Hertz autonvuokraukset kaupungista Bordeaux

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Bordeaux

Bordeaux, Gironde, Ranska
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Bordeaux, Gironde, Ranska
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Bordeaux Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Bordeaux, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Bordeaux

Kaikissa Hertz vuokraamon toimipisteissä kaupungissa Bordeaux on käytössä tehostetut siivoustoimet COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Parannukset, kuten kosketusalueiden desinfiointi, sekä seuraava luettelo ylimääräisistä varotoimista ovat vain muutamia tapoja miten vuokraamo Hertz sitoutua hidastamaan infektioiden leviämistä kohteessa Bordeaux:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa Hertz vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Bordeaux keskimäärin 62 € per päivä kuukauden heinäkuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 49 € per päivä vuokraamolta Hertz tänä vuodenaikana kaupungissa Bordeaux. 432 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen Hertz autonvuokrauksen hinta kuukaudenheinäkuu aikana kaupungissa Bordeaux.

Vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikkakentällä Bordeaux lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta Aeroport De Merignac.

Kyllä, Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Bordeaux. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Hertz johonkin heidän Bordeaux toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Vuokraamon Hertz suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Bordeaux kuukauden heinäkuu aikana ovat: Tila-auto. Voit olettaa maksavasi noin 64 € per päivä Tila-auto vuokra-autoista heinäkuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 62 € per päivä.

Halvin vuokraamon Hertz tarjoama autotyyppi kaupungissa Bordeaux on Mini hinnan ollessa keskimäärin 45 € per päivä. 45 € per päivä on 9 % halvempi kuin kallein vuokraamon Hertz auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 14 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Bordeaux vuokraamolta Hertz valitsivat usein Mini kustannussyistä.

Aeroport De Merignac on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 6 toimipisteistä, joita kaupungista Bordeaux löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 69 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Aeroport De Merignac sijaitsevassa toimipisteessä.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Ranska sisällä


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Bordeaux

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Hertz? Vertaile muiden suosittujen Bordeaux autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia