Autonvuokraus Southampton, Englanti

Haussa halpa vuokra-auto Southampton, Englanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Southampton, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Southampton, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Southampton: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Southampton, Englanti
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

8,6
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

2,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Southampton, Englanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Southampton

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Southampton noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Hertz, Alamo ja Avis ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Southampton COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Southampton. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Southampton, ENG autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Southampton. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Southampton valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Southampton, ENG?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Southampton huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Southampton taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Southampton rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 115 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Southampton?

  Kun vuokraat autoa kaupungista Southampton, suurin osa käyttäjistämme valitsee Ford Focus keskimääräiseen hintaan 38 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Ford Ka 32 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Focus vuokra-autoja kaupungista Southampton niinkin alhaiseen hintaan kuin 2 €/pvä ja Ford Ka hintaan 8 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Southampton?

  Vuokraamolla Hertz on Audi A4 (ja muita vastaavia Luksus ajoneuvoja) tarjolla vuokralle kaupungissa Southampton. Voit odottaa vuokraavasi Audi A4 kaupungissa Southampton vuokraamosta Hertz 62 €/pvä keskimäärin.

 • Millainen sää on kohteessa Southampton, Yhdistynyt kuningaskunta kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Southampton kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 7 °C lämpötiloja ja 74 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Southampton kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Southampton. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Southampton vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Ford Ka tai Hyundai Accent.

 • Onko sää kaupungissa Southampton samanlainen kuin muualla Englanti alueella?

  Jos etsit Southampton vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Englanti lämpötila on yleensä 4 °C ja sademäärä vastaavasti 56,9 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Lontoo, Edinburgh ja Manchester eri puolilla Yhdistynyt kuningaskunta

Tutustu alueen Englanti muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Bath, Birmingham ja Brighton maan Englanti sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Southampton