Varaa lentoja Sun Country Air lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 23/3
to 30/3

Tietoa kohteesta Sun Country Air

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Sun Country Air suosituista reiteistä

Halvin reitti

19 €

Suosituin reitti

MSP - JFK

Lyhin lento

0t 45m

Pisin lento

12t 54m
Halvin Sun Country Air lentämä reitti on Madison Truax Field - Duluth Intl hintaan 19 €
Lento kohteesta Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema kohteeseen New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema on tällä hetkellä suosituin Sun Country Air reitti
Nopein Sun Country Air lentoreitti on Minneapolis (MSP) - Eau Claire (EAU) ja sen kesto on 0t 45m
Pisin Sun Country Air lentämä reitti on Madison (MSN) - Phoenix (PHX) ja sen kesto on 12t 54m

Sun Country Air arvostelut

7,0
HyväPerustuu 1470 vahvistettuun arvosteluihin
7,9Henkilökunta
5,8Viihde
6,8Mukavuus
6,2Ateriat
7,5Koneeseennousu
7,2Kokonaisarvosana


Tietoja lentoyhtiöllä Sun Country Air lentämisestä

Ei, Sun Country Air ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Sun Country Air lennon, niin voit valita Duluth Intl kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Aer Lingus lentoa.

Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema, Orlandon kansainvälinen lentoasema ja Las Vegas Harry Reid ovat suosituimmat lentokentät, joissa Sun Country Air operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Sun Country Air strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Sun Country Air lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Sun Country Air lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Sun Country Air lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Sun Country Air lentoyhtiölle numeroon +1 651 905 2737 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa suncountry.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Eau Claire kentälle Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema 0 välilaskulla hintaan 29 € on halvin Sun Country Air kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Sun Country Air lennon, niin kentältä kentältä Madison Truax Field kentälle Duluth Intl lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 19 € on halvin vaihtoehto.

Tällä hetkellä Sun Country Air edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 60x40x28 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 43x33x23 cm.


Sun Country Air lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Sun Country Air lennon tila
la 3/18

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.