Hotellit Salzburg, Itävallan

Etsi hotellitarjoukset  208 Salzburg, Itävallan

Salzburg, Itävalta
25. marraskuu — 26. marraskuu2
su 26/11
to 30/11

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut Salzburg hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Salzburg
Hinta
€20
€298
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Salzburg


Milloin varata hotelli kohteesta Salzburg

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Salzburg
Matalasesonkilokakuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkimarraskuukallein aika yöpyä
63 %odotettu hintojen lasku
53 %odotettu hinnannousu

Hinta

53 € - 294 €

Halvin viikonpäivälauantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväperjantaion viikon kallein päivä varata
46 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
184 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Salzburg on: 1-2 tähteä, 81 päivää ennen. 3 tähteä, 55 päivää ennen. 4-5 tähteä, 36 päivää ennen.

1-2 tähteä

39 € - 170 €

3 tähteä

101 € - 197 €

4-5 tähteä

95 € - 438 €


Hyödyllisiä tärppejä Salzburg hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Salzburg

Halvin hotellihinta

20 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Bristol Hotel Salzburg

Hotellit lähellä lentokenttää

4318

Keskimääräinen oleskelun kesto

6 päivää
Halvin hinta huoneelle Salzburg löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 20 €/yö. Tämä hinta on saatavilla a&o Salzburg Hauptbahnhof, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Bristol Hotel Salzburg, suosituimmasta viiden tähden hotellista Salzburg(8,9/10 luokitus - perustuu 889 arvosteluun).
Salzburg löytyy 4 318 hotellia lähellä Salzburgin lentoasema. Haus Kernstock on lähin 0,6 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 6 päivää majoittuessaan hotelleihin Salzburg. Keskimääräinen majoitushinta 6 päiväksi Salzburg viime viikolla on 881 €.

Salzburg matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Salzburgissa?

Salzburgissa on hyvä valikoima laadukkaita 3–4 tähden hotelleja, mutta budjettimajoitusta etsivälle kaupunki on haaste. Halvat hostellit ovat kaupungissa harvassa, ja edullisimman vaihtoehdon matkailijoille tarjoavat yleensä pensionaatit ja erilaiset majatalot. Alle 50 euron vuorokausihintaan kaupungista on vaikeaa löytää yösijaa. Hintataso kaupungissa vaihtelee sesonkien mukaan, eli kesälomakaudella majoitukset ovat selvästi kalliimpia kuin syksystä kevääseen. Kaupunki on suosittu lomakohde myös joulunaikaan, eli joulukuussa yösijojen hinnat voivat nousta. Mikäli mietit, miltä alueelta majoitusta kannattaa Salzburgissa etsiä, parhaat hotellivaihtoehdot sijaitsevat keskustan tuntumassa, Altstadtissa ja Neustadtissa. Majoituksen voi löytää myös kaupungin laitamilta, mutta Salzburgin ainutlaatuisesta tunnelmasta pääset nauttimaan vain keskustassa. Hotellien vertailussa ja niiden sijainnin hahmottamisessa hyvän avun tarjoaa momondon hotellihaku, jossa majoituspaikkojen tarkan sijainnin voi nähdä kartalla.

Miten viettää edullinen loma Salzburgissa?

Edullinen loma itävaltalaiskaupungissa on haaste, muttei suinkaan mahdottomuus. Hotellit Salzburgissa ovat edullisimmillaan kesälomakauden ulkopuolella, joten budjettimatkailijan kannattaa matkustaa kaupunkiin mieluiten syksyllä, talvella tai keväällä. Jos haluat kaupunkiin kesälomalle, aloita hotellien hintavertailu ajoissa. Salzburgin halvimmat majoitusvaihtoehdot ovat kesäkuukausina varsin täysiä, joten varaus on hyvä tehdä hyvissä ajoin. Salzburg tarjoaa pienellä budjetilla reissaaville monia täysin ilmaisia elämyksiä. Huimia näköaloja kaupungin yli kannattaa kiivetä katsomaan vanhan kaupungin korkeimmalle paikalle, Festung Hohensalzburg -linnoitukselle. Seikkaile myös Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvassa vanhassa kaupungissa ja nauti tunnelmasta Salzach-joen varrella. Älä unohda vierailla kaupungin lukusissa puistoissa ja puutarhoissa. Esimerkiksi retki Kapuzinerbergin puiston uumeniin kuuluu ehdottomasti Salzburgin matkaan.

Liikkuminen Salzburgissa?

Salzburgin keskustassa on helpointa liikkua kävellen, sillä nähtävyyksistä suurin osa sijaitsee kävelymatkan päässä toisistaan. Jos haluat vierailla keskustan ulkopuolella, avuksi kannattaa ottaa paikallisbussit ja -junat. Kaupungissa on käytössä ympäristöystävällisiä trolley-busseja. Bussilipun hinta on alkaen noin 2 euroa, ja kertalippujen lisäksi myynnissä on esimerkiksi päivälippuja. S-Bahn-paikallisjunilla on helppo kulkea varsinkin Salzburgia ympäröiville esikaupunkialueille. Vanhan kaupungin yläosiin, Festung Hohensalzburg -linnoitukselle, voi puolestaan nousta kätevällä funikulaarilla.

