Autonvuokraukset kohteessa Charleston, Etelä-Carolina

Haussa halpa vuokra-auto Charleston, Etelä-Carolina? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Charleston, SC, Yhdysvallat
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Charleston, SC, Yhdysvallat
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Charleston

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Charleston

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Charleston?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Charleston löytyvät yleensä Enterprise Rent-A-Car kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEnterprise Rent-A-Car, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 44 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Charleston on 44 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Charleston?

Kun vuokraat autoa kaupungista Charleston, suurin osa käyttäjistämme valitsee Kia Rio keskimääräiseen hintaan 60 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Ford Escape 80 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Kia Rio vuokra-autoja kaupungista Charleston niinkin alhaiseen hintaan kuin 32 €/pvä ja Ford Escape hintaan 35 €/pvä.

Tärkeää tietoa Charleston autonvuokrauksesta

Ei ole mikään yllätys, että Travel and Leisure Magazine -lehti listasi Charlestonin (SC) 25 parhaan kaupungin joukkoon maailmanlaajuisesti ja yhdeksi Yhdysvaltojen parhaista kaupungeista. Charlestonin historia ympäröi sinua ylellisistä hotelleista ja antebellum-kodeista sisällissodan jäänteisiin. Monet nähtävyydet, kuten taidegalleriat ja museot, lukemattomat kirkot, kaupat ja huippuravintolat, ovat kävellen saavutettavissa, kun teet lyhyen matkan lentokentältä keskustaan.Vuokra-autojen pysäköinti Charlestonin historiallisella alueella voi olla kallista, mu tta kohtuuhintaisia parkkihalleja ja parkkipaikkoja sekä pysäköintimittareita on runsaasti, jos kohtuullinen kävelymatka keskustaan sopii suunnitelmiisi. Hyppää takaisin autoon ja lähde nopeasti Magnolia Plantation and Gardensiin, Morris Islandin veneretkelle tai nauttimaan illallisen jälkeisestä show'sta Charleston Music Hallissa tai The Commodore -nimisessä vintage jazzklubissa.

Kannattaako Charlestonissa vierailun aikana vuokrata auto?

Kun lennät Charlestonin kansainväliselle lentoasemalle, voit vuokrata auton Charlestonissa kaikilta suurimmilta autovuokraamoilta. Vaikka keskusta on melko helposti käveltävissä, jotta voit ottaa kaiken irti alueen tarjonnasta, voit tarvita halvan autonvuokrauksen Charlestonissa. Nauti rauhallisesta ajelusta luksusautolla tai taloudellisessa vuokra-autossasi Falling Waters Scenic Byway -reittiä pitkin, vieraile ranta-alueilla tai tee päiväretki Beaufortin kaupunkiin tai Hilton Head Islandille. Jos pysyt kaupungissa ja haluat pysäköidä edullisesti, niin täydennä keskustan ulkopuolella tekemääsi pysäköintiä julkisilla liikennevälineillä, takseilla ja kimppakyytipalveluilla.

Mitä eri liikennelakeja minun olisi syytä pitää mielessä, kun haluan ajaa Charlestonissa autolla?

Jos olet kotoisin Yhdysvalloista ja sinulla on ajokortti missä tahansa 50 osavaltiossa, tämä ajokortti kelpaa täysin Charlestonin autonvuokraukseen ja ajamiseen koko Etelä-Carolinassa. Turvavyöt ovat pakolliset, eikä rattijuopumusta sallita kuten ei myöskään tekstiviesteilyä ajon aikana. Muista myös, että kuskin ohella kukaan muukaan ajoneuvossasi ei saa juoda. Charlestonin autonvuokrauksessa on myös huomioitava, että Etelä-Carolina on osavaltio, joka vaatii, että ajovalot on kytkettävä päälle aina, kun käytät tuulilasinpyyhkimiä. Hauska fakta: vaikka paljain jaloin ajamista ei suositella voit kuitenkin tehdä sen tässä osavaltiossa ongelmitta. Koska määräykset voivat muuttua, tarkista asia Charlestonin moottoriajoneuvo-osastolta ennen matkaa.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa ajaa vuokra-autolla Charlestonissa, jos olen vierailulla toisesta maasta?

Jos vierailet Charlestonissa toisesta maasta, suosittelemme kansainvälisen ajokortin hakemista. Hanki kortti ennen matkaa, jotta voit näyttää sen autonvuokrauksen yhteydessä Charlestonissa tai jos sinut pysäytetään. Vaikka jotkin autonvuokrausyritykset hyväksyvät väliaikaiset ajokortit, kaikki eivät hyväksy niitä, joten on tärkeää tarkistaa asia valitsemastasi virastosta ennen matkaa, jos sinulla on väliaikainen ajokortti.


0

Charleston autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Charleston, Etelä-Carolina

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,4

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,1

Nouto/palautus

9,3

Value

8,7

Enterprise Rent-A-Car

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,7

Value

7,5

National

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

9,3

Value

8,0

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

6,0

Value

6,2

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,8

Value

6,0

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,8

Comfort

6,2

Kokonaisarvosana

5,2

Nouto/palautus

5,3

Value

5,5

Easirent

1 sijainti

Sunnycars

2 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Charleston suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Charleston

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Charleston - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Charleston, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Charleston, Etelä-Carolina autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Charleston sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Charleston. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Charleston, Etelä-Carolina?

Kun ajat Charleston kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Charleston kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 120 km/t ja moottoriteille 120 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Ford Edge vuokra-autoja kaupungissa Charleston?

Millainen sää on kohteessa Charleston, SC kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Charleston on 19 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 97 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Charleston.

Onko sää kaupungissa Charleston samanlainen kuin muualla Etelä-Carolina alueella?

Ilmasto alueella Etelä-Carolina kuukauden lokakuu aikana on yleensä 18 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 88 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Charleston lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Charleston hinnat?

autoa Charleston hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Charleston?

lokakuuta 2023 alkaen 19 toimijaa on valittavissa autoa Charleston osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Charleston?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Charleston. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Charleston?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Charleston, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Tutustu alueen Etelä-Carolina muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Etelä-Carolina

Aloita matkan suunnittelu - Charleston


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Charleston?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Charleston on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Charleston?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Charleston suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Charleston, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Charleston, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Charleston momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Charleston.

Löytyykö kohteesta Charleston autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Charleston vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Charleston vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Charleston vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Charleston

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.