Hotellit Espoo, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  25 Espoo, Suomen

Espoo, Suomi
27. tammikuu — 28. tammikuu2
la 28/1
ke 1/2

Suositut Espoo hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Espoo
Hinta
€44
€176
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Espoo


Milloin varata hotelli kohteesta Espoo

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Espoo
Matalasesonkimaaliskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkielokuukallein aika yöpyä
42 %odotettu hintojen lasku
29 %odotettu hinnannousu

Hinta

61 € - 148 €

Halvin viikonpäiväsunnuntaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivämaanantaion viikon kallein päivä varata
127 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
105 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Espoo on: 4-5 tähteä, 59 päivää ennen.

4-5 tähteä

100 € - 116 €


Hyödyllisiä tärppejä Espoo hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Espoo

Halvin hotellihinta

41 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Sello Suite

Hotellit lähellä lentokenttää

1310

Keskimääräinen oleskelun kesto

1 päivä
Halvin hinta huoneelle Espoo löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 41 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Moderni huone rauhallisella alueella !.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Sello Suite, suosituimmasta viiden tähden hotellista Espoo.
Espoo löytyy 1 310 hotellia lähellä Helsinki-Vantaan lentoasema. Hilton Helsinki Airport on lähin 0,1 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 1 päivän majoittuessaan hotelleihin Espoo. Keskimääräinen majoitushinta 1 päiväksi Espoo viime viikolla on 106 €.

Espoo matkavinkit

Hotellit Espoossa ovat levittäytyneet ympäri kaupunkia, useisiin eri kaupunginosiin, eli sopivan hotellin etsiminen kannattaa aloittaa sopivan alueen etsinnällä. Ota netistä avuksi kartta, ja määritä sen avulla, miltä alueelta sopivimmat hotellit löytyvät. Jos haluat olla lähellä keskustaa, Helsingin seudun tuntumassa, valitse esimerkiksi Leppävaara, josta junayhteydet ovat hyvät. Hyvä sijainti on viime kädessä matkailijasta ja hänen mielenkiinnon kohteistaan kiinni. Hintataso on Espoossa varsin kohtuullinen, ja hotellin voi saada halvemmalla kuin naapurikaupungista Helsingistä. Vertaa siis hintoja ja hotellien palveluita tarkkaan. Varaus kannattaa tehdä etenkin suosituille lomasesongeille mahdollisimman ajoissa, muuten mieluisa majoituspaikka voi jäädä saamatta.

Edullinen loma Espoossa onnistuu, jos saat loman ajaksi varattua halvan majoituksen. Hotellit ja muut majoituspaikat ovat yleensä edullisimmillaan lomasesonkien ulkopuolella, eli jos mahdollista, matkusta Espooseen vaikkapa syksyllä tai keväällä. Hintoja kannattaa verrata ja hotellivaraus tehdä ajoissa. Jos aiot matkustaa esimerkiksi kesällä, seuraa hotellien mahdollisia tarjouskampanjoita. Budjettimatkailijoiden onneksi Espoosta on hyvät julkiset kulkuyhteydet eri puolille Helsingin seutua. Esimerkiksi paikallisjuna on kaupungissa kätevä kulkuväline. Espoo tarjoaa vierailleen paljon edullista tai täysin ilmaista tekemistä. Ulkoile Espoon saaristossa ja tutustu Espoon rantaraittiin, jonka varrelta avautuvat hienot merimaisemat. Merellisen reitin varrella on noin sata kohdetta, joihin kannattaa tutustua tarkemminkin, esimerkiksi luontokohteita ja historiallisia nähtävyyksiä. Lapsiperheiden kannattaa pistää korvan taakse, että Oittaalla sijaitseva Angry Birds -leikkipuisto on vierailijoille ilmainen.

Espoo tarjoaa pyörälijöille runsaasti pyöräväyliä, mutta laajalla alueella sijaitsevien kaupunginosien välillä liikkumiseen tarvitsee yleensä avuksi joukkoliikennevälineet tai auton. Espoon seudun joukkoliikenteestä vastaa Helsingin seudun joukkoliikenne (HSL), ja kätevimmin Espoon sisällä sekä ylipäätään Helsingin seudun liikenteessä voi liikkua busseilla ja paikallisjunilla.

Espoon alueella on useampia hostelleja ja huoneistohotelleja, joihin varauksen voi tehdä myös ilman luottokorttia.

