Autonvuokraukset lentokentällä Toronto Island lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Toronto Island lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Toronto, ON, Kanada - Toronto Island (YTZ)
19. December — 22. December
Toronto, ON, Kanada - Toronto Island (YTZ)
Tue 19/12
Keskipäivä
Fri 22/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Toronto Island lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Toronto Island lentokenttä

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Toronto Island lentokenttä?

Chevrolet Spark ja GMC Terrain automallit lentokentällä Toronto Island lentokenttä ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Chevrolet Spark vuokrahinnat lentokentällä Toronto Island lentokenttä voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 41 €/päivä ja alhaisimmillaan 18 €/päivä. GMC Terrain vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 47 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 20 €/pvä.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Toronto Island lentokenttä?

23 % käyttäjistämme etsivät luokan Edullinen autoja kentällä Toronto Island lentokenttä, mikä tekee niistä suosituimman ajoneuvotyypin. Hertz on suosituin vuokraamo kentällä Toronto Island lentokenttä, joka tarjoaa Edullinen vuokra-autoja. Käyttäjämme ovat löytäneet Edullinen autonvuokraustarjoksia kentältä Toronto Island lentokenttä Hertz tarjoamana jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 36 €/pvä. Jos etsit luokan Edullinen autoja Hyundai Accent sekä Mitsubishi Mirage ovat suosituimmat automallit.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Toronto Island lentokenttä?

Paras aika vuokrata auto on yli 90 päivää ennen suunniteltua saapumistasi kentälle Toronto Island lentokenttä. Kun varaat vuokra-auton yli 90 päivää etukäteen , voit olettaa hintojen olevan noin 38 €/pvä. Viikonpäivä voi vaikuttaa myös vuokra-autojen hintoihin. Esimerkiksi kentällä Toronto Island lentokenttä, viikonloppuvuokrausten hinnat ovat keskimäärin 60 €/pvä ja arkisin47 €/pvä. Jos et ole vielä varannut matkaa, paras aika vuokrata auto kentältä Toronto Island lentokenttä on tammikuu hintojen ollessa keskimäärin 30 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Toronto Island lentokenttä?

Enterprise Rent-A-Car on suosituin kentällä Toronto Island lentokenttä sijaitsevista vuokraamoista perustuen 13 momondon käyttäjien arvosteluihin, joiden perusteella keskimääräiset arviopisteet ovat 9,2. Kuluneen vuoden aikana kentältä Toronto Island lentokenttä auton vuokranneista 11 % valitsivat vuokraamon Enterprise Rent-A-Car. Hertz on toinen hyvämaineinen autovuokraamo, jonka luokitus on 7,1 perustuen 20 arvosteluihin.

Toronto Island lentokenttä autonvuokraustiedot

Mitä asiakirjoja tarvitsen autonvuokraukseen Toronto Island -lentokentällä (YTZ)?

Autonvuokraukseen Toronto Island -lentokentältä tarvitset voimassa olevan, oman kotimaasi viranomaisen myöntämän ajokortin. Jos ajokortin kieli on muu kuin englanti tai ranska, tarvitset yleensä myös kansainvälisen ajokortin. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan siinä tapauksessa, että ajokortin tiedot on esitetty muilla kuin latinalaisilla aakkosilla. Ainakin jotkin autovuokraamot vaativat ulkomaalaisilta asiakkailtaan lisäksi voimassa olevan passin. Lisäksi tarvitset autonvuokraukseen luottokortin. Luottokortilta veloitetaan auton vuokrahinta ja pidätetään vakuusmaksu, jonka saat takaisin, kun palautat auton sovitulla tavalla ja moitteettomassa kunnossa. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi myös debit-kortit. Tällöin saattaa vaatimuksena olla, että asiakas esittää paluulipun kotimaahansa. Voi myös olla, että debit-kortilla voi vuokrata vain tiettyjä vuokra-autoja. Muiden kuin luottokorttien kelpoisuus maksuvälineenä kannattaa tarkistaa autovuokraamosta etukäteen. Autonvuokraus Toronto Island -lentokentältä edellyttää autovuokraamosta riippuen yleensä vähintään 20 tai 21 vuoden ikää. Nuorilta, esimerkiksi alle 25-vuotiailta kuljettajilta, saatetaan periä autonvuokrauksesta nuoren kuljettajan lisämaksua. Nuorille kuljettajille saatetaan myös antaa vain tietyn kategorian autoja. Autovuokraamot saattavat asettaa vuokraukselle myös yläikärajan, mikä kannattaa tarkistaa ennen vuokrausta. Joka tapauksessa asiakirjoja koskevat vaatimukset kannattaa mahdollisuuksien mukaan jo ennen matkaa. Vuokra-autoja on tarjolla laidasta laitaan, etsitpä sitten halpaa vuokra-autoa tai järeää kaupunkiautoa.

Mitä palveluja Toronto Island -lentokentän (YTZ) autovuokraamot tarjoavat?

Autovuokraamot Toronto Island -lentokentällä tarjoavat asiakkaille myös erilaisia lisäpalveluita. Joihin autovuokraamoihin voi esimerkiksi palauttaa auton aukioloaikojen ulkopuolella tai vaikka polttoainetankki vajaana. Asiakas voi hankkia vuokrauksen yhteydessä myös sellaisia lisäpalveluita, kuten päivystyksen liikenteessä mahdollisesti tapahtuvia ongelmatilanteita varten. Tällainen palvelu voi kattaa esimerkiksi lukkiutuneiden ovien avaamisen, kun autonavaimet unohtuvat sisälle autoon, tai puhjenneen renkaan korjauksen. Autoihin on usein saatavilla myös erilaisia lisävarusteita, kuten lastenistuimia, korokkeita ja GPS-paikannin. Ainakin joidenkin autovuokraamoiden valikoimaan kuuluu myös suksitelineitä, talvirenkaita ja muita talvivarusteita. Huomaa, että useat lisäpalvelut ja lisävarusteet ovat maksullisia.


0

Toronto Island lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Toronto Island lentokenttä

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

8,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,2

Nouto/palautus

9,3

Value

8,9
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,1

Value

7,3

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

6,9

Value

6,9
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,8

Value

6,7

MEXRENTACAR

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

4,7

Nouto/palautus

4,7

Value

4,7

Zoom Rent A Car

2 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Toronton suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Toronton

Autonvuokraukset kentällä Toronto Island lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Toronto Island lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Toronto Island lentokenttä hinnat?

autoa Toronto Island lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Toronto Island lentokenttä?

joulukuuta 2023 alkaen 19 toimijaa on valittavissa autoa Toronto Island lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Toronto Island lentokenttä?

Eri maissa, myös kohteessa Toronto Island lentokenttä, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Toronto Island lentokenttä?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Toronto Island lentokenttä, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Kanadan

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Kanadan eri alueilta, kuten Toronto, Vancouver ja Moncton

Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Toronto Island lentokenttä?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Toronto Island lentokenttä momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Toronto Island lentokenttä?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Toronto Island lentokenttä antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Toronto Island lentokenttä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Toronto Island lentokenttä ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Toronto Island lentokenttä momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Toronto Island lentokenttä.

Löytyykö kohteesta Toronto Island lentokenttä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Toronto Island lentokenttä vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Toronto Island lentokenttä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Toronto Island lentokenttä autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Toronto Island lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.