Halvat lennot Incheon

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Incheon

Yhteenveto Incheon lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

388 €

Halvin meno-paluulennon hinta

675 €

Nopein lentoaika

16t 45m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Incheon kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 388 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheonin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Incheon kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 675 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheonin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Incheon kohteesta Suomi kestää 16t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheonin kansainvälinen lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Incheon mukaan lukien Lufthansa, Turkish Airlines ja Qatar Airways.

Halvimmat lennot kaupungin Incheon lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Incheon lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Incheon

HALVIN REITTI Helsinki - Incheon

Helsinki (HEL) - Soul (SEL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Incheon kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Soul, jolloin hinta on keskimääräinen 599 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ INCHEONmaaliskuu21% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Incheon lennot maksavat keskimäärin vain 521 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE INCHEON KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu24% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Incheon lentojen keskimääräinen hinta on 815 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN INCHEON KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu324% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Incheon kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Incheon?

Soul on yksi Etelä-Korean suosituimmista matkakohteista. Suomesta, Helsinki-Vantaan lentoasemalta lentää nopeimmillaan Soulin Incheonin lentokentälle 8 tunnissa 45 minuutissa. Yleensä lennot Helsingistä kestävät pidempään, mutta perille pääsee kuitenkin tavallisesti alle 12 tunnissa. Muut Suomen kaupungit, esimerkiksi Turku, Tampere ja Oulu, tarjoavat myös lentoja Etelä-Korean Incheonin lentokentälle. Nämä lentoreitit kulkevat kuitenkin aina Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta, joten myös lentoaika on pitempi kuin Helsingistä. Yleensä lentoreitit Helsingin ulkopuolelta ovat kestoltaan vähintään 11–15 tuntia. Kaiken kaikkiaan lennon kokonaispituus Suomesta Incheonin lentokentälle riippuu siitä, mistä kaupungista lähdet matkaan, minkä kaupunkien kautta reitti mahdollisesti kulkee ja kuinka pitkä on vaihtoaika lentokentillä. Soul on eksoottinen, länsimaista ja itämaista kulttuuria sekoittava suurkaupunki, joka houkuttelee maahan vuosittain yli 17 miljoonaa kansainvälistä turistia. Kaupungista löytyykin kaksi kansainvälistä lentokenttää. Incheonin lentokenttä sijaitsee aivan Soulin kaupungin tuntumassa, ja matkustajia lentokentälle matkaa tavallisesti yli neljä miljoonaa vuosittain.

Suomen kaupungeista Soulin lentokentälle (ICN) voi lentää suorin lennoin Helsingistä. Lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta on suorilla lennoilla lähes yhdeksän tuntia. Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee matkaan ainakin kolmella eri lentoyhtiöllä. Voit matkustaa Souliin esimerkiksi sinivalkoisin siivin Finnairilla, brittiläisellä British Airwaysillä tai JAL-lentoyhtiöllä. Lentoja Souliin lähtee kuukaudessa satoja. Helsingistä pääsee lentämään Etelä-Koreaan myös yhden tai useamman vaihdon lennoilla. Suorien ja välilaskullisten lentojen hinnoissa ei kuitenkaan ole välttämättä niin suuria eroja, että vaihdollisen lennon valinta kannattaisi. Jos lähdet matkaan vaikkapa Turusta tai Oulusta, on edessä koneen vaihto ja ainakin tunnin välilasku Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Soulin lentokenttä (ICN) on avoinna ympäri vuorokauden, ja kansainvälinen lentoasema on monen matkustajan kauttakulkukenttä muihin maihin. Lentokentällä voi nähdä matkustajia nukkumassa lattialla ja penkeillä. Lentokentän penkit ovat pehmeät ja niissä saa oikaistua itsensä helposti, mutta lentokentällä on myös hiljaisia lepotiloja. Kevyeen lepoon tarkoitettuja tiloja on kummassakin terminaalissa. Kentän lukuisilla lounge-alueilla ei ole erillisiä nukkumapaikkoja, mutta ne ovat silti loistavia rauhallisia tiloja ottaa torkut. Jos haluat yksityisyyttä ja omaa tilaa, lentokentältä löytyy useita hotelleja. Incheonin lentokentällä on kummassakin terminaalissa transitmatkustajille suunnattu Incheon Airport Transit -hotelli, johon pääsee, jos on vaihtamassa kansainväliselle lennolle. Huoneen voi varata minimissään kuudeksi tunniksi kerrallaan. Lisäksi tarjolla on Darakhyu Capsule -kapselihotelli, josta löytyy yhden ja kahden hengen huoneita. Joissakin huoneissa on myös suihku. Kapselihotelli on varattava ainakin kolmeksi tunniksi. Monet perinteisemmät hotellit sijaitsevat lyhyen taksimatkan päässä lentokentältä.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Incheon kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 521 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Incheon kohteesta Suomi marraskuu ajanjaksolle. marraskuu aikana lennot kaupunkiin Incheon ovat vielä keskimäärin 585 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Incheon kohteesta Suomi, kun varaat 30 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Incheon hintaan, joka on noin 656 €, kun etsit 30 päivää etukäteen.

