Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Pafos

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pafos

Pafos, Kypros
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Pafos, Kypros
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Pafos Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Pafos, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

3 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Pafos

Onko vuokraamolla Sunnycars toimipistettä kentällä Pafos Pafoksen kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Ei, vuokraamolla Sunnycars ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Pafos Pafoksen kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pafos hinnat?

autoa Pafos hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pafos?

105 toimijaa on valittavissa autoa Pafos syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pafos?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Pafos. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pafos?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Pafos, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pafos

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.