Etsi halvat lennot Taškent

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Taškent lentotiedot ja trendit

Tutustu Taškent lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Taškent?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Taškent kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 515 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Taškent toukokuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 526 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Taškent?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Taškent kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 510 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. keskiviikko on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 712 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Taškent?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Taškent on illalla. Lennot reitille Suomi - Taškent voi maksaa jopa niin vähän kuin 556 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Taškent on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 608 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Taškent?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Taškent riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Taškent Vostochny (suosituin lentokenttä alueella Taškent) niin lentoaika on keskimäärin 28t 15m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Taškent Vostochny, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Taškent?

Paras aika varata lento kohteeseen Taškent kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 592 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Taškent milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 558 €.

Halvimmat lennot kaupungin Taškent lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Taškent lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Taškent

HALVIN REITTI Helsinki - Taškent

Helsinki (HEL) - Taškent (TAS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Taškent kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Taškent Vostochny, jolloin hinta on keskimääräinen 592 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TAŠKENTtoukokuu13% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Taškent lennot maksavat keskimäärin vain 515 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TAŠKENT KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu39% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Taškent lentojen keskimääräinen hinta on 826 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TAŠKENT KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu508% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Taškent kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Taškent

Lennot Islam Karimov Tashkentin kansainväliselle lentokentälle Uzbekistanissa onnistuvat Suomesta nopeimmin pääkaupunkiseudun Helsinki-Vantaan lentokentältä. Matka taittuu yhden välilennon kanssa nopeimmillaan jopa noin yhdeksässä tunnissa. Pohjoisemmassa sijaitsevasta Oulusta pääsee perille nopeimmillaan kahdella välilennolla ja matka vie valitusta lentoreitistä riippuen yleensä noin 13–19 tuntia. Rovaniemeltä lennot Tashkentiin puolestaan onnistuvat nopeimmillaan noin 14 tunnissa ja matka sisältää niin ikään kaksi välilaskua. Tarjolla on myös huomattavasti pidempikestoisia vaihtoehtoja. Kaikkiaan Uzbekistaniin löytyy useita eri lentoyhdistelmiä joka päivä, joten löydät varmasti omaan budjettiisi ja aikatauluusi sopivan vaihtoehdon Tashkentin lentotarjouksista. Valinnanvaraa on sitä enemmän, mitä enemmän olet valmis joustamaan välilaskujen määrässä ja matkan kokonaiskestossa. Jos sinulla on liikkumavaraa myös lähtö- ja paluupäivissä, tarjolla olevien lentojen määrä kasvaa huomattavasti. Et välttämättä saa lennon hintaa kuitenkaan yhtä paljon alas lisäämällä välilaskujen tai matkan kokonaiskestoa kuin tekemällä varauksen hyvissä ajoin ennakkoon. Muutamaa kuukautta ennen matkaa voi olla tarjolla erittäin hyviä hintoja.

Valitettavasti Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Uzbekistanin Tashkentiin. Helsinki-Vantaalta lennot voi napata parhaimmillaan yhdellä välilaskulla, jolloin kone on perillä noin yhdeksässä-kymmenessä tunnissa ja käväisee matkan varrella esimerkiksi Riikassa, Moskovassa tai Istanbulissa. Jos sinulla ei ole erityisen kiire perille eikä useampi välilaskukaan haittaa sinua, voit löytää matkoja useammalla, esimerkiksi kolmella välilaskulla. Tällöin matkaan sisältyvät pysähdykset esimerkiksi Riikassa, Pietarissa ja Moskovassa. Näin monen välilaskun reitillä saat kyllä nauttia matkustamisen ilosta, mutta säästöä ei välttämättä ole luvassa. Usein yhden välilaskun lennot ovat siitä edullisimmasta päästä, etenkin jos olet liikkeellä hyvissä ajoin ennen matkaa. Oulusta ja Rovaniemeltä reitit sisältävät alkumatkasta välilaskun ja koneenvaihdon Helsinki-Vantaalla, minkä jälkeen on vielä edessä pysähdys esimerkiksi Riikassa, Moskovassa tai Istanbulissa, aivan kuten Helsingistä ja muualta pääkaupunkiseudulta liikkeelle lähtevillä. Mikäli matkasi alkaa Rovaniemeltä, etkä kaihda yli yön vievää matkaa, tarjolla on useamman välilaskun sisältäviä vaihtoehtoja. Välilaskut voivat tällöin olla esimerkiksi Helsinki-Vantaalla, Amsterdamissa ja Moskovassa. Moskovasta eteenpäin on luvassa yölento.


momondosta löytyneet halvat lennot: Taškent

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Taškent
0

Muut matkustamoluokat Taškent lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Taškent lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Taškent?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Taškent

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Taškent?

