Thrifty autonvuokraukset kaupungista Porto

Etsi ja vertaa hyviä Thrifty vuokra-autotarjouksia kaupungissa Porto

Porto, Portugali
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Porto, Portugali
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Porto Thrifty toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Thrifty vuokra-autojen sijainneista Porto, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Thrifty

4 sijaintia

Tietoja Thrifty autonvuokrauksesta kaupungissa Porto

Onko vuokraamolla Thrifty toimipistettä kentällä Porto lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Thrifty kentällä Porto lentokenttä (Apo Intl Francisco Sa Carneiro).

Tarjoaako Thrifty ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Porto?

Kyllä, vuokraamo Thrifty kaupungissa Porto tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Thrifty vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Thrifty puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Thrifty, kun vierailet kaupungissa Porto kuukauden marraskuu aikana?

Kuukauden marraskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Thrifty autoja kaupungissa Porto pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 70 €/päivä ja 70 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Thrifty autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Porto?

Apo Intl Francisco Sa Carneiro on suosituin Thrifty autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Porto löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 50 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Thrifty vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Apo Intl Francisco Sa Carneiro sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Porto hinnat?

autoa Porto hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Porto?

lokakuuta 2023 alkaen 105 toimijaa on valittavissa autoa Porto osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Porto?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Porto. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Porto?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Porto. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Porto

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.