Thrifty autonvuokraukset kaupungista Porto

Etsi ja vertaa hyviä Thrifty vuokra-autotarjouksia kaupungissa Porto

Porto, Portugali
28. toukokuu — 4. kesäkuu
Sama palautus
Porto, Portugali
la 28/5
Keskipäivä
la 4/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Porto Thrifty toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Thrifty vuokra-autojen sijainneista Porto, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Thrifty autonvuokrauksesta kaupungissa Porto

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Thrifty vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Porto asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Thrifty on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Thrifty kentällä Porto lentokenttä (Apo Intl Francisco Sa Carneiro).

Kyllä, vuokraamo Thrifty kaupungissa Porto tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Thrifty vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Thrifty puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Thrifty autoja kaupungissa Porto pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 70 €/päivä ja 70 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Apo Intl Francisco Sa Carneiro on suosituin Thrifty autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Porto löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 84 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Thrifty vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Apo Intl Francisco Sa Carneiro sijaitsevassa toimipisteessä.