Dollar autonvuokraukset kaupungista Toronto

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Toronto

Toronto, ON, Kanada
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
Toronto, ON, Kanada
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Toronto Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Toronto, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,2

Value

7,3

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Toronto

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Dollar vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Toronto asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Dollar on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Kyllä, vuokraamolla Dollar on 1 toimipaikka kentällä Toronto Pearson Intl lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa 6301 Silver Dart Drive.

Kyllä, vuokraamo Dollar kaupungissa Toronto tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Dollar vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Dollar puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Vuokraamon Dollar suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Toronto kuukauden kesäkuu aikana ovat: Keskikokoinen. Voit olettaa maksavasi noin 30 € per päivä Keskikokoinen vuokra-autoista kesäkuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 30 € per päivä.

6301 Silver Dart Drive on suosituin Dollar autonvuokrauksen toimipiste kaikista 7 toimipisteistä, joita kaupungista Toronto löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 76 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Dollar vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 6301 Silver Dart Drive sijaitsevassa toimipisteessä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Toronto

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Dollar? Vertaile muiden suosittujen Toronto autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia