Varaa lentoja US-Bangla Airlines lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 25/3
la 1/4

Tietoa kohteesta US-Bangla Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön US-Bangla Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

40 €

Suosituin reitti

ZYL - DAC

Lyhin lento

0t 40m

Pisin lento

17t 55m
Halvin US-Bangla Airlines lentämä reitti on Dhaka Hazrat Shahjalal Intl - Barisal hintaan 40 €
Lento kohteesta Sylhet Osmani Intl kohteeseen Dhaka Hazrat Shahjalal Intl on tällä hetkellä suosituin US-Bangla Airlines reitti
Nopein US-Bangla Airlines lentoreitti on Dhaka (DAC) - Barisal (BZL) ja sen kesto on 0t 40m
Pisin US-Bangla Airlines lentämä reitti on Dhaka (DAC) - Kalkutta (CCU) ja sen kesto on 17t 55m

Tietoja lentoyhtiöllä US-Bangla Airlines lentämisestä

British International Helicopters on Iso-Britanniassa päämajaansa pitävä lentoyhtiö, joka järjestää lentonsa helikoptereilla. Aiemmin British International Helicopters -lentoja pystyi löytämään myös matkustajalentoina Scillynsaarille ja ajoittain muihin kohteisiin, mutta nykyään yhtiö keskittyy pääasiassa lentoetsintöihin ja -pelastustehtäviin sekä armeijan kanssa yhteistyössä tehtäviin kuljetuksiin. Näin ollen British International Helicoptersilla ei ole kanta-asiakasohjelmaa, kuten monilla muilla lentoyhtiöillä. Lentoyhtiön kanssa on kuitenkin mahdollista sopia esimerkiksi kaupallisesta yhteistyöstä edustamasi yrityksen kanssa ja näin päästä hyödyntämään helikopterikuljetuksia tilauslentojen muodossa. Tilauslentojen tiimoilta tulee olla yhteydessä British International Helicoptersin asiakaspalveluun tai myyntiosastoon. Kaikki näin tehtyjen lentojen ehdot ja edut ovat täysin sopimuskohtaisia, joten edustamasi yrityksen tarpeiden mukaiset sopimukset voivat hyvinkin olla mahdollisia. Voit etsiä lisätietoa yhtiön lennoista esimerkiksi momondon verkkosivuilta.

Tarkkoja matkatavaroihin liittyviä rajoituksia ei valitettavasti British International Helicoptersin lennoille ole saatavilla. Helikopterikyydityksissä on kuitenkin tarkat henkilö- ja painorajoitukset, joita tulee ehdottomasti noudattaa. Toisin kuin perinteisillä lentokoneilla tehtyjen turistilentojen kohdalla, kuormaan tai henkilökuljetukseen kohdistuvat rajoitukset ovat täysin sovittavissa, kunhan yleiset paino- ja henkilörajoitukset eivät ylity. Monesti helikopterikuljetuksilla toimitetaankin sopimusasiakkaiden kanssa hieman lentokonekuljetuksista poikkeavia tavaroita. Myös helikopterilla tehtäviin kuljetuksiin sallitut matkatavarat saattavat olla hieman eriäviä lentokonelentoihin verrattuna. Sallituista ja kielletyistä matkatavaroista kannattaa ehdottomasti tiedustella lentoyhtiöltä etukäteen. Helikopterilla tavaraa kuljetettaessa on niiden kiinnitykseen helikopterin sisällä myös kiinnitettävä merkittävästi huomiota.

Mikäli edustamasi yritys tekee yhteistyötä lentoyhtiön kanssa, on eläinkuljetukset British International Helicoptersin lennoilla mahdollisia. Koska kyseessä on helikopterikuljetus, tulee eläinten – olipa kyseessä sitten lemmikki- tai muu eläinkuljetus – lennättämisestä sopia tarkasti etukäteen. Kuljetuksessa tulee käyttää eläimille erityisesti suunniteltuja kuljetushäkkejä tai -laukkuja. Tarkat vaatimukset ja ohjeistukset eläinkuljetuksiin saat selville lentoyhtiöltä, ja tämän antamia ohjeistuksia esimerkiksi kuljetushäkkien suhteen tulee noudattaa tarkasti.. Luonnollisesti lemmikkieläimen matkustusmukavuus tulee huomioida esimerkiksi tarpeeksi isolla kuljetushäkillä. British International Helicoptersin laivueeseen kuuluvilla helikoptereilla voi tehdä myös suurempien eläinten ilmakuljetuksia. Tällaisia ei kuitenkaan kovin usein tehdä, sillä yhtiö asioi lähinnä Iso-Britanniassa ja Falklandin saarilla.

Ei, US-Bangla Airlines ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata US-Bangla Airlines lennon, niin voit valita Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan JetBlue lentoa.

Chittagong Patenga, Dhaka Hazrat Shahjalal Intl ja Cox'S Bazar ovat suosituimmat lentokentät, joissa US-Bangla Airlines operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön US-Bangla Airlines strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista US-Bangla Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai US-Bangla Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme US-Bangla Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita US-Bangla Airlines lentoyhtiölle numeroon +88 01 777 777 800 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa us-banglaairlines.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Dhaka Hazrat Shahjalal Intl kentälle Barisal 0 välilaskulla hintaan 71 € on halvin US-Bangla Airlines kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan US-Bangla Airlines lennon, niin kentältä kentältä Dhaka Hazrat Shahjalal Intl kentälle Barisal lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 40 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä kentältä Kalkutta Netaji S. Chandra kentälle Dhaka Hazrat Shahjalal Intl on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön US-Bangla Airlines valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 112 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen US-Bangla Airlines lento on:
- kentältä Chittagong Patenga kentälle Kalkutta Netaji S. Chandra
- 82 € per lippu
- 0 välilaskulla


Suositut kohteet, joihin US-Bangla Airlines lentää

Etsi US-Bangla Airlines lentoja näistä suosituista kaupungeista

US-Bangla Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi US-Bangla Airlines lennon tila
ma 3/20

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.