa Toronto, voit olettaa hintojen olevan noin 354 € kuukauden lokakuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Toronto Pearson Intl lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Toronto Pearson Intl lentokenttä:
6301 Silver Dart Dr #3.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Toronto?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Toronto (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Toronto kuukauden lokakuu aikana?

Vuokraamon Hertz suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Toronto kuukauden lokakuu aikana ovat: Mini. Voit olettaa maksavasi noin 220 € per päivä Mini vuokra-autoista lokakuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 219 € per päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Toronto?

Vuokraamolla Hertz on 7 toimipistettä kaupungissa Toronto. Heidän 2 Eireann Quay toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 61 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Hertz auton kaupungissa Toronto, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Hertz 2 Eireann Quay toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Toronto hinnat?

autoa Toronto hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Toronto?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Toronto osiossa on 172 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Toronto?

Eri maissa, myös kohteessa Toronto, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Toronto?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Toronto. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Ontario

Varaa Hertz vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Ontario

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Kanada sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Toronto

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.