Hotellit Funchal, Portugalin

Etsi hotellitarjoukset  156 Funchal, Portugalin

Funchal, Portugali
1. helmikuu — 2. helmikuu2
to 2/2
ma 6/2

Suositut Funchal hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Funchal
Hinta
€15
€165
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Funchal


Milloin varata hotelli kohteesta Funchal

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Funchal
Matalasesonkielokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkilokakuukallein aika yöpyä
79 %odotettu hintojen lasku
45 %odotettu hinnannousu

Hinta

23 € - 192 €

Halvin viikonpäivälauantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväperjantaion viikon kallein päivä varata
167 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
62 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Funchal on: 3 tähteä, 28 päivää ennen.

1-2 tähteä

35 € - 45 €

3 tähteä

54 € - 60 €

4-5 tähteä

93 € - 123 €


Hyödyllisiä tärppejä Funchal hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Funchal

Halvin hotellihinta

9 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Quinta do Monte Panoramic Gardens

Hotellit lähellä lentokenttää

3309

Keskimääräinen oleskelun kesto

16 päivää
Halvin hinta huoneelle Funchal löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 9 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Phil's Haven Hostel, 1-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Quinta do Monte Panoramic Gardens, suosituimmasta viiden tähden hotellista Funchal.
Funchal löytyy 3 309 hotellia lähellä Funchal Madeira. Villas Madalena on lähin 0,3 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 16 päivää majoittuessaan hotelleihin Funchal. Keskimääräinen majoitushinta 16 päiväksi Funchal viime viikolla on 1563 €.

Funchal matkavinkit

Funchalista hotellia etsiessä mieti matkan tarkoitusta, budjettia ja lomatoiveitasi. Haluatko keskittyä ensisijaisesti kaupunkilomaan vai viettää kaupunkiin tutustumisen ohella myös aurinkolomaa? Kaupunkilomailijoille hotellit Funchalissa, varsinkin keskustan alueella, tarjoavat monia hyviä vaihtoehtoja. Keskustan ulkopuolelta, Lidon alueelta löytyvät suuremmat hotellit tarjoavat paremmat mahdollisuudet nauttia esimerkiksi auringonotosta. Hintataso Funchalissa on keskimäärin eurooppalaisia matkakohteita edullisempi. Kesä ja talvi ovat Funchalin suosituimmat matkustusajankohdat. Syksyllä ja keväällä Funchalin sää on tavallisesti aurinkoinen ja miellyttävä, ja kaupungista on helppo löytää edullinen hotelli matkan ajaksi. Sopivan hotellin etsimisessä apuna kannattaa käyttää momondon hotellihakukonetta, jonka kartta näyttää näppärästi hotellin sijainnin haun yhteydessä. Hotellihakukoneen avulla hotelleja voi etsiä netistä omia omiin toiveisiin pohjautuvia hakukriteereitä käyttäen. Funchal on miellyttävän ilmastonsa takia suosittu matkakohde ympäri vuoden, joten hotellivaraus kannattaa hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen matkaa. Varauksen yhteydessä kannattaa varmistaa, että huonehintaan sisältyy toivotunlainen aamiainen. Toiveet hotellihuoneen suhteen – kuten esimerkiksi parveke, merinäköala tai kylpyamme – on hyvä huomioida jo varausta tehdessä.

Funchalissa on runsaasti tekemistä ja näkemistä pienelläkin budjetilla. Kävele kauniilla rantabulevardilla, kiertele vanhan kaupungin kapeilla kujilla ja nauti kaupungin monista vehreistä puistoista. Funchalin vanhassa kaupungissa mutkittelevilla kujilla voi ihailla talojen koristeellisia ovia, joista on tehty yksilöllisiä taideteoksia persoonallisin maalauksin. Funchalin kauppahallissa on autenttinen tunnelma, ja siellä voi ihmetellä paikallisia eksoottisia tuotteita, kuten hedelmiä, trooppisia kukkia tai vastapyydettyjä syvänmerenkaloja. Kauppahallin nurkalla sijaitsee maineikas koruompelumuseo ja -tehdas Museo de Bordado. Siellä voi vierailla maksutta tutustumassa tyypilliseen käsityömuotoon ja nähdä perinteisiä koruompelijoita työssään.

