Etsi halpoja lentoja Incheon alk. 419 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Incheon

Yhteenveto Incheon lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

419 €

Halvin meno-paluulennon hinta

1108 €

Nopein lentoaika

11t 45m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Incheon kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 419 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheonin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Incheon kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1108 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheonin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Incheon kohteesta Suomi kestää 11t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheonin kansainvälinen lentoasema).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Incheon mukaan lukien Lufthansa, Turkish Airlines ja Finnair.

Incheon lentotiedot ja trendit

Tutustu Incheon lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Incheon?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Incheon kohteeseen Suomi on huhtikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 550 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa huhtikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Incheon kohteesta Suomi tammikuu ajanjaksolle. tammikuu aikana lennot kaupunkiin Incheon ovat vielä keskimäärin 593 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin huhtikuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Incheon?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Incheon kaupungista Jeju City oli 57 €. Tämä on 72 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Incheon. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Incheon omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Incheon?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Incheon kentältä Suomi on maanantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja maanantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 886 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 1095 € lentohinnan reitille Suomi - Incheon.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Incheon?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Incheon on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Incheon voi maksaa jopa niin vähän kuin 744 €. Yritä olla ostamatta lippuja illalla, koska ne ovat yleensä noin 949 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Incheon?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Incheon kestää yleensä 11t 45m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Incheonin kansainvälinen lentoasema kentälle (Incheon suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Tampere-Pirkkala kohteeseen Incheonin kansainvälinen lentoasema, lentoaika on silloin noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Incheon?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Incheon kohteesta Suomi, kun varaat 32 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Incheon hintaan, joka on noin 748 €, kun etsit 32 päivää etukäteen. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 779 €.

Halvimmat lennot kaupungin Incheon lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Incheon lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Incheon

HALVIN REITTI Helsinki - Incheon

Helsinki (HEL) - Incheon (ICN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Incheon kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Incheonin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 748 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ INCHEONhuhtikuu27% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Incheon lennot maksavat keskimäärin vain 550 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE INCHEON KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu32% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Incheon lentojen keskimääräinen hinta on 991 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN INCHEON KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu497% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Incheon kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Incheon

Soul on yksi Etelä-Korean suosituimmista matkakohteista. Suomesta, Helsinki-Vantaan lentoasemalta lentää nopeimmillaan Soulin Incheonin lentokentälle 8 tunnissa 45 minuutissa. Yleensä lennot Helsingistä kestävät pidempään, mutta perille pääsee kuitenkin tavallisesti alle 12 tunnissa. Muut Suomen kaupungit, esimerkiksi Turku, Tampere ja Oulu, tarjoavat myös lentoja Etelä-Korean Incheonin lentokentälle. Nämä lentoreitit kulkevat kuitenkin aina Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta, joten myös lentoaika on pitempi kuin Helsingistä. Yleensä lentoreitit Helsingin ulkopuolelta ovat kestoltaan vähintään 11–15 tuntia. Kaiken kaikkiaan lennon kokonaispituus Suomesta Incheonin lentokentälle riippuu siitä, mistä kaupungista lähdet matkaan, minkä kaupunkien kautta reitti mahdollisesti kulkee ja kuinka pitkä on vaihtoaika lentokentillä. Soul on eksoottinen, länsimaista ja itämaista kulttuuria sekoittava suurkaupunki, joka houkuttelee maahan vuosittain yli 17 miljoonaa kansainvälistä turistia. Kaupungista löytyykin kaksi kansainvälistä lentokenttää. Incheonin lentokenttä sijaitsee aivan Soulin kaupungin tuntumassa, ja matkustajia lentokentälle matkaa tavallisesti yli neljä miljoonaa vuosittain.

Suomen kaupungeista Soulin lentokentälle (ICN) voi lentää suorin lennoin Helsingistä. Lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta on suorilla lennoilla lähes yhdeksän tuntia. Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee matkaan ainakin kolmella eri lentoyhtiöllä. Voit matkustaa Souliin esimerkiksi sinivalkoisin siivin Finnairilla, brittiläisellä British Airwaysillä tai JAL-lentoyhtiöllä. Lentoja Souliin lähtee kuukaudessa satoja. Helsingistä pääsee lentämään Etelä-Koreaan myös yhden tai useamman vaihdon lennoilla. Suorien ja välilaskullisten lentojen hinnoissa ei kuitenkaan ole välttämättä niin suuria eroja, että vaihdollisen lennon valinta kannattaisi. Jos lähdet matkaan vaikkapa Turusta tai Oulusta, on edessä koneen vaihto ja ainakin tunnin välilasku Helsinki-Vantaan lentokentällä.


momondosta löytyneet halvat lennot: Incheon

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Incheon
Useita lentoyhtiöitä
12. syyskuuta
HEL04:00Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 40m
2 välilaskua
ICN01:40Incheonin kansainvälinen lentoasema
22. syyskuuta
ICN13:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
27t 20m
2 välilaskua
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1108 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
12. syyskuuta
HEL04:00Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 40m
2 välilaskua
ICN01:40Incheonin kansainvälinen lentoasema
24. syyskuuta
ICN13:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
27t 20m
2 välilaskua
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1127 €
Etsi vastaava
Lufthansa
19. kesäkuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 05m
2 välilaskua
ICN23:45Incheonin kansainvälinen lentoasema
30. kesäkuuta
ICN08:20Incheonin kansainvälinen lentoasema
18t 45m
1 välilasku
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
1130 €
Etsi vastaava
Qatar Airways
4. heinäkuuta
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
1 välilasku
ICN06:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
9. heinäkuuta
ICN21:30Incheonin kansainvälinen lentoasema
19t 45m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1134 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
11. syyskuuta
HEL15:30Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 10m
2 välilaskua
ICN01:40Incheonin kansainvälinen lentoasema
22. syyskuuta
ICN13:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
27t 20m
2 välilaskua
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1139 €
Etsi vastaava
Lufthansa
19. kesäkuuta
HEL02:40Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 05m
1 välilasku
ICN23:45Incheonin kansainvälinen lentoasema
30. kesäkuuta
ICN08:20Incheonin kansainvälinen lentoasema
18t 45m
1 välilasku
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
1142 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Incheon

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Incheon, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä China Southern, Qatar Airways ja Turkish Airlines
Turkish Airlines
2. marraskuuta
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 05m
1 välilasku
ICN21:55Incheonin kansainvälinen lentoasema
China Southern
15. elokuuta
HEL09:55Helsinki-Vantaan lentoasema
43t 30m
2 välilaskua
ICN05:25Incheonin kansainvälinen lentoasema
Qatar Airways
22. elokuuta
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
1 välilasku
ICN06:55Incheonin kansainvälinen lentoasema

Muut matkustamoluokat Incheon lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Incheon lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Incheon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Incheon

Qatar Airways liikennöi noin 7 lentoa kohteeseen Incheon normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema parhaan meno-paluumatkan Qatar Airways tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 753 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheon). Käyttäjät ovat arvioineet Qatar Airways 7,8/10 415 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Incheon on Finnair (7,7/10, 342 arvosteluilla). Suurin osa Finnair lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Incheon saapuvat kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema, mutta kohteeseen Incheon on maailmanlaajuisesti 7 Finnair lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Finnair tarjous oli 705 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Incheon, meno-paluu).


Incheon: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Incheon
Helsinki - Soul reitin lennot
Nopein lentoaika11t 45m
Halvin hinta834 €
Oulu - Soul reitin lennot
Nopein lentoaika35t 50m
Halvin hinta1399 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Incheon

Incheonin kansainväliseltä lentokentältä voi matkustaa kätevästi Soulin keskustaan useilla eri kulkuvälineillä. Julkisen liikenteen vaihtoehtoja ovat Airport Railroad Express -juna (AREX), Soulin Metropolitan-metro, lentokenttäbussit ja taksit. AREXin etuna on, että junalla vältät kaupungin teiden liikenneruuhkat. Junalla pääset yleensä keskustaan nopeammin kuin maanteitse. Airport Railroad Express -juna kulkee suoraan Incheonin kansainvälisen lentokentän terminaaleista 1 ja 2 Soulin keskusasemalle ilman pysähtymisiä. Toinen junavaihtoehto, AREX All Stop -juna, pysähtyy puolestaan 13 asemalla matkan varrella Incheonin lentokentän terminaalista 2 Soulin asemalle. Toisaalta tällä hitaammalla junalla on helppo päästä moniin nähtävyyksiin ja hotelleihin Soulissa. Jos Soulin joukkoliikenne tuntuu hämmentävältä, voit aina ottaa myös taksin lentokentältä suoraan majapaikkaasi. Taksi on yleensä kaikista helpoin tapa liikkua lentokentältä suoraan hotellin ovelle, mutta tavallisesti se on myös kallein vaihtoehto. Jos mukanasi on runsaasti matkatavaroita, on taksi kätevin kulkuväline keskustaan.


Aloita matkan suunnittelu - Incheon


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Etelä-Korea

Eikö sittenkään Incheon? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Etelä-Korea

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Incheon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Löydät lennot kohteeseen Incheon joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.