Autonvuokraus Hyderabad, Intia

Haussa halpa vuokra-auto Hyderabad, Intia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Hyderabad, TG, Intia
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Hyderabad, TG, Intia
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Hyderabad: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Hyderabad, Intia
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

3,3

Comfort

2,6

Kokonaisarvosana

3,3

Value

2,0
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Hyderabad, Intia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Hyderabad Rajiv Gandhi Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Hyderabad

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Hyderabad noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Avis on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Hyderabad. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Hyderabad autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Hyderabad, Intia?

  Kun ajat Hyderabad kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 70 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Hyderabad kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 80 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Hyderabad?

  Datamme perusteella Hyundai i10 on suosituin vuokra-auto kaupungissa Hyderabad.Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai i10 vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 18 €/pvä kaupungissa Hyderabad, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 33 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Hyderabad on Hyundai Accent keskimääräisen hinnan ollessa 43 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 18 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Hyderabad?

  Avis on suosituin vuokraamo kaupungissa Hyderabad, jolla on tarjolla Audi A4 vuokra-autoja. Audi A4 vuokra-autot kaupungissa Hyderabad maksavat noin 177 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Avis.Pidä mielessä, että vuokraamolla Avis on myös tarjolla muita luokan Luksus autoja jos Audi A4 varaaminen ei onnistu matkustuspäivinäsi. BMW 5 Series vuokraaminen vuokraamolta Avis kaupungissa Hyderabad on myös hyvä vaihtoehto.

 • Millainen sää on kohteessa Hyderabad, Intia kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Hyderabad kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 22 °C lämpötiloja ja 0 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kaupungissa Hyderabad on yleensä lämmintä tammikuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

 • Onko sää kaupungissa Hyderabad samanlainen kuin muualla Telangana alueella?

  Ilmasto alueella Telangana kuukauden tammikuu aikana on yleensä 22 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 0 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Hyderabad lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Intia


Aloita matkan suunnittelu - Hyderabad