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Incheon kentältä Suomi on torstai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja torstai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 619 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 732 € lentohinnan reitille Suomi - Incheon.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Incheon on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Incheon voi maksaa jopa niin vähän kuin 518 €. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 715 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Incheonin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, Cheongju lentokenttä tai WonJu lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Incheon.momondosta löytyneet halvat lennot: Incheon

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Incheon
Lufthansa
19. elokuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 05m
1 välilasku
ICN23:35Incheonin kansainvälinen lentoasema
16. joulukuuta
ICN10:10Incheonin kansainvälinen lentoasema
16t 55m
1 välilasku
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
19. elokuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 05m
1 välilasku
ICN23:35Incheonin kansainvälinen lentoasema
16. joulukuuta
ICN07:30Incheonin kansainvälinen lentoasema
19t 35m
2 välilaskua
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
12. lokakuuta
HEL13:20Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 35m
1 välilasku
ICN06:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
25. lokakuuta
ICN21:30Incheonin kansainvälinen lentoasema
19t 50m
1 välilasku
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
12. lokakuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
1 välilasku
ICN08:10Incheonin kansainvälinen lentoasema
26. lokakuuta
ICN19:45Incheonin kansainvälinen lentoasema
24t 50m
1 välilasku
HEL20:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
19. elokuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 20m
2 välilaskua
ICN23:35Incheonin kansainvälinen lentoasema
16. joulukuuta
ICN07:30Incheonin kansainvälinen lentoasema
19t 35m
2 välilaskua
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
19. elokuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 25m
1 välilasku
ICN08:10Incheonin kansainvälinen lentoasema
15. joulukuuta
ICN19:15Incheonin kansainvälinen lentoasema
24t 20m
1 välilasku
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Incheon

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Incheon, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Lufthansa ja Turkish Airlines
Turkish Airlines
4. marraskuuta
HEL08:30Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 30m
1 välilasku
ICN02:00Incheonin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. marraskuuta
HEL01:30Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 30m
2 välilaskua
ICN02:00Incheonin kansainvälinen lentoasema
Turkish Airlines
14. heinäkuuta
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 25m
1 välilasku
ICN08:10Incheonin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Incheon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Incheon

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Incheon?

Lufthansa, Finnair, Aeroflot ja Turkish Airlines ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Incheon rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Incheon näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Incheon

Turkish Airlines liikennöi noin 6 lentoa kohteeseen Incheon normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Istanbul parhaan meno-paluumatkan Turkish Airlines tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 508 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheon). Käyttäjät ovat arvioineet Turkish Airlines 8,2/10 120 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Qatar Airways lennot kohteeseen Incheon

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Incheon on Qatar Airways (7,9/10, 328 arvosteluilla). Suurin osa Qatar Airways lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Incheon saapuvat kohteesta Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema, mutta kohteeseen Incheon on maailmanlaajuisesti 6 Qatar Airways lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Qatar Airways tarjous oli 595 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheon, meno-paluu).


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Incheon

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Incheon
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 540 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Incheon: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Incheon
   Helsinki - Soul reitin lennot
   Lyhyin lentoaika11t 30m
   Halvin hinta675 €
   Oulu - Soul reitin lennot
   Lyhyin lentoaika19t 20m
   Halvin hinta1156 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Incheon

   Incheonin kansainväliseltä lentokentältä voi matkustaa kätevästi Soulin keskustaan useilla eri kulkuvälineillä. Julkisen liikenteen vaihtoehtoja ovat Airport Railroad Express -juna (AREX), Soulin Metropolitan-metro, lentokenttäbussit ja taksit. AREXin etuna on, että junalla vältät kaupungin teiden liikenneruuhkat. Junalla pääset yleensä keskustaan nopeammin kuin maanteitse. Airport Railroad Express -juna kulkee suoraan Incheonin kansainvälisen lentokentän terminaaleista 1 ja 2 Soulin keskusasemalle ilman pysähtymisiä. Toinen junavaihtoehto, AREX All Stop -juna, pysähtyy puolestaan 13 asemalla matkan varrella Incheonin lentokentän terminaalista 2 Soulin asemalle. Toisaalta tällä hitaammalla junalla on helppo päästä moniin nähtävyyksiin ja hotelleihin Soulissa. Jos Soulin joukkoliikenne tuntuu hämmentävältä, voit aina ottaa myös taksin lentokentältä suoraan majapaikkaasi. Taksi on yleensä kaikista helpoin tapa liikkua lentokentältä suoraan hotellin ovelle, mutta tavallisesti se on myös kallein vaihtoehto. Jos mukanasi on runsaasti matkatavaroita, on taksi kätevin kulkuväline keskustaan.


   Aloita matkan suunnittelu - Incheon


   Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Etelä-Korea

   Eikö sittenkään Incheon? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Etelä-Korea

   Miksi käyttää momondo?

   momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Incheon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

   Löydät lennot kohteeseen Incheon joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

   Kun kaikki mahdolliset Incheon lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

   Totta kai.momondo seuraa Incheon lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.