Voiko hotellin varata Salzburgissa ilman luottokorttia?

Salzburgin hotellit pyytävät käytännössä aina luottokortin tiedot varausvaiheessa. Luottokortitta matkustaville sopivia majoituspaikkoja voi löytyä esimerkiksi kaupunkia ympäröiviltä alueilta, bed & breakfast -paikoista ja pienistä majataloista.

Mitä tehdä Salzburgissa lasten kanssa?

Lasten lempimuseo Salzburgissa on Spielzeugmuseum-lelumuseo. Lentokentän lähellä sijaitseva nykyaikainen Hanger-7-lentokonemuseo on puolestaan vierailukohde kaikkien perheen hurjapäiden mieleen. Aurinkoisena päivänä perheitä kutsuu vanhassa kaupungissa sijaitseva Schloss Mirabell -linna ja sen kauniit puutarhat.

Tippi ja juomarahakäytännöt Salzburgissa?

Salzburgin ravintoloissa henkilökunnalle on tapana jättää pieni tippi. Noin 5–10 prosenttia laskun kokonaissummasta on sopiva juomaraha. Tippiä voi jättää myös kahviloissa, takseissa ja hotelleissa pyöristämällä maksettavan summan hieman ylöspäin.

Onko Salzburgissa turvallista?

Salzburg on turvallinen matkakohde, tosin normaali varovaisuus on itävaltalaiskaupungissa tarpeen.

Tarvitaanko Itävallassa adapteria?

Et tarvitse adapteria Itävallan matkalle.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Salzburg per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Salzburg hotellihuoneita halpaan hintaan

1-tähden hotellit

Halvin 56 €

Keskinkertainen 56 €

Kallein 56 €

Etsi 1-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Salzburg

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Salzburg
Etsi hostelleja - Salzburg

Hotellit kaupungissa Salzburg, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Salzburg hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Salzburg

Hotellit Salzburgissa, yhdessä Itävallan suosituimmista kaupunkikohteista, ovat levittäytyneet melko laajalle alueelle. Kaupungin suurimmat hotellikeskittymät sijaitsevat kuitenkin keskustan tuntumassa, Salzach-joen varrella. Jokivarren hotellit keskittyvät erityisesti vanhan kaupungin, Altstadtin, kortteleihin. Joen toiselta puolelta löytyy runsas valikoima hotelleja Neustadtin kaupunginosan puolelta, Kapuzinerbergin puiston tuntumasta.

Jos haluat nauttia Salzburgissa laadukkaasta majoituksesta, kaupungin huippuhotelleista suurin osa sijaitsee Altstadtin historiallisissa kortteleissa. Romanttiselle lomamatkalle historiallinen kaupunginosa tarjoaa lomailijoille mitä tunnelmallisimman miljöön. Vanhassa kaupungissa laadukkaasta hotelliyöstä saa kuitenkin maksaa pitkän pennin, sillä neljän tähden hotellien hinnat ovat kiireisimmän lomasesongin ulkopuolella alkaen noin 200 euroa yöltä. Majoitukseen sisältyy yleensä ruhtinaallinen aamiainen, oma kylpyamme sekä tietenkin hienot näkymät vanhan kaupungin alueelle. Edullisimmillaan alueella voi saada yksinkertaisen majoituksen perinteisessä gasthaus-majatalossa alkaen noin 80 euroa yöltä. Halpoja hostelleja alueella ei juuri ole, mutta historiallinen alue on ehdottomasti Salzburgin halutuimpia alueita yöpyä. Alueen tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Mozartin synnyinkoti (Mozarts Geburtshaus).

Joen toisella laidalla, Salzburgin uudessa keskustassa majapaikkoja on tarjolla laidasta laitaan, aina neljän tähden hotelleista halpoihin pensionaatteihin. Esimerkiksi kodikas Pension Junger Fuchs tarjoaa keskustassa yösijan alkaen noin 80 euron hintaan. Budjettimatkailijoille sopivia majapaikkoja sijaitsee myös lähellä päärautatieasemaa, Salzburg Hauptbahnhofia. Alueelta voi saada oman hotellihuoneen noin 100 euron hintaan. Siistejä, edullisia ja kodikkaita huoneita tarjoaa esimerkiksi ACHAT Plaza Zum Hirschen Salzburg -hotelli.


Lue lisää nähtävyyksistä: Salzburg

Itävallan Salzburg tunnetaan maailmalla varsinkin säveltäjämestari Mozartin kotikaupunkina. Klassisen musiikin ystäville kaupunki on unelmakohde, onhan Salzburgissa mahdollista vierailla niin Mozartin syntymäkodissa kuin myöhemmilläkin asuinsijoilla. Säveltäjän ensimmäinen koti sijaitsee Altstadtissa, vanhassa kaupungissa, Getreidegassen varrella. Sukellus Mozartin elämään kannattaa aloittaa taiteilijan nimikkoaukiolta, Mozartplatzilta, jonne pystytettiin säveltäjän patsas jo vuonna 1842. Yhä edelleen Mozart valvoo kaupungin elämää samalta paikalta. Kaupungissa järjestetään vuosittain tammi- ja helmikuun vaihteessa Mozart Week -festivaali. Tapahtuman ajan säveltäjän kuolemattomat teokset soivat eri puolilla kaupunkia. Mozart on muutenkin yhä läsnä Salzburgin arjessa monella tapaa – onhan miehen mukaan nimetty jopa itävaltalaisia suklaita.

Salzburgin keskeisimpiä alueita ovat vanha kaupunki Altstadt ja Salzach-joen toisella puolella sijaitseva niin kutsuttu ”uusi keskusta”, Neustadt. Suurin osa kaupungin nähtävyyksistä sijaitsee näillä alueilla. Salzburgin vanhassa kaupungissa yksi suosituimmista vierailukohteista on DomQuartierin alue. DomQuaetierin arkkitehtuuriseen kokonaisuuteen kuuluu useita rakennustaiteen taidonnäytteitä, kuten Alte Residenz -palatsi sekä Salzburger Dom -katedraali. Alueen tuntumasta voit nousta halutessasi hevoskärryyn, jonka kyydissä vanhaan kaupunkiin on mukava tutustua laajemmalti.

Schloss Mirabellin palatsialue puutarhoineen kuuluu myös vanhan kaupungin helmiin. Idyllisellä puutarha-alueella on kuvattu joitakin Salzburgiin sijoittuvan Sound of Music -klassikkoelokuvan kohtauksia, samoin kuin monilla muillakin kaupungin alueilla. Elokuvassa voi nähdä vilauksen esimerkiksi Nonnbergin nunnaluostarista, Stift Nonnbergista. Sound of Music -fanit voivat osallistua kaupungissa opastetuilla kierroksille, joilla käydään läpi musikaalin kuvauspaikkoja kohtaus kohtaukselta.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Salzburg

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Salzburg

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Salzburg?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Salzburg heidän tekemien varausten keskimääräinen pituus on 6 yötä.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Salzburg?

140 € per yö on huoneen keskihinta varattaessa hotelli kohteessa Salzburg. Hinnat vaihtelevat kuitenkin riippuen sellaisista tekijöistä, kuten tähtiluokitus, vuodenaika ja sijainti.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Salzburg?

lokakuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Salzburg. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 63 % halvempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Salzburg?

perjantai on tällä hetkellä halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Salzburg, ja torstai kallein.

Kuinka paljon luksushotelli maksaa kohteessa: Salzburg?

Luksushotelli kohteessa Salzburg maksaa keskimäärin 247 € per henkilö ja per yö. Tämä on keskimäärin 43 % % verrattuna hotellien keskihintoihin kohteessa Salzburg (140 € per henkilö ja yö).

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden marraskuu aikana kohteen Salzburg sään perusteella?

Kun keskilämpötila on 4 °C ja odotettavissa oleva sademäärä vastaavasti 70 mm, marraskuu on hyvä kuukausi tutustua ulkoilmakohteisiin lähellä Salzburg.

Löytyykö kaupungista Salzburg loma-asuntoja?

Yes, Salzburg does have vacation rentals. Of the 311 vacation rentals in Salzburg, Johannes Schlössl - Gästehaus der Pallottiner am Mönchsberg is the most popular among our users. Find vacation rentals in Salzburg.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Salzburg?

522 toimijaa on valittavissa hotellia Salzburg marraskuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Salzburg hinnat?

hotellia Salzburg hinnat päivitetään joka päivä.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Salzburg

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Salzburg

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Salzburg momondon kautta?

momondo voi säästää aikaa ja rahaa etsimällä ja löytämällä nopeasti Salzburg eri majoitusvaohtoehtoja ja hotellit. Etsimme hotellit ja majoitustarjouksia useilta itsenäisiltä ja suuremmilta yrityksiltä. Sinun tarvitsee vain valita, missä haluat yöpyä.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Salzburg?

Voit löytää loistavan yöpymispaikan kohteessa Salzburg käyttämällä suodattimiamme, kun olet käyttänyt yllä olevaa hakulomaketta. momondon suodattimet sisältävät yksinkertaisia vaihtoehtoja, kuten tähtiluokituksen, sijainnin ja hinnan; mutta myös paljon yksityiskohtaisempia kriteerejä ja voit valita majoituksen tyylin, mukavuuksien, kuten ilmaisen aamiaisen ja internetin sekä parannettujen terveys- ja turvallisuusvaihtoehtojen perusteella.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Salzburg

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.