Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Pafos

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pafos

Pafos, Kypros
12. elokuu — 19. elokuu
Sama palautus
Pafos, Kypros
pe 12/8
Keskipäivä
pe 19/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Pafos Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Pafos, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
3 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Pafos

Sunnycars haluaa varmistaa, että Pafos alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Pafos vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Ei, vuokraamolla Sunnycars ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Pafos Pafoksen kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Kaupungista Pafos löytyy Sunnycars vuokraamolta 4 toimipistettä. 43 Morphou Street on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 67 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton kaupungista Pafos tekivät sen osoitteessa 43 Morphou Street sijaitsevassa toimipisteessä.