Avis autonvuokraukset kaupungista Sacramento

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Sacramento

Sacramento, CA, Yhdysvallat
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Sacramento, CA, Yhdysvallat
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sacramento Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Sacramento, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

5,2

Kokonaisarvosana

4,5

Nouto/palautus

4,7

Value

4,9

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Sacramento

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Sacramento sijaitseva vuokraamo Avis on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Avis on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Avis kentällä Sacramento Intl lentokenttä (6520 Mcnair Circle).

Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Sacramento. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Avis peruutuskäytännöistä.

Harkitse Keskikokoinen vuokraamista vuokraamolta Avis jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Sacramento syyskuu aikana. Kun vuokraat Keskikokoinen autoja kuukauden syyskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 78 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 78 € per päivä. Otathan huomioon, että Avis tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Keskikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Vuokraamolla Avis on 4 toimipistettä kaupungissa Sacramento. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Sacramento sijaitsee osoitteessa 6520 Mcnair Circle. 44 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Sacramento teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Avis vuokra-autot kaupungissa Kalifornia

Varaa Avis vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Kalifornia, kuten Los Angeles, San Francisco ja San Jose

Avis autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Avis vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Seattle ja Las Vegas