Autonvuokraukset kohteessa Bangalore, Karnataka

Haussa halpa vuokra-auto Bangalore, Karnataka? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bangalore, Karnataka, Intia
5. joulukuu — 12. joulukuu
Bangalore, Karnataka, Intia
ti 5/12
Keskipäivä
ti 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Bangalore

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Bangalore

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Bangalore?

Vuokraamolla SS Travels on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Bangalore 5 toimipaikalla.

Tärkeää tietoa Bangalore autonvuokrauksesta

Olitpa sitten paikallinen tai lomailija Intian Karnatakan valtionpääkaupungissa niin tarjolla on paljon upeita kohteita, kuten Pyramid Valley International, Wonderla Amusement Park, Dodda Ganapathin temppeli, Bannergatta National Park ja Lalbagh Botanical Garden. Autin vuokraaminen Bengalurussa tekee matkastasi hwlpompaa, sillä voit kiertää kaikki kaupungin kolkat. Ajamisen aikana on myös hyödyllistä pitää silmällä tiettyjä pääteitä, jotka yhdistävät sinut kiinnostaviin paikkoihin. Voit harkita esimerkiksi teiden National Highways 48, 50, 948 ja 275 laittamista ylös. Huomioi, että valtaosasta teistä on tiemaksuja, mikä tarkoittaa, että joudut ehkä maksamaan pienen maksun käyttääksesi niitä. Pysäköintipaikkoja on helppo löytää Economy-autoille tai henkilöautoille, ja suurin osa niistä on maksullisia. Bengalurussa on noin 20 autonvuokrauspaikkaa.

Onko vierailun aikana hyödyllistä vuokrata auto Bengalurussa?

Mitä tulee pysäköintipaikkojen saatavuuteen niin teiden varsilla, parkkihalleissa ja pysäköintialueilla on useita julkisia ja yksityisiä pysäköintivaihtoehtoja. Joissakin paikoissa on jopa älykäs pysäköintimahdollisuus, joka helpottaa pysäköintipaikan hakemista ja maksun maksamisya. Bengalurun ruuhka-ajat ovat aamuisin, jolloin ennen auringon nousemista keskitaivalla ajoneuvoja on liikkeellä paljon. Vuokra-autot ovat kätevä keino liikkumiseen Bengalurun kaupunkialueella. Ajamisen etuna on se, että pääset kiertämään myös läheisissä kaupungeissa, kuten Mandarin kukkulalla ja Amaralayanan temppelillä. Kaupungissa ei ole erityisesti kävelyyn soveltuvia asuinalueita, koska tiet ja jalkakäytävät eivät sovellu jalankulkijoiden käyttöön. Näin ollen halpa autonvuokraus on Bengalurussa kannattava vaihtoehto päästä ympäri kaupunkia.

Mitä eri liikennelakeja minun pitäisi ottaa huomioon, kun haluan ajaa Bengalurussa?

Bengalurussa autonvuokrausta varten on useita säännöksiä, ja Intian lainsäädännössä on joitakin keskeisiä vaatimuksia. Muista, että Intiassa kannattaa ajaa tien vasemmalla puolella. Rattijuopumuksen sallittu alaraja on 0,3 promillea ja alkoholin vaikutuksen alaisena ajaminen on laitonta, ja saatat joutua vaikeuksiin, jos astut auton rattiin jopa yhden alkoholilasillisen jälkeen. Laki edellyttää myös, että turvavyö kiinnitetään rintakehän ja vyötärön ympärille aina, kun ajoneuvo on liikkeessä. Voit käyttää matkapuhelinta vain navigointityökaluna ajon aikna. Puhelimen käyttäminen muulla tavalla (esimerkiksi tekstiviestittämiseen tai puhumiseen) on laitonta. Ennen kuin harkitset Bengaluru-autonvuokrausta, tarkista kaupungin liikenneosastolta, mitkä uusista lakimuutoksista koskevat sinua.

Minkälaisen ajokortin tarvitset auton vuoraamiseen Bengalurussa?

Auton vuokraaminen Bengalurussa edellyttää, että sinulla on rikkeetön ja voimassa oleva intialainen ajokortti, jos olet paikallinen. Ulkomaalaisten on näytettävä kansallisen ajokortin lisäksi kansainvälinen ajokortti. Tarkista myös luottokorttiyhtiöltäsi, mitä kolarivakuutusta se tarjoaa autonvuokraukseen ulkomailla. Ota huomioon, että vuokrasopimukset Intiassa edellyttävät yleensä kolmannen osapuolen vastuuvakuutusta ja palovakuutusta. Jos haluaa vuokrata auton Intiasta, on kuljettajan oltava vähintään 18-vuotias, mutta joissain tapauksissa Bengaluru-autonvuokrauksen ikäraja on 21 tai 23 vuotta.


0

Bangalore autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bangalore, Karnataka

Hertz

1 sijainti

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,0

Comfort

2,5

Kokonaisarvosana

3,0

Nouto/palautus

2,2

Value

3,5

SS Travels

5 sijaintia

Europcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Instant Cabs

3 sijaintia

1First Car Rental

2 sijaintia

Car Club

2 sijaintia

Eco Rent

2 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Bangalore suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Bangalore

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Bangalore - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Bangalore, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Bangalore, Intia?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Bangalore on 70 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Bangalore taajama-alueilla on voimassa rajoitus 80 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Bangalore alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

Millainen sää on kohteessa Bangalore, Intia kuukauden marraskuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Bangalore kuukauden marraskuu aikana voivat odottaa 22 °C lämpötiloja ja 60 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Bangalore hinnat?

autoa Bangalore hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Bangalore?

marraskuuta 2023 alkaen 26 toimijaa on valittavissa autoa Bangalore osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Bangalore?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Bangalore. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Bangalore?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Bangalore. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Bangalore?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Bangalore momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Bangalore?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Bangalore, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Bangalore, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Bangalore autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Bangalore momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Bangalore.

Löytyykö kohteesta Bangalore autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Bangalore autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Bangalore vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Bangalore autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bangalore

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.