GREEN MOTION autonvuokraukset kaupungista Pafos

Etsi ja vertaa hyviä GREEN MOTION vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pafos

Pafos, Kypros
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Pafos, Kypros
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Pafos GREEN MOTION toimipaikat

Alla on tietoja kaikista GREEN MOTION vuokra-autojen sijainneista Pafos, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

GREEN MOTION

4 sijaintia

Tietoja GREEN MOTION autonvuokrauksesta kaupungissa Pafos

Onko vuokraamolla GREEN MOTION toimipistettä kentällä Pafos Pafoksen kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla GREEN MOTION on 2 toimipaikkaa kentällä Pafos Pafoksen kansainvälinen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteissa 12, 25th Martiou Str, Timi, Paphos ja Paphos International Airport, Paphos Airport Terminal.

Kuinka monta GREEN MOTION autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Pafos?

GREEN MOTION toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Pafos. Suosituin GREEN MOTION autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Pafos sijaitsee osoitteessa Paphos International Airport, Paphos Airport Terminal. Viimeisten 12 kuukauden aikana 95 % käyttäjistä, jotka hakivat GREEN MOTION vuokra-autoja kaupungissa Pafos vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Paphos International Airport, Paphos Airport Terminal sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pafos hinnat?

autoa Pafos hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pafos?

105 toimijaa on valittavissa autoa Pafos syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pafos?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Pafos. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pafos?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Pafos, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pafos

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.