Lapsiperheet viihtyvät Espoossa etenkin merimaisemissa, ja kesäaikaan lasten kanssa kannattaakin hypätä saaristomerellä liikennöiviin veneisiin. Seikkailuhenkiset suuntaavat Leppävaarassa sijaitsevaan seikkailupuisto Huippuun, ja sateisten päivien varalle samassa kaupunginosassa on tarjolla myös Sello-kauppakeskus, josta lapsiperheet voivat löytää kaiken tarvittavan elokuvateattereista ravintoloihin. Myös Angry Birds -hahmot ovat vallanneet Espoon, sillä niin Oittaalla kuin Leppävaaran Urheilupuistossakin lapsille on tarjolla Angry Birds -leikkipuisto.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Espoo per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Espoo hotellihuoneita halpaan hintaan

2-tähden hotellit

Halvin 27 €

Keskinkertainen 64 €

Kallein 85 €

Etsi 2-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Espoo

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Espoo

Hotellit kaupungissa Espoo, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Espoo hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Espoo

Suomenlahden rannalla sijaitseva Espoo kutsuu pääkaupunkiseudulla kesää viettäviä matkailijoita. Vaikka suurin osa matkailijoista majoittuu Helsingin puolelle, tarjoavat myös hotellit Espoossa hyvän vaihtoehdon yöpymiseen. Kaupungissa on enimmäkseen perinteisiä hotellimajoituspalveluita kylpyammeineen ja kattavine aamupaloineen, mutta myös simppelimpiä bed & breakfast -majataloja ja huoneistohotelleja on matkailijoiden käytössä. Koska Espoo on hieman syrjässä pääkaupunkiseudun sykkeestä, voivat matalan budjetin matkaajatkin löytää kaupungin alueelta tasokkaan mutta edullisen hotellin.

Espoo lasketaan mukaan Helsingin metropolialueeseen, eli kaupungilla ei ole selkeää keskusta-aluetta, mutta hallinnollinen keskusta on nimeltään Espoon keskus. Kaupungin keskustassa hotelleja ei kuitenkaan ole juuri tarjolla. Sen sijaan Espoossa vierailevien kannattaa suunnata esimerkiksi Leppävaaran kaupunginosaan, jossa on tarjolla niin tyylikästä perinteistä hotellimajoitusta kuin huoneistohotellimajoitustakin. Esimerkiksi Helsingin keskustasta alue sijaitsee vain noin 15 minuutin paikallisjunamatkan päässä, ja kaupunginosassa on myös Suomen toiseksi suurin kauppakeskus, Sello. Leppävaara on yksi Espoon parhaista alueista majoittua myös siksi, että valtaosa sen hotelleista sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä lähellä rautatieasemaa.

Espoon Otaniemen kaupunginosa tunnetaan kampusalueestaan, ja tällä opiskelijoiden ja tutkijoiden suosimalla alueella on myös useita hyviä majoituspaikkoja. Lapsiperheille ja luonnon ystäville suositus on kokeilla Nuuksion aluetta. Nuuksion kansallispuiston tuntumassa on mahdollista irtautua arjesta täysin, ja esimerkiksi Hotelli Nuuksiossa on mahdollista yöpyä lähellä rantaa, aivan Siikajärven äärellä. Hanasaaressa, saaristomerellä sijaitsevassa kongressihotellissa voi taas majoittua kirjaimellisesti meren ympäröimänä.

Pohjois-Espoossa, Bodominjärven vehreiden maisemien keskellä, sijaitsee historiallinen Kaisankoti-hyvinvointikartano, jonka kodikkaissa huoneissa on mahdollista myös majoittua. Tarjolla on myös uima-allas ja spa-palveluita. Helsinki-Vantaan lentokentälle suuntaavat voivat harkita majoittumiseen Korpilammen aluetta, sillä kaupunginosa sijaitsee lentokentän lähellä, noin puolen tunnin ajomatkan päässä.


Lue lisää nähtävyyksistä: Espoo

Helsingin metropolialueeseen kuuluvaa Espoota pidetään usein vain läpikulkupaikkana tai korkeintaan päiväretkikohteena, mutta tosiasiassa kaupungissa voi viettää mukavasti pidemmänkin loman. Kaupunki tarjoaa vierailleen esimerkiksi hienoja luontokohteita, saaristomeren maisemia, kulttuuria, tapahtumia ja lapsiperheiden suosikkipaikkoja aktiviteetteineen. Kun Helsingin vilske kutsuu, pääsee Espoosta paikallisjunalla kaupungin rautatieasemalle parhaimmillaan noin kymmenessä minuutissa.

Luonnon ystävän aarreaitta Espoossa on kaupungin pohjoisosissa sijaitseva Nuuksion kansallispuisto. Nuuksion erämaamaisemien keskeltä voi löytää esimerkiksi kaikkiaan 80 järveä ja lampea, ja merkittyjen reittien avulla sen maisemissa on kokemattomankin helppo seikkailla.

