Autonvuokraukset kohteessa Monterey, Kalifornia

Haussa halpa vuokra-auto Monterey, Kalifornia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Monterey, CA, Yhdysvallat
12. joulukuu — 19. joulukuu
Monterey, CA, Yhdysvallat
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Monterey

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Monterey

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Monterey?

Kun vuokraat autoa kaupungista Monterey, suurin osa käyttäjistämme valitsee Toyota RAV4 keskimääräiseen hintaan 74 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Kia Rio 58 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota RAV4 vuokra-autoja kaupungista Monterey niinkin alhaiseen hintaan kuin 55 €/pvä ja Kia Rio hintaan 33 €/pvä.

Tärkeää tietoa Monterey autonvuokrauksesta

Yksi tämän alueen suosituimmista kohteista Montereyn, Kalifornian autonvuokrauspaikoista on Monterey Bay Aquarium, joka tarjoaa valtavan määrän vedessä viihtyviä eläimiä. Kaikki osastot ovat erittäin viihdyttäviä ne ovat myös informatiivisia sekä usein vuorovaikutteisia. Tärkein valtatie, joka kulkee kaupungin ohi Montereyssä, Kaliforniassa on Highway One, joka liikkuu pohjoisesta etelään rannikolla. Valtatie 68 kulkee kaupungin keskustan läpi ja on täydellinen tapa päästä Highway Onelle. Vaikka tämä pikkukaupunki on hyvin suosittu vierailijoiden keskuudessa, kaupungissa on yleensä melko paljon pysäköintitilaa halvoille autonvuokraajille Montereyssä, Kaliforniassa. Montereyssä, Kaliforniassa on noin kolme autonvuokrauspaikkaa.

Onko auton vuokraaminen Montereyssa hyvä ajatus?

Kuten monissa Kalifornian kaupungeissa ajaminen vuokra-autolla voi olla vaikeaa Montereyssä, Kaliforniassa, erityisesti aamu- ja ilta-aikaan. Keskusta-alueella on saatavilla pysäköintipaikkoja sähköauton vuokrausta varten, mutta älä odota mitään suuria pysäköintialueita tai autotalleja. Loistava paikka ajaa Montereyn vuokra-auto on suunnata etelään Highway Onea Big Suriin. Tämä ikoninen kiinteistö on ehdoton nähtävyys alueella vieraileville. Jos sen sijaan suuntaat Highway Onea pohjoiseen, voit vierailla kuuluisassa San Franciscossa ja tutustua kaikkeen, mitä tällä legendaarisella kaupungilla on tarjottavanaan. Kävely Montereyn keskustassa voi olla hieno kokemus, mutta jos aiot tehdä retkiä joihinkin Montereyn lähellä sijaitseviin upeisiin kohteisiin, tarvitset hyvän auton.

Mitä eri liikennelakeja minun olisi syytä pitää mielessä, kun ajan vuokra-autolla Montereyssa?

Yksi tärkeä asia, joka sinun tulisi pitää mielessäsi autonvuokrauksessa Kalifornian Montereyssa, on se, että Kalifornian osavaltiossa on erittäin tiukat lait, jotka koskevat hajamielisyyttä ajon aikana. Et voi ajaa ja käyttää puhelinta, ellet käytä handsfree-laitetta, etkä saa tehdä minkäänlaista tekstiviestittelyä autoa ajaessasi. Toinen tärkeä asia on se, että kuorma-auton tai henkilöpakettiauton takaosassa ei saa istua matkustajia. Kalifornian osavaltiossa ajoneuvojen kaikkien matkustajien on käytettävä turvavyötä, ja lasten on oltava hyväksytyissä turvaistuimissa. Kaliforniassa kuljettajat ajavat tien oikealla puolella, ja laillinen alkoholipitoisuuden raja on 0,8 promillea. Jos haluat tietää lisää paikallisista ajolakeihin liittyvistä asioista ajaessasi vuokra-autoasi, ota yhteyttä Montereyn, Kalifornian moottoriajoneuvovirastoon saapuessasi.

Tarvitaanko Montereyssa erityinen ajokortti tai lupa ajaa vuokra-autoa, jos olen vierailulla toisesta maasta?

Kalifornian autonkuljettajat tarvitsevat voimassa olevan Yhdysvaltain myöntämän ajokortin voidakseen vuokrata auton Montereyssa. Jos ajokortti ei ole peräisin Yhdysvalloista, sinun on myös esitettävä passi. Jos kortti ei ole englanninkielinen, suosittelemme, että esität myös kansainvälisen ajokortin. Digitaalisen ajokortin käyttö auton vuokraamiseen on ehdottomasti kielletty Kalifornian Montereyssa.


0

Monterey autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Monterey, Kalifornia

National

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,7

Kokonaisarvosana

9,1

Nouto/palautus

9,1

Value

8,5

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,4

Value

8,2

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

8,0

Value

7,4

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,4

Value

8,2

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

7,8

Value

7,8

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,9

Value

7,4

AutoEurope

1 sijainti

Easirent

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Monterey suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Monterey

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Monterey - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Monterey, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Monterey, Kalifornia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Monterey. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Monterey valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Monterey, Kalifornia?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Monterey on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Monterey ovat yleensä 120 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Toyota RAV4 vuokra-autoja kaupungissa Monterey?

Millainen sää on kohteessa Monterey, CA kuukauden joulukuu aikana?

Kuukauden joulukuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Monterey on 10 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 66 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Monterey.

Onko sää kaupungissa Monterey samanlainen kuin muualla Kalifornia alueella?

Ilmasto alueella Kalifornia kuukauden joulukuu aikana on yleensä 12 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 64,3 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Monterey lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Monterey hinnat?

autoa Monterey hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Monterey?

joulukuuta 2023 alkaen 19 toimijaa on valittavissa autoa Monterey osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Monterey?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Monterey. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Monterey?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Monterey, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Monterey?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Monterey momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Monterey?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Monterey, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Monterey, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Monterey ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Monterey momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Monterey.

Löytyykö kohteesta Monterey autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Monterey vuokra-autoille.

Voinko etsiä Monterey vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Monterey.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Monterey

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.