Autonvuokraus Mumbai, Intia

Haussa halpa vuokra-auto Mumbai, Intia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Mumbai, MH, Intia
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Mumbai, MH, Intia
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Mumbai: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Mumbai, Intia
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Mumbai, Intia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Mumbai Chhatrapati Shivaji Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Mumbai

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Mumbai noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Mumbai. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Mumbai, Intia?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Mumbai tulisi sinun noudattaa kaupungin 70 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 80 km/t ja moottoriteillä Mumbai kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Mumbai ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Mumbai?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Hyundai i10 kaupungista Mumbai, ja datamme mukaan Hyundai Accent on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Hyundai i10, hinnat ovat 33 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Hyundai i10 autonvuokraustarjousta kaupungista Mumbai niinkin alhaiseen hintaan kuin 19 € per päivä. Hyundai Accent autonvuokraukset kaupungista Mumbai ovat yleensä keskimäärin 49 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 19 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Mumbai?

  Vuokraamolla Avis on Audi A4 autoja saatavilla kaupungissa Mumbai 118 €/pvä hintaan keskimäärin. Mallin Audi A4 saatavuus kaupungissa Mumbai voi vaihdella, joten älä jätä vuokra-auton varaamista viime tippaan.Mallin BMW 5 Series vuokraaminen (harkitse myös Luksus ajoneuvoja) on myös vaihtoehto noudettaessa autoa vuokraamosta Avis kaupungissa Mumbai.

 • Millainen sää on kohteessa Mumbai, Intia kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Mumbai kuukauden tammikuu aikana on 24 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 15 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Mumbai ovat yleensä korkeat tammikuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Intia

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten New Delhi, Hyderabad ja Chennai eri puolilla Intia

Aloita matkan suunnittelu - Mumbai