Turkish Airlines on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Taškent. airBaltic on myöskin suosittu vaihtoehto lennettäessä kohteeseen Taškent kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Taškent, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Taškent

Kohteeseen Taškent on 27 Turkish Airlines lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Istanbul kohteeseen Taškent, suosituin reitti, jota Turkish Airlines liikennöi kohteeseen Taškent.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Turkish Airlines lento kohteeseen Taškent maksoi 490 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Turkish Airlines on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 158 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 8,0/10.

airBaltic lennot kohteeseen Taškent

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Taškent on airBaltic (7,0/10, 26 arvosteluilla). Suurin osa airBaltic lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Taškent saapuvat kohteesta Riika Riga Intl, mutta kohteeseen Taškent on maailmanlaajuisesti 2 airBaltic lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty airBaltic tarjous oli 483 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Taškent, meno-paluu).


Taškent ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Taškent lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Tashkentin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Tashkentin lentokenttä on vain pienen matkan päässä kaupungin ulkopuolella. Useiden julkisen liikenteen bussien pysäkki on lentokentällä, tarkemmin ottaen sen lähellä olevan ison tien varressa, ja bussit liikennöivät aamusta iltamyöhään. Busseja lähtee pienin väliajoin – useita tunnissa – eri puolille kaupunkia. Lentokentältä matkustajia Tashkentin kuljettavat bussit numeroilla 11, 12, 25, 40, 61, 67, 07, 77, 94 ja 106. Näistä bussi 40 menee juna-asemalle. Lipun voi ostaa bussin lipunmyyjältä. Lisäksi johdinauto 14 kulkee lentokentältä keskustaan aamusta iltaan, joskin sen vuoroväli on harvempi busseihin verrattuna. Vaihtoehtoisesti voit taittaa matkan taksilla tai vuokraamalla itsellesi auton. Taksien hinnat ovat edullisia, mutta taksa on hyvä sopiva etukäteen kuljettajan kanssa. Huomaa, että et välttämättä löydä yhteistä kieltä kuljettajien kanssa. Virallisten taksien tolppa löytyy pienen matkan päästä lentokentän edestä. Taksin voi etsiä myös sellaisista Uzbekistanissa käytössä olevista taksisovelluksista kuten Yandex ja My Taxi. Esimerkiksi Uber ei sen sijaan ole käytettävissäsi.


Taškent: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Taškent
Helsinki - Taškent reitin lennot
Nopein lentoaika28t 15m
Halvin hinta594 €
Turku - Taškent reitin lennot
Nopein lentoaika33t 40m
Halvin hinta2092 €

Kohteen Taškent viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia matkustaessaan Uzbekistaniin enintään 30 vuorokaudeksi. Matkustajalla on oltava mukanaan voimassa olevan kansallinen passi, joka on voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Taškent


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Taškent

Uzbekistanin pääkaupungista Tashkentista löytyy monia maan mielenkiintoisimpiin kuuluvia kohteita. Alueen monipuoliseen menneisyyteen voi perehtyä merkiksi kaupungin useiden museoiden avulla. State Museum of History -museo ja State Museum of Arts -taidemuseo sijaitsevat molemmat Tashkentissa. Niiden kokoelmiin pääsee tutustumaan pääsymaksua vastaan. Muita suosittuja nähtävyyksiä ovat Chorsun basaari ja Khat Imam -aukio rakennelmineen. Chorsun basaari on kaupungin merkittävämpiin kuuluva markkinapaikka ja siellä on tarjolla muun muassa runsain mitoin tuoreita vihanneksia ja muita ruoanvalmistuksen raaka-aineita. Khast Imam on puolestaan ollut jo vuosisatojen ajan kaupungin uskonnollisen elämän sydän. Aukion keskellä on kenties koko kokonaisuuden tärkein nähtävyys: pieni Muyi Mubarak -kirjasto, jolla on hallussaan maailman vanhin koraani. Aukion reunalla on myös muita paikallisille merkittäviä rakennuksia, kuten Tellya Sheikh Mosque -moskeija. Uudempiin historian kerroksiin voi tutustua vaikka kävelemällä ja katselemalla ympärillään kohoavaa kaupungin neuvostoarkkitehtuuria. Vanhat ja uudet moskeijat, neuvostoarkkitehtuuri, pubit ja ravintolat seisovat rinta rinnan tässä kaupungissa ja tekevät siitä mielenkiintoisen kohteen.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Uzbekistan

Eikö sittenkään Taškent? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Uzbekistan

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Taškent on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Taškent.

Löydät lennot kohteeseen Taškent joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun kaikki mahdolliset Taškent lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Taškent niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Taškent lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.