CarWiz autonvuokraukset kaupungista Larnaka

Etsi ja vertaa hyviä CarWiz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Larnaka

Larnaka, Kypros
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Larnaka, Kypros
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

CarWiz vuokra-autotarjoukset Larnaka, Larnakan alue

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

26 € - 86 €

Kaikki autotyypit

31 € - 270 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta CarWiz Larnaka, Larnakan alue on toukokuu hintojen ollessa 26 € per päivä keskimäärin. 26 € per päivä on 56 % alhaisempi kuin 59 € kuin keskimääräinen vuosihinta CarWiz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Larnaka. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto CarWiz Larnaka on toukokuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo CarWiz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Larnaka CarWiz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista CarWiz vuokra-autojen sijainneista Larnaka, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

CarWiz

7 sijaintia

Tietoja CarWiz autonvuokrauksesta kaupungissa Larnaka

Onko vuokraamolla CarWiz toimipistettä kentällä Larnaca lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla CarWiz on 1 toimipaikka kentällä Larnaca lentokenttä:
Larnaca International Airport (LCA).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta CarWiz, kun vierailet kaupungissa Larnaka kuukauden lokakuu aikana?

Mini vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon CarWiz tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Larnaka kuukauden lokakuu aikana. Vuokraamon CarWiz Mini autot maksavat keskimäärin 24 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 24 € päivä päivä kuukauden lokakuu aikana.

Kuinka monta CarWiz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Larnaka?

CarWiz toimii tällä hetkellä 7 toimipisteiden kautta kaupungissa Larnaka. Suosituin CarWiz autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Larnaka sijaitsee osoitteessa Larnaca International Airport (LCA). Viimeisten 12 kuukauden aikana 96 % käyttäjistä, jotka hakivat CarWiz vuokra-autoja kaupungissa Larnaka vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Larnaca International Airport (LCA) sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Larnaka hinnat?

autoa Larnaka hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Larnaka?

87 toimijaa on valittavissa autoa Larnaka syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Larnaka?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Larnaka. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Larnaka?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Larnaka, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Larnaka

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.