Varaa lentoja Flair Airlines lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 21/3
ti 28/3

Tietoa kohteesta Flair Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Flair Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

5 €

Suosituin reitti

FLL - YYZ

Lyhin lento

1t 00m

Pisin lento

4t 30m
Halvin Flair Airlines lentämä reitti on Abbotsford - Calgaryn kansainvälinen lentoasema hintaan 5 €
Lento kohteesta Fort Lauderdale – Hollywoodin kohteeseen Toronto Pearson Intl on tällä hetkellä suosituin Flair Airlines reitti
Nopein Flair Airlines lentoreitti on Vancouver (YVR) - Kelowna (YLW) ja sen kesto on 1t 00m
Pisin Flair Airlines lentämä reitti on Abbotsford (YXX) - Toronto (YYZ) ja sen kesto on 4t 30m

Flair Airlines arvostelut

6,1
OKPerustuu 92 vahvistettuun arvosteluihin
6,1Mukavuus
4,3Viihde
6,6Koneeseennousu
4,6Ateriat
6,1Kokonaisarvosana
6,9Henkilökunta


Tietoja lentoyhtiöllä Flair Airlines lentämisestä

Ei, Flair Airlines ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Flair Airlines lennon, niin voit valita Halifax Stanfieldin kansainvälinen lentoasema kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Air Canada lentoa.

Toronto Pearson Intl, Vancouver Intl ja Winnipeg ovat suosituimmat lentokentät, joissa Flair Airlines operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Flair Airlines strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Flair Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Flair Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Flair Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Flair Airlines lentoyhtiölle numeroon +1 204 285 0844 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa flairair.ca.

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Kelowna kentälle Vancouver Intl 0 välilaskulla hintaan 12 € on halvin Flair Airlines kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Flair Airlines lennon, niin kentältä kentältä Abbotsford kentälle Calgaryn kansainvälinen lentoasema lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 5 € on halvin vaihtoehto.

Tällä hetkellä Flair Airlines edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x40x23 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 43x33x15 cm.


Flair Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Flair Airlines lennon tila
to 3/16

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.