Varaa lentoja Air Astana lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 27/3
ma 3/4

Tietoa kohteesta Air Astana

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Air Astana suosituista reiteistä

Halvin reitti

35 €

Suosituin reitti

ALA - TAS

Lyhin lento

0t 50m

Pisin lento

27t 15m
Halvin Air Astana lentämä reitti on Nur-Sultan Nursultan Nazarbayev Intl - Alma Ata hintaan 35 €
Lento kohteesta Alma Ata kohteeseen Taškent Vostochny on tällä hetkellä suosituin Air Astana reitti
Nopein Air Astana lentoreitti on Almaty (ALA) - Biškek (FRU) ja sen kesto on 0t 50m
Pisin Air Astana lentämä reitti on Almaty (ALA) - Atıraw (GUW) ja sen kesto on 27t 15m

Air Astana arvostelut

7,8
HyväPerustuu 94 vahvistettuun arvosteluihin
7,8Koneeseennousu
8,3Henkilökunta
7,9Kokonaisarvosana
7,4Viihde
8,0Mukavuus
7,9Ateriat


Tietoja lentoyhtiöllä Air Astana lentämisestä

Air Astanan kanta-asiakasohjelma on nimeltään Nomad Club. Ohjelmaan on helppo liittyä lentoyhtiön verkkosivuilla. Kanta-asiakkuus palkitsee sen, että keskität lentoja juuri Air Astanalle. Pisteitä alkaa kerääntyä heti, kun liityt mukaan kanta-asiakkaaksi. Varaa Air Astana -lennot ja aloita pisteiden kerääminen. Kanta-asiakasohjelmassa on useita eri tasoja. Mitä enemmän pisteitä sinulla on, sitä korkeammalle tasolle pääset. Air Astanan lennot ovat helppo tapa matkustaa, mutta pienillä parannuksilla lento voi olla vielä miellyttävämpi. Mitä korkeammalle tasolle pääset kanta-asiakasohjelmassa, sitä parempia etuja sinulle on tarjolla. Voit ottaa mukaasi esimerkiksi ylimääräisiä matkatavaroita tai tehdä lähtöselvityksen etukäteen. Kanta-asiakasohjelmaan kerääntyneillä pisteillä voit lunastaa lentoja tai parantaa lentosi mukavuutta erilaisilla palveluilla.

Air Astanan lennoille voit ottaa mukaasi yhden matkatavaran, joka painaa korkeintaan 23 kiloa. Jos matkustat business-luokassa, voit ottaa mukaasi kaksi korkeintaan 32 kiloa painavaa matkatavaraa. Nämä matkatavarat menevät ruumaan, sen lisäksi voit ottaa mukaasi matkustamaan käsimatkatavaroita. Turistiluokassa matkustava voi ottaa lisäksi yhden korkeintaan kahdeksan kiloa painavan käsimatkatavaran mukaan. Business-luokassa käsimatkatavaroita voi olla mukana kaksi. Näiden lisäksi voit ottaa matkustamoon pienen käsilaukun tai esimerkiksi kameran. Air Astana -varaukset voit tarkistaa yhtiön verkkosivuilta. Varauksen yhteydessä näet, kuinka paljon matkatavaroita lentolippuusi sisältyy. Sinun on mahdollista ottaa mukaan myös esimerkiksi urheiluvälineitä. Niistä tulee ilmoittaa kuitenkin lentoyhtiölle etukäteen, jotta niille voidaan varata tilaa lentokoneesta. Tarkista myös etukäteen peritäänkö kuljettamastasi erikoismatkatavaroista lisämaksua niiden painon tai koon vuoksi.


Air Astana lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Air Astana lennon tila
to 3/23

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.