Funchalin keskustan alueella on helpointa liikkua kävellen, sillä etäisyydet ovat varsin lyhyitä. Mikäli hotelli sijaitsee kauempana keskustasta, kaupungissa on lukuisia julkisen liikenteen busseja jotka vievät hotellialueille Lidoon. Kuljettajalta ostetun kertalipun hinta on noin 1,95 euroa. Matkailijoille myös 1–7 päivää voimassa olevat päiväliput ovat kätevä vaihtoehto. Päivälippuja ei saa suoraan kuljettajalta, vaan ne ostetaan ennakkoon bussiasemalta. Yhden päivän päivälipun hinta on noin 4,50 euroa ja seitsemän päivän lippu maksaa noin 21,50 euroa Funchalista pääsee myös busseilla eri puolille Madeiran saarta. Takseja on tarjolla runsaasti, ja hinnat määräytyvät taksimittarin lukemien perusteella.

Suurin osa hotelleista Funchalissa vaatii luottokortin varauksen takaamiseksi. Huolellisesti etsien on kuitenkin mahdollista löytää joitakin hotellivaihtoehtoja, jotka hyväksyvät varauksen ilman luottokorttia. Tällöin on hyvä varautua mahdollisesti tiukempiin varaus- ja peruutusehtoihin.

Funchal on kiinnostava kohde myös lapsiperheelle. Ajelu Teleferico do Funchal -kaapelivaunulla Funchalin vanhasta kaupungista ylös Monte Funchal -vuorelle on vaikuttava kokemus kaiken ikäisille. Kaapelihissin kyydistä näkee upeat maisemat yli Funchalin kaupungin ja sinisenä kimmeltävän Atlantin. Santa Catarinan puistossa Funchalin keskustassa lapsilla on tilaa leikkiä ja ihastella paikallisia eksoottisia kasveja, puita ja kukkia. Madeiran saaren edustalla elää delfiinien yhdyskunta, ja Funchalin satamasta on mahdollista lähteä unohtumattomalle delfiinisafarille katamaraanin tai laivan kyydissä. Kesäaikaan Funchalin ulkopuolella Madeiran saaren länsilaidalla sijaitsevaan Porto Moniziin on mukava tehdä retki nauttimaan upeista merivesialtaista maalauksellisissa maisemissa. Porto Monizissa vierähtää helposti koko päivä uiden ja auringosta nauttien.

Ravintoloissa tipin jättäminen ei ole pakollista, mutta sitä arvostetaan. Tippiä on suositeltavaa jättää noin 10 prosenttia laskun loppusummasta, etenkin jos olet tyytyväinen saamaasi palveluun. Baareissa ja kahviloissa voi pyöristää laskun loppusumman ylöspäin seuraavaan tasa- tai kymmenlukuun. Takseissa tipin jättämistä ei odoteta, mutta noin 10 prosentin tipistä ollaan kiitollisia.

Funchal on tilastojen valossa rauhallinen ja turvallinen kaupunki, jossa rikollisuus on vähäistä. Yleistä valppautta ja varovaisuutta on hyvä noudattaa, ja taskuvarkaiden varalta omaisuudestaan on tärkeää pitää huolta etenkin vilkkaiden väkijoukkojen keskellä tai kapeilla kujilla liikuttaessa. Matkalle on suositeltavaa ottaa mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti mahdollisten sairastapausten varalta.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Funchal per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Funchal hotellihuoneita halpaan hintaan

5-tähden hotellit

Halvin 93 €

Keskinkertainen 111 €

Kallein 183 €

Etsi 5-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Funchal

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Funchal
Etsi hostelleja - Funchal

Hotellit kaupungissa Funchal, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Funchal hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Funchal

Hotellit Funchalissa jakautuvat kaupungin keskustaan ja sen ulkopuolella sijaitsevalle Lidon alueelle. Paras alue majoittua Funchalissa riippuu siitä, kumman alueen piirteet sopivat paremmin omiin lomatoiveisiisi. Lähellä keskustaa majoittuessa kaupungin nähtävyydet, kuten Funchalin katedraali, vanha kaupunki ostosmahdollisuuksineen ja Teleferico do Funchal -kaapelihissi, sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Keskustassa myös palvelut ja bussiyhteydet muualle Madeiran saarelle ovat kätevästi kävelymatkan päässä.

Hotellit keskustan alueella soveltuvat erinomaisesti matkailijoille, jotka haluavat viettää kaupunkiloman. Keskustassa on kaupungin laajin valikoima ravintoloita, kahviloita ja baareja matkailijoille, jotka ovat kiinnostuneet paikallisesta gastronomiasta. Jos etsit halpaa majoitusta, keskustasta löytyy reppumatkailijoiden tarpeisiin soveltuvia majoituspaikkoja, kuten vanhassa kaupungissa sijaitseva Santa Maria Hostel. Sen kahden hengen standard-huoneiden hinnat alkavat noin 37 eurosta.

