Usein kysyttyä (FAQ)
Arvostelut
Lennon tila

Varaa lentoja Air Astana lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 26/6
ke 3/7
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Tietoa kohteesta Air Astana

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Air Astana suosituista reiteistä

Halvin reitti

35 €

Suosituin reitti

IST - LHR

Lyhin lento

0t 50m

Pisin lento

3t 10m
Halvin Air Astana lentämä reitti on Alma Ata - Shimkent hintaan 35 €
Lento kohteesta Istanbul kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema on tällä hetkellä suosituin Air Astana reitti
Nopein Air Astana lentoreitti on Almaty (ALA) - Biškek (FRU) ja sen kesto on 0t 50m
Pisin Air Astana lentämä reitti on Aqtaw (SCO) - Almaty (ALA) ja sen kesto on 3t 10m

Tietoja lentoyhtiöllä Air Astana lentämisestä

Mikä on Air Astanan kanta-asiakasohjelma?

Air Astanan kanta-asiakasohjelma on nimeltään Nomad Club. Ohjelmaan on helppo liittyä lentoyhtiön verkkosivuilla. Kanta-asiakkuus palkitsee sen, että keskität lentoja juuri Air Astanalle. Pisteitä alkaa kerääntyä heti, kun liityt mukaan kanta-asiakkaaksi. Varaa Air Astana -lennot ja aloita pisteiden kerääminen. Kanta-asiakasohjelmassa on useita eri tasoja. Mitä enemmän pisteitä sinulla on, sitä korkeammalle tasolle pääset. Air Astanan lennot ovat helppo tapa matkustaa, mutta pienillä parannuksilla lento voi olla vielä miellyttävämpi. Mitä korkeammalle tasolle pääset kanta-asiakasohjelmassa, sitä parempia etuja sinulle on tarjolla. Voit ottaa mukaasi esimerkiksi ylimääräisiä matkatavaroita tai tehdä lähtöselvityksen etukäteen. Kanta-asiakasohjelmaan kerääntyneillä pisteillä voit lunastaa lentoja tai parantaa lentosi mukavuutta erilaisilla palveluilla.

Kuinka paljon matkatavaroita voin ottaa mukaan Air Astanan lennolle?

Air Astanan lennoille voit ottaa mukaasi yhden matkatavaran, joka painaa korkeintaan 23 kiloa. Jos matkustat business-luokassa, voit ottaa mukaasi kaksi korkeintaan 32 kiloa painavaa matkatavaraa. Nämä matkatavarat menevät ruumaan, sen lisäksi voit ottaa mukaasi matkustamaan käsimatkatavaroita. Turistiluokassa matkustava voi ottaa lisäksi yhden korkeintaan kahdeksan kiloa painavan käsimatkatavaran mukaan. Business-luokassa käsimatkatavaroita voi olla mukana kaksi. Näiden lisäksi voit ottaa matkustamoon pienen käsilaukun tai esimerkiksi kameran. Air Astana -varaukset voit tarkistaa yhtiön verkkosivuilta. Varauksen yhteydessä näet, kuinka paljon matkatavaroita lentolippuusi sisältyy. Sinun on mahdollista ottaa mukaan myös esimerkiksi urheiluvälineitä. Niistä tulee ilmoittaa kuitenkin lentoyhtiölle etukäteen, jotta niille voidaan varata tilaa lentokoneesta. Tarkista myös etukäteen peritäänkö kuljettamastasi erikoismatkatavaroista lisämaksua niiden painon tai koon vuoksi.

Voinko lentää lemmikin kanssa Air Astanalla?

Air Astana -lennoille voit ottaa matkustamoon mukaan lennolle pienet kissat, koirat, kalat ja kilpikonnat. Lemmikki ja sen kuljetuskoppa eivät saa kuitenkaan painaa enemmän kuin kahdeksan kiloa. Jos matkustat kalojen kanssa, sinun tulee ilmoittaa niiden lukumäärä. Tämän lisäksi tulee ilmoittaa kuljetuslaatikon koko ja paino sekä näiden kaikkien kokonaispaino. Kaikki yli kahdeksankiloiset lemmikit matkustavat ruumassa. Lintuja ja jyrsijöitä ei voi kuljettaa matkustamossa, mutta ne voivat matkustaa ruumassa. Lemmikin kanssa matkustamisesta tulee ilmoittaa aina etukäteen lentoyhtiölle, jotta voidaan varmistaa, että se mahtuu mukaan. Muista myös huolehtia tarvittavista lomakkeista lemmikille ennen lentoa. Tarvitset esimerkiksi lemmikille passin ja eläinlääkärin todistuksen.

Onko lentoyhtiöllä Air Astana lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Ei, Air Astana ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Air Astana lennon, niin voit valita Frankfurt kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Air Canada lentoa.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Air Astana operoi?

Alma Ata, Astana Nursultan Nazarbayev Intl ja Aktau ovat suosituimmat lentokentät, joissa Air Astana operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Air Astana strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Air Astana lennon tilan?

Tarkista Air Astana lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Air Astana lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Air Astana lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Air Astana lentoyhtiölle numeroon + 7 727 244 44 77 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa airastana.com.

Mikä on halvin kotimainen Air Astana lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Astana Nursultan Nazarbayev Intl kentälle Aktau 0 välilaskulla hintaan 111 € on halvin Air Astana kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Air Astana lennon, niin kentältä kentältä Alma Ata kentälle Shimkent lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 35 € on halvin vaihtoehto.

Mikä on halvin kansainvälinen Air Astana lento?

Lento kentältä kentältä Biškek Manasin kansainvälinen lentoasema kentälle Alma Ata on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Air Astana valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 114 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Air Astana lento on:
- kentältä Istanbul kentälle Lontoo Heathrow’n lentoasema
- 49 € per lippu
- 3 välilaskulla


Air Astana arvostelut

7,2
HyväPerustuu 35 vahvistettuun arvosteluihin
7,1Ateriat
7,0Koneeseennousu
7,4Viihde
7,7Mukavuus
8,0Henkilökunta


Air Astana lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Air Astana lennon tila
pe 6/21

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ke 26/6
ke 3/7
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi