Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Salzburg

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Salzburg

Salzburg, Itävalta
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Salzburg, Itävalta
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Salzburg Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Salzburg, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Salzburg

Sunnycars haluaa varmistaa, että Salzburg alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Salzburg vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kentältä Salzburgin lentoasema lentokenttä löytyy 2 toimipaikkaa . Näiden 2 autonvuokrauskeskusten osoitteet ovat Inssbrucker Bundes-Strasse 105 ja Parkplatz P1.

Kaupungista Salzburg löytyy 7 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sunnycars omistaa. Osoitteessa Bergerbrauhofstr. 45, Salzburg sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 63 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sunnycars auton kaupungissa Salzburg noutivat kulkuneuvon osoitteessa Bergerbrauhofstr. 45 sijaitsevasta toimipisteestä.