Avis autonvuokraukset kaupungista Porto

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Porto

Porto, Portugali
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Porto, Portugali
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Porto Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Porto, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
3 sijaintia

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Porto

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Porto sijaitseva vuokraamo Avis on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Avis on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Vuokraamolla Avis on 1 toimipaikkakentällä Porto lentokenttä. Vuokraamo Avis löytyy osoitteesta Aeroporto Porto.

Vuokraamon Avis vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Porto. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Porto alueen Avis puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Tila-auto vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Avis tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Porto kuukauden kesäkuu aikana. Vuokraamon Avis Tila-auto autot maksavat keskimäärin 59 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 59 € päivä päivä kuukauden kesäkuu aikana.

Kaupungista Porto löytyy Avis vuokraamolta 3 toimipistettä. Rua 5 De Outubro 378 - 382 on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 87 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Avis vuokra-auton kaupungista Porto tekivät sen osoitteessa Rua 5 De Outubro 378 - 382 sijaitsevassa toimipisteessä.