Lidon alueen hotellit Funchalissa sijaitsevat noin 1,5–4,5 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Hotellit Lidon alueella sijaitsevat lähellä kauniita merenrantareittejä, ja alueen kauppa- ja ravintolatarjonta on suunnattu pitkälti matkailijoiden tarpeisiin. Matkan keskustaan voi taittaa taksilla tai julkisen liikenteen bussilla noin 5–20 minuutissa, hotellin sijainnista riippuen.

Alueen hotelleissa on usein uima-allas ja laajat auringonottoalueet. Lidon alueella sijaitsevat samannimiset maauimalan tapaan toimivat merivesialtaat. On hyvä huomioida, että Funchalissa ei ole uimarantoja kallioisen rannikkomaiseman takia. Joissakin lähellä rantaa sijaitsevissa hotelleissa on laituri, jonka kautta asiakkaat voivat päästä mereen uimaan.

Lidon alueen hotellit sopivat kattavien palveluiden ja tilavien perhehuoneiden ansiosta hyvin lasten kanssa matkustaville. Ensiluokkainen Pestana Carlton Madeira Ocean Resort Hotel soveltuu laatutietoisille matkailijoille ja lapsiperheille laajoine yleisine tiloineen, uima-altaineen ja palveluineen. Hotelli sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä Funchalin keskustasta, ja kahden hengen standard-huoneen hinta alkaa noin 98 eurosta yötä kohden.


Lue lisää nähtävyyksistä: Funchal

Funchal on vehreän Madeiran saaren merellinen pääkaupunki. Sieltä löytyvät mielenkiintoiset ostosmahdollisuudet, kiehtovat museot ja eksoottiset puutarhat. Saaren ilmasto on miellyttävän lämmin ympäri vuoden, mutta Funchalin lämpötila ei tavallisesti kesäkuukausinakaan nouse tukalan kuumaksi. Madeiran saari kuuluu Portugalille, ja sen virallinen kieli on portugali. Englantia puhutaan saarella laajalti, sillä matkailu on saaren merkittävin elinkeino.

Taiteen ja kulttuurin ystäville voi olla yllätys, että Madeiralla, Museo Arte Sacra de Funchalissa, voi nähdä flaamilaista taidetta. Taidetta päätyi Madeiralle saaren sokerituotannon huippuvuosina aktiivisen kaupankäynnin seurauksena. Kulttuurinnälkään voi lisäksi nauttia perinteisen madeiralaisen perinnemusiikin ja -tanssien esityksistä ravintolaillallisen yhteydessä.

Paikallisesta ruoka- ja juomakulttuurista kiinnostuneille Madeira tarjoaa lukuisia mielenkiintoisia makuelämyksiä. Saaren nimeä kantavaa Madeira-viiniä tai tyypillisiä erikoisuuksia, kuten poncha- ja nikita-drinkkejä voi siemailla lempeästä auringonpaisteesta nauttien. Johtuen saaren leudosta ilmastosta siellä kasvaa lukuisia eksoottisia hedelmiä, kuten papaijaa ja erilaisia passionhedelmiä, joita voi hankkia esimerkiksi kauppahallista. Saaren merellisestä sijainnista johtuen erilaiset meren herkut ovat paikallisissa ravintoloissa kuuluisia tuoreudestaan.

Luonnosta, kasveista ja kukista pitäville Funchal on ihastuttava kohde, sillä siellä on lukuisten puistojen lisäksi useita hurmaavia puutarhoja. Kaupungin puutarhat, kuten Jardim Botanico (kasvitieteellinen puutarha), Jardim do Monte (Monten palatsin puutarha) ja Jardim Orquidea (orkideapuutarha) ovat eksoottisia elämyksiä, joissa voi tutustua eurooppalaisittain harvinaisempiin kasvi-, puu- ja kukkalajeihin.

Funchal on oiva tukikohta vaeltamisesta tai luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille, sillä sieltä on hyvät yhteydet upeille luontopoluille, levadoille, ympäri Madeiran saarta. Levadat olivat aikanaan kastelukanavien varsille tehtyjä polkuja, jotka sijoittuvat maisemallisille luontoreiteille eri puolelle Madeiraa. Nykyään levadat ovat vaeltajien ja kävelijöiden suuressa suosiossa. Niitä on tarjolla eritasoisille vaeltajille, leppoisista parin tunnin kävelyistä aina haastaviin vaellusreitteihin saakka. Levada-kävely on suositeltavaa toteuttaa paikallisoppaan kanssa, sillä sääolosuhteet saattavat vaihtua nopeasti ja polkujen kunto voi olla vaihteleva.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Funchal

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Funchal

Keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Funchal on 16 yötä.

Hotellit kohteessa Funchal tarjoavat eri hintaluokan huoneita vieraille. Hinnat määräytyvät eri tekijöiden, kuten saatavuuden, sijainnin ja palveluiden perusteella. Huoneet maksavat keskimäärin 94 € per yö.

Hotellit kohteessa Funchal ovat yleensä edullisempia: elokuu. Odotettu hintojen lasku noin 79 % tänä aikana.

perjantai on tällä hetkellä halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Funchal, ja torstai kallein.

Luksushotellien hinta kohteessa Funchal on keskimääräisesti 129 € yöltä yhdeltä henkilöltä. Luksushotellin valitseminen voi tarkoittaa 25 € % lisäystä keskimääräisen hotellin hintaan kohteessa Funchal lopullisen hinnan ollessa 94 € per henkilö yöltä.

Hostellit ja enintään 2-tähden hotellit kohteessa Funchal veloittavat noin 36 € vuoteesta per henkilö. Tämä on noin 58 € vähemmän kuin tyypillinen hotellihuoneen hinta kohteessa Funchal.

Koska odotettavissa oleva sademäärä on pienempi (65 mm) ja keskimääräinen lämpötila on 16 °C, kaupungin Funchal hotelleissa majoittuvat voivat haluta käyttää aikaa alueen suosittujen nähtävyyksien läpikäymiseen.

Yes, Funchal does have vacation rentals. Of the 200 vacation rentals in Funchal, Welcome Madeira Apartments is the most popular among our users. Find vacation rentals in Funchal.

Kyllä, kaupungista Funchal löytyy hostelleja. Voit valita 171 Funchal hostellien joukosta. Suosittelemme yöpymään hostellissa 29 Madeira Hostel, mikä on suosituin käyttäjiemme keskuudessa. Etsi hostelleja kohteessa Funchal.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Funchal

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Funchal
Residencial Monaco 38051-Al

Residencial Monaco 38051-Al

Rua Das Hortas N14, Funchal, Madeira, Portugal

6,8
39 €
Hotel Orquidea

Hotel Orquidea

Rua Dos Netos, 69-71, Funchal, Madeira, Portugal

7,9
52 €
Residencial Do Vale

Residencial Do Vale

Travessa Do Pina 32-c, Funchal, Madeira, Portugal

8,1
40 €
Hotel do Carmo

Hotel do Carmo

Travessa do Rego, 10, Funchal, Madeira, Portugal

8,1
69 €
Hotel Sirius

Hotel Sirius

Rua Hortas 29 a 37, Funchal, Madeira, Portugal

7,2
52 €
Castanheiro Boutique Hotel

Castanheiro Boutique Hotel

Rua do Castanheiro 31, Funchal, Madeira, Portugal

9,2
154 €
Apartamentos Turisticos Paraiso

Apartamentos Turisticos Paraiso

Funchal, Madeira, Portugal

8,6
51 €
Casa Branca Apartments by Wanderlust Madeira, vacation rentals

Casa Branca Apartments by Wanderlust Madeira, vacation rentals

Funchal, Madeira, Portugal

8,5
65 €
Santa Maria Hostel

Santa Maria Hostel

Rua De Santa Maria 145, Funchal, Madeira, Portugal

8,3
22 €
Zarco B&B Bed & Breakfast

Zarco B&B Bed & Breakfast

Rua da Alfândega, 113, Funchal, Madeira, Portugal

7,9
61 €
Aspa - Alegria Studios

Aspa - Alegria Studios

Funchal, Madeira, Portugal

7,9
52 €
Travellers Pearl by Storytellers

Travellers Pearl by Storytellers

Funchal, Madeira, Portugal

8,7
60 €
Quinta da Bela Vista

Quinta da Bela Vista

Caminho Avista Navios, 4 Funchal, Funchal, Madeira, Portugal

8,3
146 €
Quinta Jardins Do Lago

Quinta Jardins Do Lago

Rua Dr. Joao Lemos Gomes 29, Funchal, Madeira, Portugal

9,7
246 €

Cba Suites Madeira

Calçada da Caboqueira 54, Funchal, Madeira, Portugal

8,6
68 €

Aloita matkan suunnittelu - Funchal


Miksi käyttää momondo?

Majoituksen tai hotellit varaaminen kohteessa Funchal on helppoa momondon avulla. Sivustomme käyttöminen on ilmaista, eikä meillä ole piilokuluja tai maksuja. momondo vertailee satoja verkkosivustoja ja tarjoaa sinulle kaikki Funchal hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot yhdessä paikassa.

Voit suodattaa momondossa hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella. Näin voimme auttaa sinua löytämään loistavan majoituspaikan kohteessa Funchal.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.