Autonvuokraus Chennai, Intia

Haussa halpa vuokra-auto Chennai, Intia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Chennai, TN, Intia
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Chennai, TN, Intia
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Chennai: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Chennai, Intia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Chennai, Intia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Chennai lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Chennai

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Chennai noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Chennai. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Chennai, Intia?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Chennai on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 70 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Chennai ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Chennai?

  Datamme perusteella Hyundai i10 on suosituin vuokra-auto kaupungissa Chennai.Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai i10 vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 19 €/pvä kaupungissa Chennai, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 33 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Chennai on Hyundai Accent keskimääräisen hinnan ollessa 46 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 19 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Chennai?

  Avis on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Chennai. Malli Audi A4 maksaa vuokrattaessa vuokraamosta Avis 99 €/pvä keskimäärin.Vuokraamolla Avis on myös BMW 5 Series aja muita Luksus vuokra-autoja saatavilla kaupungissa Chennai jos Audi A4 vuokraaminen ei jostain syystä onnistu.

 • Millainen sää on kohteessa Chennai, Intia kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Chennai kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 25 °C lämpötiloja ja 30 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kaupungissa Chennai on yleensä lämmintä tammikuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

 • Onko sää kaupungissa Chennai samanlainen kuin muualla Tamil Nadu alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Chennai road triplle alueelle Tamil Nadu tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 25 °C ja sademäärän vastaavasti 30 mm koko kuukauden ajan.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Intia


Aloita matkan suunnittelu - Chennai