Hertz autonvuokraukset kaupungista Porto

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Porto

Porto, Portugali
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Porto, Portugali
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Porto Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Porto, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Porto

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Porto lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Porto lentokenttä:
Francisco Sa Carneiro.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Porto?

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Porto. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Porto alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Porto kuukauden lokakuu aikana?

Tietojemme mukaan Mini ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Hertz Porto vierailun yhteydessä lokakuu aikana. Perustuen Hertz autonvuokrauksen hintoihin lokakuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Mini ajoneuvoille 83 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 83 €/päivä edellisen lokakuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Porto?

Francisco Sa Carneiro on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 5 toimipisteistä, joita kaupungista Porto löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 49 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Francisco Sa Carneiro sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Porto hinnat?

autoa Porto hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Porto?

syyskuuta 2023 alkaen 105 toimijaa on valittavissa autoa Porto osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Porto?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Porto. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Porto?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Porto. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Porto

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.