Autonvuokraus Perpignan, Ranska

Haussa halpa vuokra-auto Perpignan, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Perpignan, Pyrénées-Orientales, Ranska
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Perpignan, Pyrénées-Orientales, Ranska
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Perpignan: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Perpignan, Ranska
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

6,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
4 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Perpignan, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Montpellier Méditerranée lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Perpignan

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Perpignan noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Europcar, Avis ja Alamo ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Perpignan autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Perpignan, Ranska autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa Perpignan sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten keddy by Europcar, Europcar ja Avis peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Perpignan, Ranska?

  50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Perpignan, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Perpignan ovat 80 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Perpignan huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Millainen sää on kohteessa Perpignan, Ranska kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Perpignan kuukauden tammikuu aikana on 8 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Perpignan kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Perpignan. Jos mukavuus on sinulle tärkeämpää kuin hinta, harkitse luksusauton vuokraamista kaupungissa Perpignan. Yksi suosituimmista saatavilla olevista luksusautoista on Audi A4.

 • Onko sää kaupungissa Perpignan samanlainen kuin muualla Occitanie alueella?

  Jos etsit Perpignan vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Occitanie lämpötila on yleensä 7 °C ja sademäärä vastaavasti 52,3 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Perpignan