Avis autonvuokraukset kaupungista Sacramento

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Sacramento

Sacramento, CA, Yhdysvallat
10. joulukuu — 17. joulukuu
Sacramento, CA, Yhdysvallat
su 10/12
Keskipäivä
su 17/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sacramento Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Sacramento, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,5

Value

6,5

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Sacramento

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Sacramento Intl lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Avis kentällä Sacramento Intl lentokenttä (6520 Mcnair Circle).

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Sacramento?

Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Sacramento. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Avis peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Sacramento kuukauden tammikuu aikana?

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Avis jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Sacramento tammikuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden tammikuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 39 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 39 € per päivä. Otathan huomioon, että Avis tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Sacramento?

Vuokraamolla Avis on 4 toimipistettä kaupungissa Sacramento. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Sacramento sijaitsee osoitteessa 6520 Mcnair Circle. 47 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Sacramento teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Sacramento hinnat?

autoa Sacramento hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Sacramento?

joulukuuta 2023 alkaen 45 toimijaa on valittavissa autoa Sacramento osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Sacramento?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Sacramento. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Sacramento?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Sacramento. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sacramento

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.