Usein kysyttyä (FAQ)
Lennon tila

Varaa lentoja US-Bangla Airlines lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 17/6
ma 24/6
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Tietoa kohteesta US-Bangla Airlines

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön US-Bangla Airlines suosituista reiteistä

Halvin reitti

39 €

Suosituin reitti

DAC - MAA

Lyhin lento

0t 45m

Pisin lento

3t 40m
Halvin US-Bangla Airlines lentämä reitti on Dhaka Hazrat Shahjalal Intl - Jessore hintaan 39 €
Lento kohteesta Dhaka Hazrat Shahjalal Intl kohteeseen Chennai on tällä hetkellä suosituin US-Bangla Airlines reitti
Nopein US-Bangla Airlines lentoreitti on Dhaka (DAC) - Jessore (JSR) ja sen kesto on 0t 45m
Pisin US-Bangla Airlines lentämä reitti on Kuala Lumpur (KUL) - Dhaka (DAC) ja sen kesto on 3t 40m

Tietoja lentoyhtiöllä US-Bangla Airlines lentämisestä

Mikä on British International Helicoptersin kanta-asiakasohjelma?

British International Helicopters on Iso-Britanniassa päämajaansa pitävä lentoyhtiö, joka järjestää lentonsa helikoptereilla. Aiemmin British International Helicopters -lentoja pystyi löytämään myös matkustajalentoina Scillynsaarille ja ajoittain muihin kohteisiin, mutta nykyään yhtiö keskittyy pääasiassa lentoetsintöihin ja -pelastustehtäviin sekä armeijan kanssa yhteistyössä tehtäviin kuljetuksiin. Näin ollen British International Helicoptersilla ei ole kanta-asiakasohjelmaa, kuten monilla muilla lentoyhtiöillä. Lentoyhtiön kanssa on kuitenkin mahdollista sopia esimerkiksi kaupallisesta yhteistyöstä edustamasi yrityksen kanssa ja näin päästä hyödyntämään helikopterikuljetuksia tilauslentojen muodossa. Tilauslentojen tiimoilta tulee olla yhteydessä British International Helicoptersin asiakaspalveluun tai myyntiosastoon. Kaikki näin tehtyjen lentojen ehdot ja edut ovat täysin sopimuskohtaisia, joten edustamasi yrityksen tarpeiden mukaiset sopimukset voivat hyvinkin olla mahdollisia. Voit etsiä lisätietoa yhtiön lennoista esimerkiksi momondon verkkosivuilta.

Kuinka paljon matkatavaraa British International Helicoptersin lennoille saa ottaa?

Tarkkoja matkatavaroihin liittyviä rajoituksia ei valitettavasti British International Helicoptersin lennoille ole saatavilla. Helikopterikyydityksissä on kuitenkin tarkat henkilö- ja painorajoitukset, joita tulee ehdottomasti noudattaa. Toisin kuin perinteisillä lentokoneilla tehtyjen turistilentojen kohdalla, kuormaan tai henkilökuljetukseen kohdistuvat rajoitukset ovat täysin sovittavissa, kunhan yleiset paino- ja henkilörajoitukset eivät ylity. Monesti helikopterikuljetuksilla toimitetaankin sopimusasiakkaiden kanssa hieman lentokonekuljetuksista poikkeavia tavaroita. Myös helikopterilla tehtäviin kuljetuksiin sallitut matkatavarat saattavat olla hieman eriäviä lentokonelentoihin verrattuna. Sallituista ja kielletyistä matkatavaroista kannattaa ehdottomasti tiedustella lentoyhtiöltä etukäteen. Helikopterilla tavaraa kuljetettaessa on niiden kiinnitykseen helikopterin sisällä myös kiinnitettävä merkittävästi huomiota.

Voinko lentää lemmikin kanssa British International Helicoptersilla?

Mikäli edustamasi yritys tekee yhteistyötä lentoyhtiön kanssa, on eläinkuljetukset British International Helicoptersin lennoilla mahdollisia. Koska kyseessä on helikopterikuljetus, tulee eläinten – olipa kyseessä sitten lemmikki- tai muu eläinkuljetus – lennättämisestä sopia tarkasti etukäteen. Kuljetuksessa tulee käyttää eläimille erityisesti suunniteltuja kuljetushäkkejä tai -laukkuja. Tarkat vaatimukset ja ohjeistukset eläinkuljetuksiin saat selville lentoyhtiöltä, ja tämän antamia ohjeistuksia esimerkiksi kuljetushäkkien suhteen tulee noudattaa tarkasti.. Luonnollisesti lemmikkieläimen matkustusmukavuus tulee huomioida esimerkiksi tarpeeksi isolla kuljetushäkillä. British International Helicoptersin laivueeseen kuuluvilla helikoptereilla voi tehdä myös suurempien eläinten ilmakuljetuksia. Tällaisia ei kuitenkaan kovin usein tehdä, sillä yhtiö asioi lähinnä Iso-Britanniassa ja Falklandin saarilla.

Onko lentoyhtiöllä US-Bangla Airlines lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Ei, US-Bangla Airlines ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata US-Bangla Airlines lennon, niin voit valita Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan JetBlue lentoa.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta US-Bangla Airlines operoi?

Chittagong Patenga, Dhaka Hazrat Shahjalal Intl ja Cox'S Bazar ovat suosituimmat lentokentät, joissa US-Bangla Airlines operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön US-Bangla Airlines strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan US-Bangla Airlines lennon tilan?

Tarkista US-Bangla Airlines lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai US-Bangla Airlines lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme US-Bangla Airlines lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita US-Bangla Airlines lentoyhtiölle numeroon +88 01 777 777 800 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa us-banglaairlines.com.

Mikä on halvin kotimainen US-Bangla Airlines lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Dhaka Hazrat Shahjalal Intl kentälle Sylhet Osmani Intl 0 välilaskulla hintaan 80 € on halvin US-Bangla Airlines kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan US-Bangla Airlines lennon, niin kentältä kentältä Dhaka Hazrat Shahjalal Intl kentälle Jessore lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 39 € on halvin vaihtoehto.

Mikä on halvin kansainvälinen US-Bangla Airlines lento?

Lento kentältä kentältä Kalkutta Netaji S. Chandra kentälle Dhaka Hazrat Shahjalal Intl on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön US-Bangla Airlines valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 97 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen US-Bangla Airlines lento on:
- kentältä Kalkutta Netaji S. Chandra kentälle Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
- 57 € per lippu
- 0 välilaskulla


US-Bangla Airlines lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi US-Bangla Airlines lennon tila
ke 6/12

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ma 17/6
ma 24/6
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi