Halvat lennot Turku Osloon

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 4/2
la 11/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Turku-Oslo lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Turku-Oslo

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Oslo

2 lentokenttää
Turku - Oslo reitille ei ole suoria lentoja. Turku - Oslo ei ole suosittuja lentoreittejä.
2 lentokenttää lähellä Oslo: Oslo Gardermoen (OSL), Oslo Sandefjordin lentoasema (TRF)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Turku - Oslo

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Oslo?

huhtikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Turku - Oslo on huhtikuu ja kallein elokuu

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Oslo?

Scandinavian Airlines. Finnair, Scandinavian Airlines ja airBaltic ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Turku - Oslo reitillä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Turku - Oslo

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Turku-Oslo momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
airBalticHintaalk. 115 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,2
Etsi airBaltic lentoja
Scandinavian AirlinesHintaalk. 169 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,1
7,4

Koneeseennousu

7,1

Mukavuus

7,8

Henkilökunta

6,6

Viihde

6,6

Ateriat

Arvostelut

1 / 1

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

Etsi Scandinavian Airlines lentoja
FinnairHintaalk. 226 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
7,8

Koneeseennousu

7,5

Mukavuus

8,1

Henkilökunta

7,2

Viihde

6,9

Ateriat

Arvostelut

1 / 4

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

Etsi Finnair lentoja

  • Reitin Turku-Oslo etäisyys lentäen?

    Etäisyys linnuntietä Turku-Oslo reitille on 638,2 km.


Lennot Turusta Osloon on Turun päädyssä aloitettava aina Turun lentoasemalta, sillä muut lähiseudun lentokentistä eivät tee kansainvälisiä lentoja. Toinen, ajallisesti hitaampi vaihtoehto on matkustaa ensin Helsinki-Vantaan lentoasemalle Suomen pääkaupunkiseudulle ja matkustaa sieltä. Turun lentoasemalla on hyvälaatuiset peruspalvelut, pari kahvilaa, tuliaiskauppa, kokoustamiseen ja rennompaan oleskeluun sopiva erillistila sekä työskentelyalue. Osloa palvelevista lentoasemista Gardermoenin kansainvälinen lentoasema on hieman lähempänä kaupungin keskustaa. Laadukkaan lentoaseman monipuolisten peruspalveluiden, joihin kuuluvat langaton verkko ja pankkipalvelut, löydät asemalta lisäksi monia kahviloita ja ravintoloita sekä hyvät ostosmahdollisuudet. Neljä erillistä ja maksullista oleskelutilaa palvelevat mukavuudenhaluisia loistavasti. Toinen vaihtoehto Osloon saapuessa on Torp Sandefjordin lentoasema, joka on hieman Gardermoenin kenttää kauempana. Myös Sandefjordin asemalta löydät kattavat peruspalvelut sekä hyvät ostos- ja ravintolavalikoimat. Lennot Turusta Osloon, ja niitä operoivat lentoyhtiöt, määrittävät hyvin pitkälle kummalle lentoasemalle lentosi saapuvat. Lähtökohtaisesti sillä ei ole suurta merkitystä.


Turun lentoaseman ja Turun kaupungin välisen matkan pystyy kulkemaan julkisista liikennevälineistä linja-autolla. Linja numero 1 kulkee lentoasemalta kaupunkiin. Taksi on luonnollisesti hyvä kulkumuoto myös tälle matkalle, mutta hinta on toki bussikyytiä korkeampi. Omalla autolla lentoasemalle ja -asemalta pääsee E63-tietä pitkin ja omalla autolla saapuville on terminaalin edessä maksullinen pysäköinti. Auton vuokraaminen lentoasemalla toimivista vuokraamoista saattaa olla hyvä ratkaisu, mikäli pohdit vuokra-autolla kulkemista. Näin auton palautus ja mahdollinen uudelleenvuokraus onnistuvat lentojen yhteydessä mukavan vaivattomasti. Oslossa kulkuvaihtoehdot ovat melko lailla samat molemmilta lentoasemilta. Gardermoenin lentoaseman ja kaupungin välimatkan voi taittaa erittäin kätevästi ja nopeasti junalla. Lentoaseman läheltä kulkee myös kaupunkiin vieviä linja-autoja, joista ainakin FB5 ajaa koko matkan useiden pysäkkien kautta. Taksillakin matkan taittaa kätevästi, mutta hinta on toki korkeampi. Sandefjordin lentoasemalle ja -asemalta pääsee myös hyvin junalla, joskin aseman puoleisessa päädyssä juna-asemalta tulee hypätä lentokenttäbussin kyytiin. Erillisten lentokenttäbussien lisäksi kaupungin ja aseman välin pääsee kulkemaan paikallisliikenteen busseilla, jotka pysähtyvät jonkin matkan päässä lentoasemasta. Näin ollen isompien matkatavaramäärien kanssa kannattaa tarttua junakyytiin tai taksiin. Molemmilta Osloa palvelevilta lentoasemilta pystyy myös tarvittaessa vuokraamaan auton ja tämä lieneekin paras ratkaisu, mikäli sinulla on intoa tutkia maisemia omassa tahdissa itse ydinkaupungin ulkopuolella.

Turusta Osloon matkustettaessa lennot saapuvat joko kaupungin pohjoispuolella sijaitsevalle Gardermoenin kansainväliselle lentoasemalle, tai kaupungista katsottuna etelässä sijaitsevalle Torp Sandefjordin lentoasemalle. Sandefjordin lentoasemalta pääsee kätevimmin Oslon lisäksi lounaan suunnasta löytyviin kaupunkeihin ja esimerkiksi E-18-tietä pitkin Larvikiin ja sitä kautta Porsgrunniin. Asemalta kulkee myös suoria bussilinjoja esimerkiksi Stavangeriin ja Kristiansandiin. Gardermoenin lentoasemalta on suoraan mainiot junayhteydet esimerkiksi Skieniin, Lillehammeriin ja Trondheimiin. Linja-autoilla puolestaan pääsee asemalta Osloa ympäröiviin pienempiin alueisiin, kuten Bekkestuaan ja hieman kauempanakin sijaitseviin kaupunkeihin, kuten Fredrikstadiin. Parhaimmat kulkuyhteydet saavuttaa kuitenkin matkustamalla ensin Gardermoenin lentoasemalta Osloon päärautatieasemalle tai linja-autoasemalle. Näin pääsee käsiksi kaikista kattavimpaan kohdevalikoimaan, mikäli Oslon vierailun aikana haluaa lähteä muihin Norjan kaupunkeihin visiiteille. Luonnollisesti molemmilta lentoasemilta pystyy tekemään myös jatkolentoja moneen Euroopan kolkkaan. Lisäksi molemmilta Osloa palvelevilta lentoasemilta pystyy myös halutessaan vuokraamaan auton. Vuokra-auto lieneekin paras kulkuväline mikäli haluat tutkia Oslon lähiympäristön pieniä kyliä ja kaupunkeja enemmän ja ennen kaikkea omassa tahdissa.


Vaihtoehtoiset lennot Turku-Oslo -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Oslo reitin lennot
Nopein lentoaika4t 10m
Halvin hinta82 €
Helsinki - Bergen reitin lennot
Nopein lentoaika2t 15m
Halvin hinta177 €
Helsinki - Tromssa reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta203 €
Helsinki - Longyearbyen reitin lennot
Nopein lentoaika46t 40m
Halvin hinta333 €
Helsinki - Leknes reitin lennot
Nopein lentoaika8t 45m
Halvin hinta474 €
Helsinki - Kirkkoniemi reitin lennot
Nopein lentoaika11t 50m
Halvin hinta782 €
Helsinki - Trondheim reitin lennot
Nopein lentoaika15t 35m
Halvin hinta168 €
Helsinki - Kristiansund reitin lennot
Nopein lentoaika10t 55m
Halvin hinta270 €
Oulu - Oslo reitin lennot
Nopein lentoaika3t 45m
Halvin hinta258 €

Vastaavia ​​Turku - Oslo lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Turku - Oslo vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Turku - Oslo lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Turku - Oslo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Turku - Oslo tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Lentojen hintavahteja reitille Turku - Oslo on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.