Autonvuokraukset kohteessa Charleston, Etelä-Carolina

Haussa halpa vuokra-auto Charleston, Etelä-Carolina? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Charleston, SC, Yhdysvallat
4. heinäkuu — 11. heinäkuu
Sama palautus
Charleston, SC, Yhdysvallat
ma 4/7
Keskipäivä
ma 11/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Charleston autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Charleston, Etelä-Carolina
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,7

Comfort

9,7

Kokonaisarvosana

8,9

Nouto/palautus

9,1

Value

8,5
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,9

Value

6,9
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,6

Comfort

6,1

Kokonaisarvosana

4,9

Nouto/palautus

5,1

Value

5,1
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,2

Comfort

5,2

Kokonaisarvosana

4,5

Nouto/palautus

4,4

Value

4,4
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,2

Comfort

5,7

Kokonaisarvosana

4,3

Nouto/palautus

4,4

Value

4,9
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Charleston

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Charleston

Halvin vuokra-auto

75 €

Suosituin malli

Kia Rio
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Charleston on 75 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 79 €/pvä.
Kohteen Charleston suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Kia Rio. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Hyundai Accent.

Vuokraa auto läheltä kohteen Charleston suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Charleston

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Charleston - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Charleston, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Auton vuokraaminen kaupungissa Charleston on halvinta, kun käytät vuokraamon Avis yhtä heidän 3 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 75 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 79 €/päivä.

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Charleston sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Charleston. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Yrityksellä Avis on eniten vuokraamoja kaupungissa Charleston, SC, josta löytyy yhteensä 3 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 79 €/päivä tarjouksia Avis vuokra-autoille kaupungissa Charleston, SC.

Kun ajat Charleston kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Charleston kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Kuukauden kesäkuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Charleston on 26 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 145 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Charleston.

Ilmasto alueella Etelä-Carolina kuukauden kesäkuu aikana on yleensä 25 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 123 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Charleston lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Tutustu alueen Yhdysvaltojen muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Yhdysvaltojen

Aloita matkan suunnittelu - Charleston


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Charleston on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Charleston suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Charleston, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Charleston.

Voit erityisesti suodattaa Charleston vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Charleston vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.