Jos kaipaat metsän sijaan merelle, on Espoon rannikko sinua varten. Kaupungilla on rantaviivaa kaikkiaan 56 kilometriä, eli rauhallinen poukama löytyy varmasti jokaiselle maisemia ihailevalle. Kaupungin alueella sijaitsevien 165 saaren joukossa on myös kauniita ulkoilusaaria, ja niihin matkailijat pääsevät talvikuukausien ulkopuolella kätevimmin reittiveneliikenteen avulla. Espoon rannikkoalueen kahviloissa ja ravintoloissa, joissa maisemat kruunaavat ruokahetken, lounas tai illallinen maistuu tavallistakin paremmalta.

Lapsiperheille Espoossa riittää puuhaa esimerkiksi jättimäisessä Sello-ostoskeskuksessa ja Angry Birds -leikkipuistoissa, kun taas kulttuurin ystävät suuntaavat muun muassa Espoon modernin taiteen museoon Emmaan, joka on yksi Helsingin seudun mielenkiintoisimmista museoista. Emma sijaitsee näyttelykeskus WeeGeen yhteydessä, ja samasta museokompleksista voi löytää myös pikkuväkeäkin kiinnostavan Lelumuseon. Juhlava Urkuyö & Aaria -festivaali tuo joka kesä Espoon Tuomiokirkkoon upeita konsertteja.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Espoo

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Espoo

Keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Espoo on 1 yö.

Hotellihuone kohteessa Espoo kustantaa yleensä 110 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

Hotellit kohteessa Espoo ovat yleensä edullisempia: maaliskuu. Odotettu hintojen lasku noin 43 % tänä aikana.

Hotellihuoneet kohteessa Espoo ovat edullisimmillaan lauantai ja katossa sunnuntai.

Kaupungissa Espoo on tarjolla sekä loma-asuntoja että hotelleja, jos etsit erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Tällä hetkellä kaupungista löytyy 61 loma-asuntoa.Suosittelemme varaamaan lomaasi varten Aalto Inn, joka on suosituin loma-asunto kohteessa Espoo. Etsi loma-asuntotarjouksia kohteessa Espoo.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Espoo

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Espoo
Forenom Apartments Espoo Lintuvaara

Forenom Apartments Espoo Lintuvaara

Espoo, Uusimaa, Suomi

195 €
Sello Suite

Sello Suite

Espoo, Uusimaa, Suomi

8,7
101 €
Spot Apartments Uusmäki

Spot Apartments Uusmäki

Espoo, Uusimaa, Suomi

7,4
80 €
Sleepwell Apartments Tapiola

Sleepwell Apartments Tapiola

Espoo, Uusimaa, Suomi

9,1
88 €

Room in Villa Emilia

Kuninkaistentie 16 b, Espoo, Uusimaa, Finland

8,7
64 €

Forenom Aparthotel Espoo Kivenlahti

Tyrskyvuori 4, Espoo, Uusimaa, Finland

89 €

Almost in the heart of Helsinki 1BR

Espoo, Uusimaa, Suomi

72 €

Cozy apartment

Espoo, Uusimaa, Suomi

6,8
39 €

Moderni huone rauhallisella alueella !

Espoo, Uusimaa, Suomi

7,4
41 €

Haltia Lake Lodge

Solvallanrinne 2, Espoo, Uusimaa, Finland

9,1
153 €

Poppelstrand Nuuksio, Pet friendly guest apartment

Espoo, Uusimaa, Suomi

9,4
73 €

Yksiö järvenrannalla Espoossa

Espoo, Uusimaa, Suomi

9,2
58 €

Apartment Marina Home with sauna

Ristiniementie 4 Y, Espoo, Uusimaa, Finland

184 €

Hotelli Tiiliriihi

14 Vanha Turuntie, Espoo, Uusimaa, Finland

8,6
64 €

Kalastajankuja Apartment

Espoo, Uusimaa, Suomi

7,8
95 €

Viherkallio two room apartment with kitchen and balkony

Espoo, Uusimaa, Suomi

8,0
57 €

2 bedroom apartment in Espoo

Espoo, Uusimaa, Suomi

9,7
121 €

Villa Falco

Nuuksiontie 112 A, Espoo, Uusimaa, Finland

9,5
321 €

City & Forest Relax Room with Private Sauna & Garden

Espoo, Uusimaa, Suomi

8,6
56 €

Valoisa 7.krs yksiö huikeilla maisemilla!

Espoo, Uusimaa, Suomi

9,0
117 €

Aloita matkan suunnittelu - Espoo


Miksi käyttää momondo?

momondo voi säästää aikaa ja rahaa etsimällä ja löytämällä nopeasti Espoo eri majoitusvaohtoehtoja ja hotellit. Etsimme hotellit ja majoitustarjouksia useilta itsenäisiltä ja suuremmilta yrityksiltä. Sinun tarvitsee vain valita, missä haluat yöpyä.

momondon sivuilta löydät varmasti loistavan yöpymispaikan kohteessa Espoo, ja voit tarvittaessa suodattaa ja tarkentaa hakuasi. Voit suodattaa hakutuloksia hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.