Autonvuokraukset kohteessa Florence, Etelä-Carolina

Haussa halpa vuokra-auto Florence, Etelä-Carolina? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Florence, SC, Yhdysvallat
4. heinäkuu — 11. heinäkuu
Sama palautus
Florence, SC, Yhdysvallat
ma 4/7
Keskipäivä
ma 11/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Florence autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Florence, Etelä-Carolina
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,4

Value

8,4
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

6,6
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

4,0
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Florence

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Florence

Suosituin malli

Kia Rio
Kohteen Florence suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Kia Rio. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Fiesta.

Vuokraa auto läheltä kohteen Florence suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Florence

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Florence - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Florence, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kaupungissa Florence olevat suositut autovuokraamot, kuten Hertz, Budget ja Enterprise tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Florence, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Florence heinäkuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 27 °C ja sademäärä 126 mm cm heinäkuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Florence maksaa keskimäärin 71 €/päivä.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Florence on 40 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Florence taajama-alueilla on voimassa rajoitus 120 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Florence alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

Kuukauden kesäkuu aikana kaupungin Florence sademäärä on 117 mm ja keskilämpötila 26 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Florence parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Florence road triplle alueelle Etelä-Carolina tai sitä ympäröiville alueille kuukauden kesäkuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 25 °C ja sademäärän vastaavasti 123 mm koko kuukauden ajan.


Tutustu alueen Yhdysvaltojen muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Yhdysvaltojen

Aloita matkan suunnittelu - Florence


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Florence on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Florence suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Florence, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Florence.

Kyllä, kohteesta Florence löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Florence.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.