Autonvuokraus Limoges, Ranska

Haussa halpa vuokra-auto Limoges, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Limoges, Haute-Vienne, Ranska
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Limoges, Haute-Vienne, Ranska
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Limoges: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Limoges, Ranska
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

8,0
6 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Limoges, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Limoges Bellegarde lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Limoges

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Limoges noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Alamo ja Hertz ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Limoges COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Limoges. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Limoges, Ranska?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Limoges huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Limoges taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 80 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Limoges rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Limoges?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Limoges on Hyundai Accent ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Fiat 500. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent tarjouksia kaupungissa Limoges keskimääräiseen hintaan 40 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 12 € per päivä. Mallin Fiat 500 vuokraaminen kaupungissa Limoges maksaa yleensä keskimäärin 34 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 13 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Limoges, Ranska kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Limoges kuukauden tammikuu aikana on 4 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 52 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Limoges kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Limoges autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Limoges vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Fiat 500 tai Ford Focus.

 • Onko sää kaupungissa Limoges samanlainen kuin muualla Uusi-Akvitania alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Limoges road triplle alueelle Uusi-Akvitania tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 7 °C ja sademäärän vastaavasti 85 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Limoges